• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
kızlar tüp bebek için ankara da nereyi önerirsiniz?
kızlar bişi öğrenmek istiyorum geçen ay 28 inde yapılan aşılama sonrası gebeliğim oluştu çok şükür yarın doktora gidicem kese görünür mü son regli tarihim kasım 15 boş gebelik olma ihtimali de varmı aşılama sonrası bilgi veren olabilirse sevinirim
Acele etme keseyi 4,5-5. haftada keseyi görürebilirsin ama kalp atışını en erken 5,5-6. haftada görürsün

Amin canim. Rabbim en kisa zaman da sana da nasip eder insallah...asilamaydi....ve hic umudum yoktu...cunku bende koca bir myom var ve over rezervim dusuk esim dede teratozospermi var...ve asilama sonrasi cinsel iliskiye bile girememistik annemler vardi.....Rabbim isterse oluyor kizlar...gerisi bos...
AYYY ÇOK GÜZEL CANIMM YAA RABBİMİN MÜJDESİ BANA ÇOK UMUT OLDUNN BENDE BU AŞILAMADA ÇOK ÜMİTSİZLİĞE KAPILMIŞTIM BİRANDA

PEKİ BELİRTİLERİN VAR MIYDI CANIMM

canımm ben de çikolata kisti mağduruyum :KK43:( 4 yıl önce bekarken ameliyat olmuştum. zaten rezervim azaldı, şimdi yine tekrarladı ama 4 cm e yakın çok buyuk değil. dr ameliyat yapacağıma tüp bebk yaparım diyor. sen de ameliyat falan hiç düşünme canım onla ugraşacana tüple uğraş. hem kist varken bende çok güzel yumurta elde ediliyor da mesele sanırım onları tüpün içine alan yapının kistten dolayı bozulmasında.sende yumurtalar nasıl? oluşuyor mu sorunsuz? bende aşılama oldum sonuç bekliyorum olmazsa hiç oyalanmadan tüp yapacaz. inşaallah gerek kalmaz.
Inşallah canım gerek kalmadan hamile kalirsin.bende yumurtlamada hicbir sıkıntı yok cok şükür hersey iyi.iste sıkıntım çikolata kisti iki sene önce hamile kalmıştım rahim filminden ıki ay sonra ama gelisme yoktu maalesef bidahada hic kalamadim. Tüp Bebek düşünüyorum artık hayırlısi olsun hepimiz için zor süreçlerden geçiyoruz ama yinede cok sukrediyorum rabbime ona siginiyorum ve sabir cekiyorum

CANIMM HAYIRLISI HERŞEYİN YARIN BİRGÜN GEBELİĞİNDE SORUN YARATMASIN KİST...
Bİ ARKADAŞIMDAN BİLİYORUMM KİST YÜZÜNDEN KÜRTAJ OLMUŞTU DOKTOR ÇOCUĞU ALMAM GEREK DEMİŞ
Evt canim bende bikere hamile kaldım gelismedi ve kürtaj oldum kisttendir diyemediler belkide kist engelledi.ama sürekli ameliyat olmak benim sansimi azaltacak cok etkileniyor yumurtalar ameliyatta oyüzden tüp bebek denemek istiyorum şimdiki dusuncem buu benim bakalım neye karar verebilcem sagda sikintim yok sadece solda kistim var belki tüp bebekte sag yumurtaya calisilir diye düşünüyorum tabii öyle bisey varmi bilmiyorum nasil yöntemleri inan hic bilmiyorum arastiracagim bol bol

Karin sisligi, erken uyanma , goguslerde hassasiyet bir de arada sicak basmasi canim...Allah sana da nasip etsin insallah...
Gözün aydın canım Allah saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin, bu saydıgın belirtilerin aynısı bende de var, normalde geç saatte uyanırdım şimdi erkenden uyanıyorum, dün kombiyi yakmadıgım halde ateş bastı, gögüs agrımda var ama daha bana erken diye düşünüyorum aşılamanın 4. Günü bugün

Kızlar bu kadınlar klübünün ıphone ve ipad uygulamaları çalışmıyor.bana katılan varmı bu konuda?admine mi bildirmek lazım,olmuyo süreli webden yazmak zor oluyo küçücük ekranda.tablette de donuyo yazarken fln.acil destek lütfen
Ben cepten giriyorum şuan da Bikaç gündür giriyorum daha bi sıkıntı yasamadım tek sıkıntım cepten hep yanlış yazıyorm :)

Kizlar siteye yeni girebildim ve testimin sonucunun netlesmesi icin bugun bhcg baktirdim. Ve pozitif Allaha sukur....Allah herkesin gonlune gore versin...tez zaman da hepinizin karni bebislerle dolsun. Rabbim dualarinizi kabul etsin.
Hayırlı olsun bizim içinde dua et bu arada kaç yumurtam vardı aşılamaya girdiğinde ve kaçıncı aşılamandı?

Günaydın kızlar,
sevgili E emos1976 çook sevindim hamile olduğunu okuyunca. Allah tamamına erdirsin, inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini.
Bu arada hellokitty27 hellokitty27 ve E Essev darısı bugün size olsun inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Arkadaşlar topiğimizin maşallahı var yetişemiyorum bazen, gözümden kaçan varsa lütfen affedin. Birazcık takip edemiyim hemen sayfalar dolusu mesajlar, Allah muhabbetimizi artırsın, inşallah hep güzel haberler almayı nasip etsin. Herkese iyi haftasonları... :)

Kızlar normalde hiç umudum yoktu ilk aşılamada başarı ORANI çok as OLDUĞUNU okuyordum ama bu torpikte okşar çok pozitif sonuç alana denk geldim ki hemde ilk aşılamada içim umutla doldu darısı bizlere hamile arkadaşlar neler yaşadığımızı en iyi sizler anlarsınız nolur bizlerde dua edin hem maddi hem manevi bir çok sıkıntıya girdik çoğumuz özellikle birkaç düşük yaşayan benm gibi Arkadaşlarım var düşükten sonra insan daha fazla istiyo inanın ben düşük yapana kadar bukadar çok istemezdim ama artık bende bu hastalık oldu kıskançlık deseniz anlatamicem kadar çok eşim bazen diyo bu kıskançlığından olmuyo diyo kıskançlık derken etrafımdaki hamile arkadaşlarımı kıskanıyorum elimde olmadan :(

Kizlar testi mi verdim geldim saat 2 de alacağım sizinle fr paylaşacağım ayrıca dünden beri idrar yaparken acayip bir yanma yaşıyorum sizde oluyor mu
müjdeli haberini bekliyoruz. yanma için bol bol su iç,su idrarındaki amonyağı seyreltir yanmayı azaltır.bu sorunun geçene kadar tuvalette mutlaka sıcak su ile tahretlen,sıcak su bu sorununu epey rahatlatır.

Back