- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #2.281
Canımm benim kendine eziyet etme yarın git kan testi yaptır öğren bizide haberdar et güzel haberlerini bekliyoruZ:)aşılamanın üstünden 13 gün geçti hanımlarrrr, heyecanlıyım ama yarın teste gitmeyeceğim. çarşambaya kadar falan bekleyeceğim.
kan testine gerek kalmadı canım. az önce tuvalete gittim bi damla pembe kan geldi. devamı da gelir herhalde. hayırlısı zamanı değilmiş demek ki ...Canımm benim kendine eziyet etme yarın git kan testi yaptır öğren bizide haberdar et güzel haberlerini bekliyoruZ:)
ben aşılamadan sonra doktoruma adet olursam ne zaman geleyim diye sordum..kan testine gerek kalmadı canım. az önce tuvalete gittim bi damla pembe kan geldi. devamı da gelir herhalde. hayırlısı zamanı değilmiş demek ki ...
Canım benmkide MİRATECH di adete 1hagta kala almıştm birer gün ara ile yapmıştm negatif çıkmıştı ve o ay günümde adet olmuştum bu ay almayı düşünmüyorum sen kaçıncı gün yaptn ? Kan testi en Güvenilir idrara sen kanaat etme sakin
İnşallah devamı gelmez .. Çok üzüldüm canım ama hayırlısı bu ay değilmiş demekkikan testine gerek kalmadı canım. az önce tuvalete gittim bi damla pembe kan geldi. devamı da gelir herhalde. hayırlısı zamanı değilmiş demek ki ...
ben aşılamadan sonra doktoruma adet olursam ne zaman geleyim diye sordum..
adet olsan bile mutlaka test yaptır dedi. üstüne görme olabiliyor dedi.
yarın hastaneye gideceğim, nasılsa yaparlar sabahtan. Sağlık olsun, önümüzde ki ay iğneli aşılamaya geçeceğiz artık. hayırlısı ne ise o olsun...İnşallah devamı gelmez .. Çok üzüldüm canım ama hayırlısı bu ay değilmiş demekki
Amin canım benimki de iğneli aşılama olmuştuyarın hastaneye gideceğim, nasılsa yaparlar sabahtan. Sağlık olsun, önümüzde ki ay iğneli aşılamaya geçeceğiz artık. hayırlısı ne ise o olsun...
amin canım hayırlı zamanda hayırlı yavrularımız olur ınsallah. benım de klomenle yapıldı bu ay. eger tutmazsa ıgnelıye gececezyarın hastaneye gideceğim, nasılsa yaparlar sabahtan. Sağlık olsun, önümüzde ki ay iğneli aşılamaya geçeceğiz artık. hayırlısı ne ise o olsun...
Hayırlısıyla hayırlı sonucu alırsın inşallah güEl haberlerini bekliyoruz canmcanım bugün sşılsms gününü sayarsak 9.gün.. duramadım işte yarın yine yapıcam salı günü de kan veririm artık:)
gebelikte de adet sancısına benzer ağrılar olur,bunu düşünüp sıkıntıya girmekızlar benim bugün aşılama gününü saymazsak 6.günüm. bugün hafif adet sızlamaları başladı. normal mi? adet mi olucam yoksa? çok üzgünüm yaa. tutunma aşamasında da böyle sızlamalar oluyo mu? benimkide iğneli aşılamaydı
kızlar benim bugün aşılama gününü saymazsak 6.günüm. bugün hafif adet sızlamaları başladı. normal mi? adet mi olucam yoksa? çok üzgünüm yaa. tutunma aşamasında da böyle sızlamalar oluyo mu? benimkide iğneli aşılamaydı
gebelikte de adet sancısına benzer ağrılar olur,bunu düşünüp sıkıntıya girme
senin kaçıncı günün canım? benim bugün göğüs ağrılarım biraz hafifledi. çok kötü ağrıyolardı aşılama gününden beri.aynı durum bende de var. galiba bütün çalışma boşa gittigöğüslerimde ağrı. kasıklarımda ağrı
senin kaçıncı günün canım? benim bugün göğüs ağrılarım biraz hafifledi. çok kötü ağrıyolardı aşılama gününden beri.
adetı baslışar derken bıraz acarmısın canımprogesteron adeti baskılar
kızlaaarr benim göğüs ağrım geçmedi ama hafifledinoldu ki şimdi acaba? böyle bişey yaşayan var mı?
Evet canım bende de hassaslık var. Ama ilk o çatlatma iğnesini vurduktan sonraki gibi değil. O zaman felaketti sütyenim bile rahatsız ediyordu.Şimdi hafifledi dokununca sızlıyor sadece... Aşılamamın 13. günündeyim...
canım bende yeni aldım bebiş haberini ve sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor inşallah seninki de beniştendirkızlar benim bugün aşılama gününü saymazsak 6.günüm. bugün hafif adet sızlamaları başladı. normal mi? adet mi olucam yoksa? çok üzgünüm yaa. tutunma aşamasında da böyle sızlamalar oluyo mu? benimkide iğneli aşılamaydı
canım senin kaçıncı günün? benimkide hafifledi bugün. 7.güne girdim benkızlaaarr benim göğüs ağrım geçmedi ama hafifledinoldu ki şimdi acaba? böyle bişey yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?