Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
İnşallah canım bir arkadaş sınıra yakın benim de öyleydi düşük yaptım yazınca korktum sevinemedim bile
kuzucum aklına kötü bişey getirme, sen iyi hisler biriktir yavrunda o güzel hislerle huzurla tutunsun sana. Herşey güzel olacak:) inşallah

erken gebelik testi aldım döllenmeden sonra 6-15 gündeyken sonuç verebilir yazıyo üzerinde eczacı yüzde doksandokuz doğru dedi sabah ilk idrarla bakıcam sonucu yazarım kızlar
her ne kadar öyle deselerde yine yanılma payı var tek çizgi görürsen üzülmece darılmaca yok okiş:) kaçıncı günün bugün

her ne kadar öyle deselerde yine yanılma payı var tek çizgi görürsen üzülmece darılmaca yok okiş:) kaçıncı günün bugün

bugün aşılama gününü saymazsak 7. gündü akşam üstü çiğ etten midem bulandı kustum akşama kadar da göğüs ağrısından öldüm dayanamadım artık aldım testi :) çok bile dayandım :))

aramızda 1 gün var. aşılama günüyle 9:)
benimde tam tersi hiç göğüs ağrısı yok. bugunkomsuya gıttım hayvanlar gıbı yedım:))))))) duaları senınle kuzum ınsallah pozıtıf:) ama yıne de salıyı bekle derım:)

ben ilk gebeliğimde çok yiyodum zerre kadar ağrı sızı belirtiyoktu :)

ben ilk gebeliğimde çok yiyodum zerre kadar ağrı sızı belirtiyoktu :)
ya ben cok mu stres yaptım acaba. gece bır kac uyanıyorum ve uyandıgımda aklımda asılama sonucu:)))))
tuttu mu tutmadı mı dıye dusunuyorum dua edıp gerı yatıyorum:)) E Essev in yazdıgından sonra ıcım kıpır kıpır oldu zaten:):)

Allah ın izniyle seninde pozitif gibi canım:) uyku bölünmeleri erken uyanmalar falan :) e tabi bi de yemek :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…