- 5 Aralık 2009
- 244
- 139
- 333
- Konu Sahibi Happy Meal
- #2.181
Pazartesi yinede bi kan tahlili yaptırsammı acaba gerçi hiç düşük gibi değil normal adetim gibi ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle hayırlı olsun arkadaşım,benim de ilk aşılamam kasımda oldu ve senin gibi alt sınıra yakın çıktı betahcg ve düşük yaptım,sende sanırım 2 günde 1 test yaptıracaksın tekrar,eğer katlanarak artıyorsa sağlıklı devam ediyor demektir.inşallah gönlüne göre olur.57,23 çıkmış betahcg
bence hemen doktora git ve hazır adet olmuşken başla bu ay tüp bebeğe,biliyorsun adet olunca başlanıyor tedavisi..bence zaman kaybetme en azından 1 kere denemiş ol şimdi arkadaşım...Kızlar geçmiş olsun bu ay da olmadı. adet oldum. hiç belirtim de yoktu zaten. bana tüp bebek yolları göründü... sizce hemn ara vermeden başlayayım mı tüpe yoksa yaza mı bıraksam neden yaz diyorum çünkü yoğun çalışıyorum ve tüp için evde dinlenmek falan gerekiyo diye, ya bu şubat tatiline dinlenme dönemi denk gelecek yada yaz tatiline... bu iş için izin almak falan istemiyorum kimseyle yüzgöz olmak istemiyorum.. bilmiyorum şimdi adet oluncada bi karamsar oldum istemiyorum hiç bişey napayım kızlar bi fikir verin ya..
Canım sen kaçıncı günde yapmıştın testiöncelikle hayırlı olsun arkadaşım,benim de ilk aşılamam kasımda oldu ve senin gibi alt sınıra yakın çıktı betahcg ve düşük yaptım,sende sanırım 2 günde 1 test yaptıracaksın tekrar,eğer katlanarak artıyorsa sağlıklı devam ediyor demektir.inşallah gönlüne göre olur.
Canım senin kaç çıkmıştıdeğer kimyasal olmasından korkuyorumSuper...Allah kucagina almayi nasip etsin insallah...
canim benim cok mutlu oldum Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayi nasip etsinCanııııımmmm hamileyim Allahın izniyle doğru çıktı hislerimizz çok şükür :)
9 cikmisti. 2 gun sonra bi daha baktir bence.Canım senin kaç çıkmıştıdeğer kimyasal olmasından korkuyorum
gözün aydın Allah tamamına erdirsin57,23 çıkmış betahcg
Pazartesi tekrar baktırıcam 14.gün bugün 57,3 çıktı ama adetime daha 3gün var9 cikmisti. 2 gun sonra bi daha baktir bence.
Canın sağolsun bir dahaki sefere olur inşallah,her şey de bir hayır v rdır demek ki zaman bu zaman değilmişBenim negatif çıktı arkadaşlar
Hayırlı olsun canm gözün Aydın darısı bize inşallah57,23 çıkmış betahcg
hayırlı olsun canım çok sevindim darısı başımıza inşallahh. belirtilerin nelerdi bu arada ?Pazartesi tekrar baktırıcam 14.gün bugün 57,3 çıktı ama adetime daha 3gün var
Yok canim senin ki pozitif. 2 gun sonra baktir ki nasil katlandigini gor saglikli gebelik mi bu anlasilsin diye.yoksa baska sebepten degil. Bu arada benim bugun lekelenmem oldu pembe kahverengi gibi ve kasik ve bel agrim oldu. Progestan igne yaptirmami soyledi doktorum...insallah lekelenme bi daha olmaz....Pazartesi tekrar baktırıcam 14.gün bugün 57,3 çıktı ama adetime daha 3gün var
Canım kasıkta hafif hafif ağrı oluyordu göğüslerimde çok ağrı oldu merdiven inerken tutuyordum ağrısından ama sonra geçti o ağrı şişlik kaldı şuanda başım çatlıyohayırlı olsun canım çok sevindim darısı başımıza inşallahh. belirtilerin nelerdi bu arada ?
İnşallah canım bol bol yat dinlen Allah bebişlerimizi bize bağışlasın kuvağımıza almak da nasip olsunYok canim senin ki pozitif. 2 gun sonra baktir ki nasil katlandigini gor saglikli gebelik mi bu anlasilsin diye.yoksa baska sebepten degil. Bu arada benim bugun lekelenmem oldu pembe kahverengi gibi ve kasik ve bel agrim oldu. Progestan igne yaptirmami soyledi doktorum...insallah lekelenme bi daha olmaz....
Amin insallah canim...İnşallah canım bol bol yat dinlen Allah bebişlerimizi bize bağışlasın kuvağımıza almak da nasip olsun