- 7 Şubat 2014
- 1.708
- 1.024
- 78
- 43
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #2.261
Canım benmkide MİRATECH di adete 1hagta kala almıştm birer gün ara ile yapmıştm negatif çıkmıştı ve o ay günümde adet olmuştum bu ay almayı düşünmüyorum sen kaçıncı gün yaptn ? Kan testi en Güvenilir idrara sen kanaat etme sakingünaydın kızlar..sabahın köründe kalktım MİRATECH marka erken gebelik testiyle testi yaptım sonuç negatif.. ama inanmadım tabiki :) ptesi kanda baktırıcam çıkmazsa salı çıkmazsa çarşamba
İnşallah canım inşallahşu var belkide aşılama sonrası ilişkiyle gebe kaldın bilemezsinki o yüzden değerin çok iyi.bundan sonra katlanarak artacak zaten.
tatlım ıyıce gırmesı lazım. zaten ıgnenın ucu kısa.
o ıgnelerın cılt altına erısmesı lazım. batırdıktan sonra ıtsen bıle acımıyor. sen ucunu sokup ıtmezsen cılt altına degıl cıldın ıcıne gırer hatalı uygulama olur
canım yumurtaların 20 mm olunca çatlatma iğnesi vurduracaklar. 36 saat sonra eşinle beraber hastaneye gideceksin. eşin sperm verecek. spermlerden hareketli olanlar ayıklanıp sana verilecek. gün aşırı ilişki öneriliyor. sonra adet tarihinin gecikmesini bekleyeceksin. hadi hayırlısı olsunkızlar ben ilk defa aşılama olucam hangi aşamalardan geçicem bana yardımcı olurmusunuz. gonal f 150 günlük kullanıyorum salı günü kontrolüm var .hangi gün aşılama oluyor.spermler aynı günmü alınıyor bi el atın bana.
Allah razı olsun canım sendemi yaptırdın bu ay .Rabbim nasip etsin herkese inş tez zamanda.rast getirsin hayırlısıyla .canım yumurtaların 20 mm olunca çatlatma iğnesi vurduracaklar. 36 saat sonra eşinle beraber hastaneye gideceksin. eşin sperm verecek. spermlerden hareketli olanlar ayıklanıp sana verilecek. gün aşırı ilişki öneriliyor. sonra adet tarihinin gecikmesini bekleyeceksin. hadi hayırlısı olsun
evet canım bende bu ay ilk aşılamamı oldum. 13.gün bugün birkaç gün sonra adet olmazsam test yaptıracağım.Allah razı olsun canım sendemi yaptırdın bu ay .Rabbim nasip etsin herkese inş tez zamanda.rast getirsin hayırlısıyla .
hayırlı olur inş tutmuştur bebişin .evet canım bende bu ay ilk aşılamamı oldum. 13.gün bugün birkaç gün sonra adet olmazsam test yaptıracağım.
bence hemen test yap üstüne görme diye bişey var belki o olmuştur. kan testi yaptır kafan rahatlasınmrb arkadaslar daha once yazmıstım baska yerde konuda acmıstım ...son adet tarıhım 26 kasım çatlatma ıgnesı vs derken asılamamı 7 aralıkta oldum progesteron kullanıyorum.normal şartlarda yarın kan testı vermem lazım...fakat 4 gün önce kesık kesık ıkıgun adetım geldı..dun ve bugunde bıraz daha yogun ama yıne adet kanamam kadar yogun degıl...benım gıbı olan var mı....test yapayım mı sızce....sol kasıgım cok agrıyor bir ümit işte üzülüyorum.ilk aşılamam
sagol canım inşallah yarın bugun eczane bulamadım rabbım herkese nasıp etsın ıcındede bana ınsallahbence hemen test yap üstüne görme diye bişey var belki o olmuştur. kan testi yaptır kafan rahatlasın
yarın kan ver bence kuzum ıdrar test cok garantı olmuyorsagol canım inşallah yarın bugun eczane bulamadım rabbım herkese nasıp etsın ıcındede bana ınsallah
evet canım bende kan testıne gıdıcemyarın kan ver bence kuzum ıdrar test cok garantı olmuyor
Kesinlikle kanda baktırsagol canım inşallah yarın bugun eczane bulamadım rabbım herkesenasıp etsın ıcındede bana ınsallah
bir ümit işte üzülüyorum bılemıyorum kı adet ılac bıtınve mı gelıyorKesinlikle kanda baktır
14. Güne kadar beklemeni tavsiye ederim iyi sonuçlarınızı bekliyoruz inşallah:)10. gunun sabahından gunaydinlarrrrr şafak sayıyorum resmen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?