- 18 Kasım 2014
- 1.830
- 1.916
- 123
- Konu Sahibi Happy Meal
- #2.241
Yanılmadığıma çoookkk sevindimmmmCanııııımmmm hamileyim Allahın izniyle doğru çıktı hislerimizz çok şükür :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanılmadığıma çoookkk sevindimmmmCanııııımmmm hamileyim Allahın izniyle doğru çıktı hislerimizz çok şükür :)
hadı benı de hıssetYanılmadığıma çoookkk sevindimmmm
Bence sıcağı sıcağına devam edin,içiniz soğumasın.Umudun kesildiği anda yetişir Yaradan...Kızlar geçmiş olsun bu ay da olmadı. adet oldum. hiç belirtim de yoktu zaten. bana tüp bebek yolları göründü... sizce hemn ara vermeden başlayayım mı tüpe yoksa yaza mı bıraksam neden yaz diyorum çünkü yoğun çalışıyorum ve tüp için evde dinlenmek falan gerekiyo diye, ya bu şubat tatiline dinlenme dönemi denk gelecek yada yaz tatiline... bu iş için izin almak falan istemiyorum kimseyle yüzgöz olmak istemiyorum.. bilmiyorum şimdi adet oluncada bi karamsar oldum istemiyorum hiç bişey napayım kızlar bi fikir verin ya..
2 gün önce sabah uyandım ağzım sulanıyor canım öyle bir turşu istiyorki:)))) kendi kendime dedim hiç heveslenme normal halin turşu manyağı zaten:))
ya aslında var gıbı hıssedıyorum cunku her aydan farklı olarak gogus agrısı yok. bıde ne bıleyım var gıbı hıssedıyorum sonra vazgecıyorum cunku ac tavuk kendını bugday ambarında dusunurmus:)))))) daha once hıssedıp yanıldıgım olunca vazgecıyorum ısteaynen acur turşusu diye deliriyodum :))) sende var bi işler
ya aslında var gıbı hıssedıyorum cunku her aydan farklı olarak gogus agrısı yok. bıde ne bıleyım var gıbı hıssedıyorum sonra vazgecıyorum cunku ac tavuk kendını bugday ambarında dusunurmus:)))))) daha once hıssedıp yanıldıgım olunca vazgecıyorum ıste
tatlım ıyıce gırmesı lazım. zaten ıgnenın ucu kısa.Kizlar daha oncede yazmistim ama kaynadi herhalde. Karindan yapilan igneler tamamen girecekmi? Ucu batinca enjekte etsek olur mu?
milli piyango olur sanırım. p.tesi test günüm ama çarşamba falan gideceğim garanti olsun diye :) hakkımızda en hayırlısı ne ise onu versin Rabbim.Kızlar 18 aralık da aşılama yaptırdım, beni de eklemişsiniz, çok merak ediyorum yeni yıl hediyesi benimle olur mu diye :) inşallah yeni yıla hepimiz içimizde bebeğimiz gireriz :)
Aminnn nn banada doktor 12 gün sonra test yaptır dedi ama ben 15 gün beklerim, kısmet artık inşallah bu ay yüzümüz gülerrrrrr :)milli piyango olur sanırım. p.tesi test günüm ama çarşamba falan gideceğim garanti olsun diye :) hakkımızda en hayırlısı ne ise onu versin Rabbim.
şu var belkide aşılama sonrası ilişkiyle gebe kaldın bilemezsinki o yüzden değerin çok iyi.bundan sonra katlanarak artacak zaten.İnşallah canım bir arkadaş sınıra yakın benim de öyleydi düşük yaptım yazınca korktum sevinemedim bile
valla peşinde koşmaktan ziyade erkeklere tirip atacan,küsecenki onlar istesin.benim eşim polis memuru gece nöbeti vardı,valla nasıl trip attıysam korkudan işten bi ara geldi.sonra göreve geri gitti.bizim dr aşılama sonrası üç gün üç gece ilişki dedi.ay hiç sorma ben de artık kendimi sapık gibi hissettim:)))))
sonunda benimle aynı gün yaptıran bir kaderdaşım çıktı.hayırlısı olsun canım aşılamanKızlar 18 aralık da aşılama yaptırdım, beni de eklemişsiniz, çok merak ediyorum yeni yıl hediyesi benimle olur mu diye :) inşallah yeni yıla hepimiz içimizde bebeğimiz gireriz :)
Rabbim en kisa zamanda sana coook tatli bir bebis vericek..boyle hissettim. Uzulme zamani degilmis su an. Ama olucak....Benim negatif çıktı arkadaşlar
Bende çok kullandm hep negatif gördüm ve gerçekten de negatifmiş umarm sen doğru sonucu pozitif olarak alırsn ben tanesini 30tl den 2tane almıştm ama adı aklımda değilerken gebelik testi aldım döllenmeden sonra 6-15 gündeyken sonuç verebilir yazıyo üzerinde eczacı yüzde doksandokuz doğru dedi sabah ilk idrarla bakıcam sonucu yazarım kızlar