- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #2.061
Evet canım dıştan yokladım sert, içten yokladım yine sert:)) memiş agrisi da yok. Ilginç bir durumdayız.canım sertlik devam ediyo mu?
8yil ictim evlenmeden eşimle beraber bıraktık. Tam 3sene icmedim. Mayısta tedavilerle beraber sigaraya da başladım. Ama Benim bırakamama sorunum yok ne zaman istersem birakabilirim. baya azqlttim.Kızlar bu uzun ve meşakkatli yolda hala benim gibi sigara kullanan ve bir türlü bırakamayan var mı?
Rahim ağzı kalınlığı önemli onu demek istemiş yani iyi demis zira o da bir sebep çocuk olmamasınaKızlar şimdi doktordan çıktım 3 tane çok güzel yumoş oluşmuş dr rahim ağzı çok iyi dedi (nedemek istedi anlamadım) p.tesi saat 4.30 da aşılama m olucak nolur dua edn bana
ANLADIMM CANIM ZATEN BİZİM ASM DE SALI GÜNÜ VERİLİYO KAN BEN TESTİ P.TESİ GÜNÜ YAPRIRCAMasm ye verirsen sabah verdiğinde kanlar ilk servisle bize ulaşıyor sonuçlar erken çıkar,hastanelerde sanırım böyle birşey yok lab lar zaten aynı binada olduğu için kanı her zaman verebilirsin diye düşünüyorum
CANIMM HAYIRLISI HERŞEYİN YARIN BİRGÜN GEBELİĞİNDE SORUN YARATMASIN KİST...Valla canim gittim ama moralim sifir cok kotu oldum.bende cikolata kisti varr ameliyat olmuştum ve yine tekrarlarmis hemde buyuk 7mm belki ameliyat bile tekrar olursun dedi.ben olmak istemiyorum iyice yumurta rezervimi azaltacaklar.diye hormon testlerim cok guzell o yuzden ben 2 asilama değil de direk tüp bebek yaptiracagimm dusuncem o bilmiyorum kistten etkilenilir mi tup bebek tedavisi ama cok bu durumda olanlar. Inan kafam çok karışık rabbim dogru olan yoldan yurumemizi nasip etsin inşallah
BUU ÇOK GÜZEL Bİ HABER CANIMM ŞİMDİDEN TEBRİK EDERİMAminnn canım hastaligim 3 gün gecti inşallah hayırlı haberlerle helirim yarın
CANIMM BENİMM BETA 4BİNE YAKINKEN ÇOK ZOR GÖRMÜŞTÜK KESEYİ GÖRMEZSEN ÜZÜLME...kızlar bişi öğrenmek istiyorum geçen ay 28 inde yapılan aşılama sonrası gebeliğim oluştu çok şükür yarın doktora gidicem kese görünür mü son regli tarihim kasım 15 boş gebelik olma ihtimali de varmı aşılama sonrası bilgi veren olabilirse sevinirim
Kızlar gülmekten öldüm vallahi,Allah iyiliğinizi versin emivalla ne yapacağımı şaşırdım. o şimdi sabahtan stresini tavan yapmıştır offf
Benimde yaşım var canm senin yaşın kaç sorması ayıp olmazsa ben 33yaşındaymsağol canım. Allah tez zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah. benim yaşım müsait olsa normal yolla denerim ama dediğim gibi hem yaşımız var hem de eşimi kıstırmak zor oluyo. kendimi histerik hatunlar gibi hissediyorum. hani bi kürk giyer paat diye adamın önünde kürkü atar ya o misal
orlando canım seninde bugün mü başlıyor :) oh oh senin ilaçlar neler?
Dur kız Ozaman yarın hemen alıyorm bende işe yaramadı diye düşünüp almamıştö yarn alıyorm Allah'ın iZniyle :)Evet ben transfer yapıldığı günden beri 5 kiloya yakın ananas yedim hala da yiyorum :)
hemen başlıyorm canm Allah Razı olan bizim içinde okuduğunu biliyorm tşkr Ler ben sayanam şuan uzanıyorum ama okuyabildiniz kadar okuyayımBilmiyorumki canım istersen dene bi ben bi dua buldum cuma günü 1000 defa zikreden kişi her istedigine kavuşurmuş öyle yazıyor " Ya Veliyyü,Ya Allah " dua , Allahım bizim duamızıda kabul eder inşallah
Sadece 4 gunluk karindan yapilan igne verdi canim . Suan yaimda yok ama adi GONAL galiba. Sali gunu kontrole cagirdi. Senin nasil gecti ?
benim de işte bugun 2. gunumdu. gecen ayki gibi sonuçlar belki yuksek çıkar diye progesteron ve e2 teslerini yaptı. onlar normal çıktı. bana da 150lik fostimon verdi. eşimle ikimiz için içinde 3er tane hap olan antibiyotıklerden verdi 3 gun içecekmişiz. bi tane tek hap olan mantar ilacı verdi tedbir amaçlı bi de folbiol verdi. başladım bakalım. eşim gelince onun antibiyotiğini de içiricem :) salı kontrole çağırdı :)
CANIMM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN SAĞ SALIM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNKizlar siteye yeni girebildim ve testimin sonucunun netlesmesi icin bugun bhcg baktirdim. Ve pozitif Allaha sukur....Allah herkesin gonlune gore versin...tez zaman da hepinizin karni bebislerle dolsun. Rabbim dualarinizi kabul etsin.
canımm ben de çikolata kisti mağduruyumValla canim gittim ama moralim sifir cok kotu oldum.bende cikolata kisti varr ameliyat olmuştum ve yine tekrarlarmis hemde buyuk 7mm belki ameliyat bile tekrar olursun dedi.ben olmak istemiyorum iyice yumurta rezervimi azaltacaklar.diye hormon testlerim cok guzell o yuzden ben 2 asilama değil de direk tüp bebek yaptiracagimm dusuncem o bilmiyorum kistten etkilenilir mi tup bebek tedavisi ama cok bu durumda olanlar. Inan kafam çok karışık rabbim dogru olan yoldan yurumemizi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?