- Konu Sahibi Happy Meal
- #2.201
Aminnn canım benimmm inşallah Rabbim sana da nasip etsincanim benim cok mutlu oldum Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayi nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn canım benimmm inşallah Rabbim sana da nasip etsincanim benim cok mutlu oldum Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayi nasip etsin
Her ihtimale karşı yatarak dinlen,bebişimize bir şey olmasınYok canim senin ki pozitif. 2 gun sonra baktir ki nasil katlandigini gor saglikli gebelik mi bu anlasilsin diye.yoksa baska sebepten degil. Bu arada benim bugun lekelenmem oldu pembe kahverengi gibi ve kasik ve bel agrim oldu. Progestan igne yaptirmami soyledi doktorum...insallah lekelenme bi daha olmaz....
Yumurta akı kıvamındaki akıntı çatladığını göstermiyor. Benim o bahsettiğimiz akıntı geldiğinde doktora gitmiştim ve yumurtamı ultrasona gördüm çatlamadı. Akıntıya güvenme. Çatlatma iğnesi yaptırdığımda o akıntı hiç gelmiyor ama yumurta çatlıyor, içini ferah tut.kızlarr bişey sorucam şimdi ebn bu gece saat 04.30 da çatlatma iğnesini vurucam(onu nasıl vurucam bilmiyorum gerçi tecrübeli arkadaşlar anlatırsa sevinirim korkuyorum) dün akşam dr gittim ama şöyle bi sorunum var bugün benim akıntım var acaba yumurtam çatlamış olabilirmi?Eğer çatladıysa ben çatlatma iğnesini yapınca nolur?bugün çatlıcak olsaydı dr dün akiam anlamazmıydı? aklım çok karışıkk
İnşallah çok beklemeden güzel sonuç alırsın kuzum, Allah sabır versinBenim negatif çıktı arkadaşlar
kuzum bekleyince kendini yıpratacaksan beklemeden bu işe başlamışken devam et ve sonKızlar geçmiş olsun bu ay da olmadı. adet oldum. hiç belirtim de yoktu zaten. bana tüp bebek yolları göründü... sizce hemn ara vermeden başlayayım mı tüpe yoksa yaza mı bıraksam neden yaz diyorum çünkü yoğun çalışıyorum ve tüp için evde dinlenmek falan gerekiyo diye, ya bu şubat tatiline dinlenme dönemi denk gelecek yada yaz tatiline... bu iş için izin almak falan istemiyorum kimseyle yüzgöz olmak istemiyorum.. bilmiyorum şimdi adet oluncada bi karamsar oldum istemiyorum hiç bişey napayım kızlar bi fikir verin ya..
Ya kızlar bugun ben sutyensiz dolandim evde o kadar ağrıyor yani 7. Günde bu kadar göğsü agriyan var mı???
Korkma canım 2 haftalıık gebelikte 10 ile 50 arası olmalımış.seninki 57.tadını çıkar hamileliğininPazartesi tekrar baktırıcam 14.gün bugün 57,3 çıktı ama adetime daha 3gün var
canım ne zaman geçti göğüslerindeki ağrı hatırlıyo musun? ben 6.günüme girdim. hala çok şiş ve ağrıyoCanım kasıkta hafif hafif ağrı oluyordu göğüslerimde çok ağrı oldu merdiven inerken tutuyordum ağrısından ama sonra geçti o ağrı şişlik kaldı şuanda başım çatlıyo
57,23 çıkmış betahcg
Ben de saat 20:00 da çatlatma iğne sini vurulacağım.Dün estradiolde düşüş oldu 5 tane menogonu aynı anda vurdurduk.bugün yükselmiş.Salı günü 4 yumurta+birkaç küçük yumurta vardı.dün 21+17+16 ve 3 tane de 14 mm 6 yumurta vardı. bugün büyüyen var mı bilmiyorum. yarın akşam izmir smyrna ya gideceğim.Sabah 6:30 da yumurtalar toplanacak.smyrna ya giden var mı dr. Funda hanım nasıl birisi?inşallah kaliteli yumurta vardır ve döllenir
kayıt olduğumda oradaydım tayinle denizliye geldim izmir denizliye yakın olduğu için dr oraya gönderiyorcanım senin profilde zonguldak yazıyo izmirli misin sen : )
kayıt olduğumda oradaydım tayinle denizliye geldim izmir denizliye yakın olduğu için dr oraya gönderiyor
Tam geçmemişti canım hafifledi ama herkeste aynı olmaz ama aşılamadan hemen sonra başladı ağrı umarım seninki de bebiştendircanım ne zaman geçti göğüslerindeki ağrı hatırlıyo musun? ben 6.günüme girdim. hala çok şiş ve ağrıyo
Canım benim bir arkadaşımında her regl döneminde göğüsleri ağrırken hamileyken hiç ağrı olmamışL laboranttt38 cevap yazmıstım sana cıkmamıs :)))
kuzum bugun 9. gun bıttı ıste hala memişlerde tık yok
Amin canım benim Allah razı olsun Rabbim hepinize nasip etsincanımmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah canım bir arkadaş sınıra yakın benim de öyleydi düşük yaptım yazınca korktum sevinemedim bileKorkma canım 2 haftalıık gebelikte 10 ile 50 arası olmalımış.seninki 57.tadını çıkar hamileliğinin
ay ne güzel vaktim olursa ararım ,senin iş tamam herhalde, inşallah birkaç gün arayla pozitifleri görürüz.ben symiranın dibinde çalışıyorum gelince yaz sana bi kahve ısmarlıyım
Aklınıza düşük müşük getirmeyin no panik ,bebiş yola çıktı sen sakin olursan ufaklık o kadar iyi tutunur sana.İnşallah canım bir arkadaş sınıra yakın benim de öyleydi düşük yaptım yazınca korktum sevinemedim bile
Amin canımmm inşallahh çoookk sağolAklınıza düşük müşük getirmeyin no panik ,bebiş yola çıktı sen sakin olursan ufaklık o kadar iyi tutunur sana.