- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #2.081
Amin canim. Rabbim en kisa zaman da sana da nasip eder insallah...asilamaydi....ve hic umudum yoktu...cunku bende koca bir myom var ve over rezervim dusuk esim dede teratozospermi var...ve asilama sonrasi cinsel iliskiye bile girememistik annemler vardi.....Rabbim isterse oluyor kizlar...gerisi bos...CANIMM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN SAĞ SALIM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
AŞI MIYDI TÜP MÜ
hayırlı uğurlu olsun canımm Allah tamamına erdirsin çok sevindimmKizlar siteye yeni girebildim ve testimin sonucunun netlesmesi icin bugun bhcg baktirdim. Ve pozitif Allaha sukur....Allah herkesin gonlune gore versin...tez zaman da hepinizin karni bebislerle dolsun. Rabbim dualarinizi kabul etsin.
Tebrik ederim gözün aydın darısı bekleyen bizlere inş.Kizlar siteye yeni girebildim ve testimin sonucunun netlesmesi icin bugun bhcg baktirdim. Ve pozitif Allaha sukur....Allah herkesin gonlune gore versin...tez zaman da hepinizin karni bebislerle dolsun. Rabbim dualarinizi kabul etsin.
ay resmen canlı örneğisin canım ya neleri takıyoruz kafaya bak olacağı varsa oluyor, maşaallah, Rabbim tamamına erdirsin canım:)Amin canim. Rabbim en kisa zaman da sana da nasip eder insallah...asilamaydi....ve hic umudum yoktu...cunku bende koca bir myom var ve over rezervim dusuk esim dede teratozospermi var...ve asilama sonrasi cinsel iliskiye bile girememistik annemler vardi.....Rabbim isterse oluyor kizlar...gerisi bos...
canım bide belirtin var mıydı onları da paylaşır mısın?Kizlar siteye yeni girebildim ve testimin sonucunun netlesmesi icin bugun bhcg baktirdim. Ve pozitif Allaha sukur....Allah herkesin gonlune gore versin...tez zaman da hepinizin karni bebislerle dolsun. Rabbim dualarinizi kabul etsin.
Canım canımmm hayırlı olsun Allah kucağına da almayı nasip etsin darısı bizlerin ve olmayan herkesin başına :) ilk test değerin düşük müydü?Kizlar siteye yeni girebildim ve testimin sonucunun netlesmesi icin bugun bhcg baktirdim. Ve pozitif Allaha sukur....Allah herkesin gonlune gore versin...tez zaman da hepinizin karni bebislerle dolsun. Rabbim dualarinizi kabul etsin.
Tesekkur ederim...Rabbim sana da nasip etsin tez zamanda..hayırlı uğurlu olsun canımm Allah tamamına erdirsin çok sevindimm
Kızlar nolur yardım edin bana bugün crinone jelin 13.sünü kullandım ve sabahtan beri vajinal yanma var kendimi çok kötü hissediyorum
Asilamadan sonra karnim cok sisti benim...sobra bu sislik giderek artti...bir gun esimle arabada giderken cok siddetli bicimde kasiklarima agrilar girdi...1 saat kadar surdu en fazla...halen karnim cok sis 6 aylik gebe gibiyim...ve kabizligim oldu...ben bu belirtileri crione jel aliyordum ona bagladim hep...test gunune kadar hic dusunmedim gebe olabilecegimi...canım bide belirtin var mıydı onları da paylaşır mısın?
amin canım inşallah. nolur dua et bizler içindeTese
Tesekkur ederim...Rabbim sana da nasip etsin tez zamanda..
Ewet dusuk du. Kimyasal gebelik olabilir mi diye bekledim .b hcg katlayinca paylastim sizinle. Ilk testim 9 cikti....Canım canımmm hayırlı olsun Allah kucağına da almayı nasip etsin darısı bizlerin ve olmayan herkesin başına :) ilk test değerin düşük müydü?
BIr de goguslerim sisti hep hassasdi...ama kizlar belirtiler herkes de farkli olabilir tabi...Asilamadan sonra karnim cok sisti benim...sobra bu sislik giderek artti...bir gun esimle arabada giderken cok siddetli bicimde kasiklarima agrilar girdi...1 saat kadar surdu en fazla...halen karnim cok sis 6 aylik gebe gibiyim...ve kabizligim oldu...ben bu belirtileri crione jel aliyordum ona bagladim hep...test gunune kadar hic dusunmedim gebe olabilecegimi...
Yapiyor...ben de oluyor ....Kızlar nolur yardım edin bana bugün crinone jelin 13.sünü kullandım ve sabahtan beri vajinal yanma var kendimi çok kötü hissediyorum
Yarın artık kullanamam mahvoldum resmen kaşıntı yok ama yanma hat safhadaben iki gündür kullanmıyorum bıraktımsenin gibiydim yanıyodu acıyodu kaşınıyodu bıraktım hap olandan alıcam
aşılamanın kaçıncı günüydü testin 9 çıktığında canım?Ewet dusuk du. Kimyasal gebelik olabilir mi diye bekledim .b hcg katlayinca paylastim sizinle. Ilk testim 9 cikti....
Aşılamadan sonra kabızlık bende yaşadım balım 10 gün kadar sonra normalleştiAsilamadan sonra karnim cok sisti benim...sobra bu sislik giderek artti...bir gun esimle arabada giderken cok siddetli bicimde kasiklarima agrilar girdi...1 saat kadar surdu en fazla...halen karnim cok sis 6 aylik gebe gibiyim...ve kabizligim oldu...ben bu belirtileri crione jel aliyordum ona bagladim hep...test gunune kadar hic dusunmedim gebe olabilecegimi...
Ben daha 15 gun kullanicam...Yarın artık kullanamam mahvoldum resmen kaşıntı yok ama yanma hat safhada
12. Gun... bu arada b hcg degeri her kadinda farkli olabiliyormus. Ancak 5in uzeri pozitif...gunune gore dusuk dedi doktorum 2 gun sonra yaprirdim 36. Cikti..aşılamanın kaçıncı günüydü testin 9 çıktığında canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?