Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
CANIMM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN SAĞ SALIM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

AŞI MIYDI TÜP MÜ
Amin canim. Rabbim en kisa zaman da sana da nasip eder insallah...asilamaydi....ve hic umudum yoktu...cunku bende koca bir myom var ve over rezervim dusuk esim dede teratozospermi var...ve asilama sonrasi cinsel iliskiye bile girememistik annemler vardi.....Rabbim isterse oluyor kizlar...gerisi bos...

Kizlar siteye yeni girebildim ve testimin sonucunun netlesmesi icin bugun bhcg baktirdim. Ve pozitif Allaha sukur....Allah herkesin gonlune gore versin...tez zaman da hepinizin karni bebislerle dolsun. Rabbim dualarinizi kabul etsin.
hayırlı uğurlu olsun canımm Allah tamamına erdirsin çok sevindimm

Kizlar siteye yeni girebildim ve testimin sonucunun netlesmesi icin bugun bhcg baktirdim. Ve pozitif Allaha sukur....Allah herkesin gonlune gore versin...tez zaman da hepinizin karni bebislerle dolsun. Rabbim dualarinizi kabul etsin.
Tebrik ederim gözün aydın darısı bekleyen bizlere inş.

ay resmen canlı örneğisin canım ya neleri takıyoruz kafaya bak olacağı varsa oluyor, maşaallah, Rabbim tamamına erdirsin canım:)

canım bide belirtin var mıydı onları da paylaşır mısın?

Canım canımmm hayırlı olsun Allah kucağına da almayı nasip etsin darısı bizlerin ve olmayan herkesin başına :) ilk test değerin düşük müydü?

Kızlar nolur yardım edin bana bugün crinone jelin 13.sünü kullandım ve sabahtan beri vajinal yanma var kendimi çok kötü hissediyorum

canım bide belirtin var mıydı onları da paylaşır mısın?
Asilamadan sonra karnim cok sisti benim...sobra bu sislik giderek artti...bir gun esimle arabada giderken cok siddetli bicimde kasiklarima agrilar girdi...1 saat kadar surdu en fazla...halen karnim cok sis 6 aylik gebe gibiyim...ve kabizligim oldu...ben bu belirtileri crione jel aliyordum ona bagladim hep...test gunune kadar hic dusunmedim gebe olabilecegimi...

Canım canımmm hayırlı olsun Allah kucağına da almayı nasip etsin darısı bizlerin ve olmayan herkesin başına :) ilk test değerin düşük müydü?
Ewet dusuk du. Kimyasal gebelik olabilir mi diye bekledim .b hcg katlayinca paylastim sizinle. Ilk testim 9 cikti....

BIr de goguslerim sisti hep hassasdi...ama kizlar belirtiler herkes de farkli olabilir tabi...

Aşılamadan sonra kabızlık bende yaşadım balım 10 gün kadar sonra normalleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…