• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Kızlar geçmiş olsun bu ay da olmadı. adet oldum. hiç belirtim de yoktu zaten. bana tüp bebek yolları göründü... sizce hemn ara vermeden başlayayım mı tüpe yoksa yaza mı bıraksam neden yaz diyorum çünkü yoğun çalışıyorum ve tüp için evde dinlenmek falan gerekiyo diye, ya bu şubat tatiline dinlenme dönemi denk gelecek yada yaz tatiline... bu iş için izin almak falan istemiyorum kimseyle yüzgöz olmak istemiyorum.. bilmiyorum şimdi adet oluncada bi karamsar oldum istemiyorum hiç bişey :mad: napayım kızlar bi fikir verin ya..
Bence sıcağı sıcağına devam edin,içiniz soğumasın.Umudun kesildiği anda yetişir Yaradan...

aynen acur turşusu diye deliriyodum :))) sende var bi işler :KK53:
ya aslında var gıbı hıssedıyorum cunku her aydan farklı olarak gogus agrısı yok. bıde ne bıleyım var gıbı hıssedıyorum sonra vazgecıyorum cunku ac tavuk kendını bugday ambarında dusunurmus:)))))) daha once hıssedıp yanıldıgım olunca vazgecıyorum ıste

ya aslında var gıbı hıssedıyorum cunku her aydan farklı olarak gogus agrısı yok. bıde ne bıleyım var gıbı hıssedıyorum sonra vazgecıyorum cunku ac tavuk kendını bugday ambarında dusunurmus:)))))) daha once hıssedıp yanıldıgım olunca vazgecıyorum ıste

canım bende aynı durumdayım test falan bakmadan günüm geçmeden ben hamileyim diye dolanıyorum ortalıkta hissediyorum çok güçlü bir his hemde,biraz da göğüs ağrılarım kusmam böyle hissettirdi ama ilk gebeliğimde senin gibiydim bir belirti yoktu o zaman emin olamıyodum.. aşılamanın 11.günü öğrenmiştim ki öğrendikten bir kaç gün öncesinde turşu manyaklığım başlamıştı.

Kizlar daha oncede yazmistim ama kaynadi herhalde. Karindan yapilan igneler tamamen girecekmi? Ucu batinca enjekte etsek olur mu?

Kizlar daha oncede yazmistim ama kaynadi herhalde. Karindan yapilan igneler tamamen girecekmi? Ucu batinca enjekte etsek olur mu?
tatlım ıyıce gırmesı lazım. zaten ıgnenın ucu kısa.
o ıgnelerın cılt altına erısmesı lazım. batırdıktan sonra ıtsen bıle acımıyor. sen ucunu sokup ıtmezsen cılt altına degıl cıldın ıcıne gırer hatalı uygulama olur

Kızlar 18 aralık da aşılama yaptırdım, beni de eklemişsiniz, çok merak ediyorum yeni yıl hediyesi benimle olur mu diye :) inşallah yeni yıla hepimiz içimizde bebeğimiz gireriz :)
milli piyango olur sanırım. p.tesi test günüm ama çarşamba falan gideceğim garanti olsun diye :) hakkımızda en hayırlısı ne ise onu versin Rabbim.

İnşallah canım bir arkadaş sınıra yakın benim de öyleydi düşük yaptım yazınca korktum sevinemedim bile
şu var belkide aşılama sonrası ilişkiyle gebe kaldın bilemezsinki o yüzden değerin çok iyi.bundan sonra katlanarak artacak zaten.

ay hiç sorma ben de artık kendimi sapık gibi hissettim:)))))
valla peşinde koşmaktan ziyade erkeklere tirip atacan,küsecenki onlar istesin.benim eşim polis memuru gece nöbeti vardı,valla nasıl trip attıysam korkudan işten bi ara geldi.sonra göreve geri gitti.bizim dr aşılama sonrası üç gün üç gece ilişki dedi.

Kızlar 18 aralık da aşılama yaptırdım, beni de eklemişsiniz, çok merak ediyorum yeni yıl hediyesi benimle olur mu diye :) inşallah yeni yıla hepimiz içimizde bebeğimiz gireriz :)
sonunda benimle aynı gün yaptıran bir kaderdaşım çıktı.hayırlısı olsun canım aşılaman

erken gebelik testi aldım döllenmeden sonra 6-15 gündeyken sonuç verebilir yazıyo üzerinde eczacı yüzde doksandokuz doğru dedi sabah ilk idrarla bakıcam sonucu yazarım kızlar
Bende çok kullandm hep negatif gördüm ve gerçekten de negatifmiş umarm sen doğru sonucu pozitif olarak alırsn ben tanesini 30tl den 2tane almıştm ama adı aklımda değil

Back