• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
günaydın kızlar..sabahın köründe kalktım MİRATECH marka erken gebelik testiyle testi yaptım sonuç negatif.. ama inanmadım tabiki :) ptesi kanda baktırıcam çıkmazsa salı çıkmazsa çarşamba :KK70:
Canım benmkide MİRATECH di adete 1hagta kala almıştm birer gün ara ile yapmıştm negatif çıkmıştı ve o ay günümde adet olmuştum bu ay almayı düşünmüyorum sen kaçıncı gün yaptn ? Kan testi en Güvenilir idrara sen kanaat etme sakin

aşılamanın üstünden 13 gün geçti hanımlarrrr, heyecanlıyım ama yarın teste gitmeyeceğim. çarşambaya kadar falan bekleyeceğim. :110::110::110:

tatlım ıyıce gırmesı lazım. zaten ıgnenın ucu kısa.
o ıgnelerın cılt altına erısmesı lazım. batırdıktan sonra ıtsen bıle acımıyor. sen ucunu sokup ıtmezsen cılt altına degıl cıldın ıcıne gırer hatalı uygulama olur

Sagol canim bugun oyle yaparim.

kızlar ben ilk defa aşılama olucam hangi aşamalardan geçicem bana yardımcı olurmusunuz. gonal f 150 günlük kullanıyorum salı günü kontrolüm var .hangi gün aşılama oluyor.spermler aynı günmü alınıyor bi el atın bana :D .

kızlar ben ilk defa aşılama olucam hangi aşamalardan geçicem bana yardımcı olurmusunuz. gonal f 150 günlük kullanıyorum salı günü kontrolüm var .hangi gün aşılama oluyor.spermler aynı günmü alınıyor bi el atın bana :D .
canım yumurtaların 20 mm olunca çatlatma iğnesi vurduracaklar. 36 saat sonra eşinle beraber hastaneye gideceksin. eşin sperm verecek. spermlerden hareketli olanlar ayıklanıp sana verilecek. gün aşırı ilişki öneriliyor. sonra adet tarihinin gecikmesini bekleyeceksin. hadi hayırlısı olsun :KK50:

canım yumurtaların 20 mm olunca çatlatma iğnesi vurduracaklar. 36 saat sonra eşinle beraber hastaneye gideceksin. eşin sperm verecek. spermlerden hareketli olanlar ayıklanıp sana verilecek. gün aşırı ilişki öneriliyor. sonra adet tarihinin gecikmesini bekleyeceksin. hadi hayırlısı olsun :KK50:
Allah razı olsun canım sendemi yaptırdın bu ay .Rabbim nasip etsin herkese inş tez zamanda.rast getirsin hayırlısıyla .

mrb arkadaslar daha once yazmıstım baska yerde konuda acmıstım ...son adet tarıhım 26 kasım çatlatma ıgnesı vs derken asılamamı 7 aralıkta oldum progesteron kullanıyorum.normal şartlarda yarın kan testı vermem lazım...fakat 4 gün önce kesık kesık ıkıgun adetım geldı..dun ve bugunde bıraz daha yogun ama yıne adet kanamam kadar yogun degıl...benım gıbı olan var mı....test yapayım mı sızce....sol kasıgım cok agrıyor bir ümit işte üzülüyorum.ilk aşılamam

kızlar dun gece ruyamda lımon yıyordum sureklı. ama o kadar cok yedım kı yedıkce doymadım. hemen ruya tabırıne bakayım dedım.
BEKLENEN: gebelikle ilgili bişey
VAR OLAN YORUM: hayal kırıklığı yaşayacaksınız.
bana kaderımın bır oyunu mu bu:))))))))

mrb arkadaslar daha once yazmıstım baska yerde konuda acmıstım ...son adet tarıhım 26 kasım çatlatma ıgnesı vs derken asılamamı 7 aralıkta oldum progesteron kullanıyorum.normal şartlarda yarın kan testı vermem lazım...fakat 4 gün önce kesık kesık ıkıgun adetım geldı..dun ve bugunde bıraz daha yogun ama yıne adet kanamam kadar yogun degıl...benım gıbı olan var mı....test yapayım mı sızce....sol kasıgım cok agrıyor bir ümit işte üzülüyorum.ilk aşılamam
bence hemen test yap üstüne görme diye bişey var belki o olmuştur. kan testi yaptır kafan rahatlasın

Back