- 8 Mart 2014
- 953
- 586
- 133
- 34
- Konu Sahibi Happy Meal
- #2.161
Hayırlı olsun canım.maşallah hep hamileymişsin gibi düşündün ve hamilesin içine doğmuş olmalı.darısı bizim başımıza57,23 çıkmış betahcg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım.maşallah hep hamileymişsin gibi düşündün ve hamilesin içine doğmuş olmalı.darısı bizim başımıza57,23 çıkmış betahcg
kızlarr bişey sorucam şimdi ebn bu gece saat 04.30 da çatlatma iğnesini vurucam(onu nasıl vurucam bilmiyorum gerçi tecrübeli arkadaşlar anlatırsa sevinirim korkuyorum) dün akşam dr gittim ama şöyle bi sorunum var bugün benim akıntım var acaba yumurtam çatlamış olabilirmi?Eğer çatladıysa ben çatlatma iğnesini yapınca nolur?bugün çatlıcak olsaydı dr dün akiam anlamazmıydı? aklım
Korkma canım yumurta akı gibi akıntıdan bahsediyorsun sanırım o yumurtaların iyi çalıştığını gösterirmiş bende hep oldu.bu arada o benimde kafamı karıştırmıştı ama dr iğne kullanırken çatlamaz demişti.çatlatma iğnesinden 36sat sonra çatlıyormuş
Canım inşallah sende tez zamanda alırsın müjdeli haberi Allahım olmayan herkese nasip etsinBenim negatif çıktı arkadaşlar
Çok sağol canım benim inşallah seninde hayırlı sonucunu alırız:)canımmm tebrik ederimmm ayyy çok sevindim ya sanki kendi sonucummuş gibi
Canım benimde oldu akıntım ama yumurta büyüdüğünden oluyomuş druma sormuştum iğneyi de göbek deliğinin hizadında 2 parmak yanından elinin arasında tut göbeğini hafiften dik bir şekilde batır sonra şırıngayı geri çek kan gelmezse itersin şırıngayı eğer kan gelirse çıkarıp başka yere batır kafanı rahatlat çok dua et olacağına inan ben aşılama günü o kadar yoğun bir günümdü ki koşturmaktan bir hal oldum ama tuttu şükürler olsun Rabbime rabbime bırak inanki hayırlısı olacakkızlarr bişey sorucam şimdi ebn bu gece saat 04.30 da çatlatma iğnesini vurucam(onu nasıl vurucam bilmiyorum gerçi tecrübeli arkadaşlar anlatırsa sevinirim korkuyorum) dün akşam dr gittim ama şöyle bi sorunum var bugün benim akıntım var acaba yumurtam çatlamış olabilirmi?Eğer çatladıysa ben çatlatma iğnesini yapınca nolur?bugün çatlıcak olsaydı dr dün akiam anlamazmıydı? aklım çok karışıkk
E Essev cim tebrik ederim cnmm Allahım kucağına almayı nasip etsinn inşallah darısı başımızaa
Aminn tatlımmm Allah razı olsun hayırlısyla kucağımıza almak da nasip olsun inşallah darısı da sizlere dualarımdasınız .. 313 Ayetel kürsi,313 fatiha okudum ben bebiş niyetine çok dua edin olacak Allahın izNiyle canlarım
Canım tebrik ederim maşallah Subahanallah bizlerede nasip eylesin YA RAB çok sevindim valla gurur kaynağımız umut ışığımızsınız siz bizim57,23 çıkmış betahcg
Canııııımmmm hamileyim Allahın izniyle doğru çıktı hislerimizz çok şükür :)Ben de senin kadar heyecanlıyım desem bence oldu bu iş Allah kerim,hadi bakalım heyecanla bekliyorum
Canımmm Allahım sizlere de nasip etsin bize de kucağımıza sağlıklı bir şekilde almak nasip olsun dualarımdasınız tatlım benim :)Canım tebrik ederim maşallah Subahanallah bizlerede nasip eylesin YA RAB çok sevindim valla gurur kaynağımız umut ışığımızsınız siz bizim
Çok sağol canım benimmm darısı başınıza Rabbime sığındım ona güvendim şükür kucağımızı boş bırakmadıHayırlı olsun canım.maşallah hep hamileymişsin gibi düşündün ve hamilesin içine doğmuş olmalı.darısı bizim başımıza
tebrikler canım. Rabbim sağlık sıhhatle kucağın almayı nasip etsin inşallah57,23 çıkmış betahcg
Super...Allah kucagina almayi nasip etsin insallah...57,23 çıkmış betahcg
Kızlar çok sağolun Rabbim hepinize bu müjdeli haberi almayı nasip etsin :) duam bu Allahım heğpinize nasip etsin hayırlı evlatlar
Coook sevindimmmm oleyyyyy:)))Canııııımmmm hamileyim Allahın izniyle doğru çıktı hislerimizz çok şükür :)