- 16 Haziran 2014
- 1.191
- 1.294
- 158
- Konu Sahibi Happy Meal
- #2.221
ay ağzından bal damlıyor resmennnnnnnnnnCanım benim bir arkadaşımında her regl döneminde göğüsleri ağrırken hamileyken hiç ağrı olmamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ağzından bal damlıyor resmennnnnnnnnnCanım benim bir arkadaşımında her regl döneminde göğüsleri ağrırken hamileyken hiç ağrı olmamış
kuzucum aklına kötü bişey getirme, sen iyi hisler biriktir yavrunda o güzel hislerle huzurla tutunsun sana. Herşey güzel olacak:) inşallahİnşallah canım bir arkadaş sınıra yakın benim de öyleydi düşük yaptım yazınca korktum sevinemedim bile
her ne kadar öyle deselerde yine yanılma payı var tek çizgi görürsen üzülmece darılmaca yok okiş:) kaçıncı günün bugünerken gebelik testi aldım döllenmeden sonra 6-15 gündeyken sonuç verebilir yazıyo üzerinde eczacı yüzde doksandokuz doğru dedi sabah ilk idrarla bakıcam sonucu yazarım kızlar
her ne kadar öyle deselerde yine yanılma payı var tek çizgi görürsen üzülmece darılmaca yok okiş:) kaçıncı günün bugün
ay ne güzel vaktim olursa ararım ,senin iş tamam herhalde, inşallah birkaç gün arayla pozitifleri görürüz.
bugün aşılama gününü saymazsak 7. gündü akşam üstü çiğ etten midem bulandı kustum akşama kadar da göğüs ağrısından öldüm dayanamadım artık aldım testi :) çok bile dayandım :))
ay hiç sorma ben de artık kendimi sapık gibi hissettim:)))))tamam tamam da gel bana sor
adamın peşinde histerik kadınlar gibi ayrılmadım. evlendiğimizden beri bu kadar bir araya gelmemişizdir.
Amin canım benim güzel haberlerinizi bekliyorum bende gönlümü ferahlattın Rabbimde senin gönlünü ferahlatsın :)kuzucum aklına kötü bişey getirme, sen iyi hisler biriktir yavrunda o güzel hislerle huzurla tutunsun sana. Herşey güzel olacak:) inşallah
İnşallah gğzel sonuçlar verirsin canım benimerken gebelik testi aldım döllenmeden sonra 6-15 gündeyken sonuç verebilir yazıyo üzerinde eczacı yüzde doksandokuz doğru dedi sabah ilk idrarla bakıcam sonucu yazarım kızlar
İnşallah pozitiftir yaaa belirtilerin çok belli :)bugün aşılama gününü saymazsak 7. gündü akşam üstü çiğ etten midem bulandı kustum akşama kadar da göğüs ağrısından öldüm dayanamadım artık aldım testi :) çok bile dayandım :))
aramızda 1 gün var. aşılama günüyle 9:)
benimde tam tersi hiç göğüs ağrısı yok. bugunkomsuya gıttım hayvanlar gıbı yedım:))))))) duaları senınle kuzum ınsallah pozıtıf:) ama yıne de salıyı bekle derım:)
2 gün önce sabah uyandım ağzım sulanıyor canım öyle bir turşu istiyorki:)))) kendi kendime dedim hiç heveslenme normal halin turşu manyağı zaten:))Allah ın izniyle seninde pozitif gibi canım:) uyku bölünmeleri erken uyanmalar falan :) e tabi bi de yemek :)))
İşşşşşşşşteeeee buuuuuuuuuutebrik ederim canım,Allah tamamına erdirsin inşallah.dışardaydım yeni geldim,anca gördüm57,23 çıkmış betahcg
Canımm benimm senin 14. Günde değerin kaçtı :)İşşşşşşşşteeeee buuuuuuuuuutebrik ederim canım,Allah tamamına erdirsin inşallah.dışardaydım yeni geldim,anca gördüm
Ayyy,ne diyosun ... Canım ya,öncelikle metanet diliyorum.sabrını ve inancını kaybetme lütfen.güzel günlerin hayalinden vazgeçme olur mu..Benim negatif çıktı arkadaşlar
Benim 11. Gün 150 13. Gün 368 di.ama benim ikiz gebelikCanımm benimm senin 14. Günde değerin kaçtı :)