Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
aşılamanın üstünden 13 gün geçti hanımlarrrr, heyecanlıyım ama yarın teste gitmeyeceğim. çarşambaya kadar falan bekleyeceğim.
Canımm benim kendine eziyet etme yarın git kan testi yaptır öğren bizide haberdar et güzel haberlerini bekliyoruZ:)

Canımm benim kendine eziyet etme yarın git kan testi yaptır öğren bizide haberdar et güzel haberlerini bekliyoruZ:)
kan testine gerek kalmadı canım. az önce tuvalete gittim bi damla pembe kan geldi. devamı da gelir herhalde. hayırlısı zamanı değilmiş demek ki ...

kan testine gerek kalmadı canım. az önce tuvalete gittim bi damla pembe kan geldi. devamı da gelir herhalde. hayırlısı zamanı değilmiş demek ki ...
ben aşılamadan sonra doktoruma adet olursam ne zaman geleyim diye sordum..
adet olsan bile mutlaka test yaptır dedi. üstüne görme olabiliyor dedi.

canım bugün sşılsms gününü sayarsak 9.gün.. duramadım işte yarın yine yapıcam salı günü de kan veririm artık:)

ben aşılamadan sonra doktoruma adet olursam ne zaman geleyim diye sordum..
adet olsan bile mutlaka test yaptır dedi. üstüne görme olabiliyor dedi.

İnşallah devamı gelmez .. Çok üzüldüm canım ama hayırlısı bu ay değilmiş demekki
yarın hastaneye gideceğim, nasılsa yaparlar sabahtan. Sağlık olsun, önümüzde ki ay iğneli aşılamaya geçeceğiz artık. hayırlısı ne ise o olsun...

yarın hastaneye gideceğim, nasılsa yaparlar sabahtan. Sağlık olsun, önümüzde ki ay iğneli aşılamaya geçeceğiz artık. hayırlısı ne ise o olsun...
amin canım hayırlı zamanda hayırlı yavrularımız olur ınsallah. benım de klomenle yapıldı bu ay. eger tutmazsa ıgnelıye gececez

kızlar benim bugün aşılama gününü saymazsak 6.günüm. bugün hafif adet sızlamaları başladı. normal mi? adet mi olucam yoksa? çok üzgünüm yaa. tutunma aşamasında da böyle sızlamalar oluyo mu? benimkide iğneli aşılamaydı

gebelikte de adet sancısına benzer ağrılar olur,bunu düşünüp sıkıntıya girme

gebelikte de adet sancısına benzer ağrılar olur,bunu düşünüp sıkıntıya girme

aynı durum bende de var. galiba bütün çalışma boşa gitti göğüslerimde ağrı. kasıklarımda ağrı

kızlaaarr benim göğüs ağrım geçmedi ama hafifledi noldu ki şimdi acaba? böyle bişey yaşayan var mı?

Evet canım bende de hassaslık var. Ama ilk o çatlatma iğnesini vurduktan sonraki gibi değil. O zaman felaketti sütyenim bile rahatsız ediyordu.Şimdi hafifledi dokununca sızlıyor sadece... Aşılamamın 13. günündeyim...

yaa çok sinir bozucu değil mi? bende bişey yoktu 7. gün başladı canıma okudu, bugün 9. gün dokununca ağrıyor ama dokunmazsam bişey yok

C
canım bende yeni aldım bebiş haberini ve sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor inşallah seninki de beniştendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…