• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Yok canim senin ki pozitif. 2 gun sonra baktir ki nasil katlandigini gor saglikli gebelik mi bu anlasilsin diye.yoksa baska sebepten degil. Bu arada benim bugun lekelenmem oldu pembe kahverengi gibi ve kasik ve bel agrim oldu. Progestan igne yaptirmami soyledi doktorum...insallah lekelenme bi daha olmaz....:110:
Her ihtimale karşı yatarak dinlen,bebişimize bir şey olmasın

Ben de saat 20:00 da çatlatma iğne sini vurulacağım.Dün estradiolde düşüş oldu 5 tane menogonu aynı anda vurdurduk.bugün yükselmiş.Salı günü 4 yumurta+birkaç küçük yumurta vardı.dün 21+17+16 ve 3 tane de 14 mm 6 yumurta vardı. bugün büyüyen var mı bilmiyorum. yarın akşam izmir smyrna ya gideceğim.Sabah 6:30 da yumurtalar toplanacak.smyrna ya giden var mı dr. Funda hanım nasıl birisi?inşallah kaliteli yumurta vardır ve döllenir

kızlarr bişey sorucam şimdi ebn bu gece saat 04.30 da çatlatma iğnesini vurucam(onu nasıl vurucam bilmiyorum gerçi tecrübeli arkadaşlar anlatırsa sevinirim korkuyorumo_O) dün akşam dr gittim ama şöyle bi sorunum var bugün benim akıntım var acaba yumurtam çatlamış olabilirmi?Eğer çatladıysa ben çatlatma iğnesini yapınca nolur?bugün çatlıcak olsaydı dr dün akiam anlamazmıydı? aklım çok karışıkk:KK17::KK17::KK17:
Yumurta akı kıvamındaki akıntı çatladığını göstermiyor. Benim o bahsettiğimiz akıntı geldiğinde doktora gitmiştim ve yumurtamı ultrasona gördüm çatlamadı. Akıntıya güvenme. Çatlatma iğnesi yaptırdığımda o akıntı hiç gelmiyor ama yumurta çatlıyor, içini ferah tut.

Benim negatif çıktı arkadaşlar
İnşallah çok beklemeden güzel sonuç alırsın kuzum, Allah sabır versin

Kızlar geçmiş olsun bu ay da olmadı. adet oldum. hiç belirtim de yoktu zaten. bana tüp bebek yolları göründü... sizce hemn ara vermeden başlayayım mı tüpe yoksa yaza mı bıraksam neden yaz diyorum çünkü yoğun çalışıyorum ve tüp için evde dinlenmek falan gerekiyo diye, ya bu şubat tatiline dinlenme dönemi denk gelecek yada yaz tatiline... bu iş için izin almak falan istemiyorum kimseyle yüzgöz olmak istemiyorum.. bilmiyorum şimdi adet oluncada bi karamsar oldum istemiyorum hiç bişey :mad: napayım kızlar bi fikir verin ya..
kuzum bekleyince kendini yıpratacaksan beklemeden bu işe başlamışken devam et ve son

Ya kızlar bugun ben sutyensiz dolandim evde o kadar ağrıyor yani 7. Günde bu kadar göğsü agriyan var mı???

Canım kasıkta hafif hafif ağrı oluyordu göğüslerimde çok ağrı oldu merdiven inerken tutuyordum ağrısından ama sonra geçti o ağrı şişlik kaldı şuanda başım çatlıyo :KK43:
canım ne zaman geçti göğüslerindeki ağrı hatırlıyo musun? ben 6.günüme girdim. hala çok şiş ve ağrıyo :KK43:

Ben de saat 20:00 da çatlatma iğne sini vurulacağım.Dün estradiolde düşüş oldu 5 tane menogonu aynı anda vurdurduk.bugün yükselmiş.Salı günü 4 yumurta+birkaç küçük yumurta vardı.dün 21+17+16 ve 3 tane de 14 mm 6 yumurta vardı. bugün büyüyen var mı bilmiyorum. yarın akşam izmir smyrna ya gideceğim.Sabah 6:30 da yumurtalar toplanacak.smyrna ya giden var mı dr. Funda hanım nasıl birisi?inşallah kaliteli yumurta vardır ve döllenir

canım senin profilde zonguldak yazıyo izmirli misin sen : )

Back