- Konu Sahibi Happy Meal
- #2.101
Sanki beni anlatıyosun belirtilerinle :)Yapiyor...ben de oluyor ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki beni anlatıyosun belirtilerinle :)Yapiyor...ben de oluyor ....
Ewet canim bebegin tutunmasini kolaylastiriyormus...Kullanmaya devammı çok fena ya
Insalllahhhh senin de pozitifdir....Sanki beni anlatıyosun belirtilerinle :)
İnşallah canımmmIn
Insalllahhhh senin de pozitifdir....
Sen ne zaman yaptirican testi ?İnşallah canımmm
YarınSen ne zaman yaptirican testi ?
Senin bugün 14. Gün mü canım benim yarın 14. GünSen ne zaman yaptirican testi ?
Allah pozitif sonucu gostersin sana canim.... Sunu soyliyeyim valla tutacak sa tutuyor..gercekten rahat olun..ve stres yapmayin...demesi kolay demeyin....bundan sonra da bebegimin omru varsa Rabbim yazdiysa kucagima alicam insallah..Allah yuregi bebekle yanan herkesin yuzunu guldursun...Senin bugün 14. Gün mü canım benim yarın 14. Gün
Amin canım nolur dua et hamilelerin duası kabul olur çok sağol Rabbim seni ve meleğini korusunAllah pozitif sonucu gostersin sana canim.... Sunu soyliyeyim valla tutacak sa tutuyor..gercekten rahat olun..ve stres yapmayin...demesi kolay demeyin....bundan sonra da bebegimin omru varsa Rabbim yazdiysa kucagima alicam insallah..Allah yuregi bebekle yanan herkesin yuzunu guldursun...
Amin canim...Bir de sabahlari erken uyandim birden. Ben normalde kalkamam yataktan.Amin canım nolur dua et hamilelerin duası kabul olur çok sağol Rabbim seni ve meleğini korusun
Hadi bakalım canım benim,ben senden ümitliyim.müjdeli haberi patlatıcan inşallah.sbah ilk iş koşarak git hastaneye,ben öyle yapmıştımomertcan kader arkadaşım ya bugün nasıl geçecek sabah nasıl olacak acaba gebelik var mı yk mu bebegim bana tutundu mu tutunmadi mi normalde hasta olacağım gün karnim şişer o şişlik yok acaba neden ki ay ne kadar soru sordum
Haydi gözümüz aydııınnn,Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah.tebrik ederim.Kizlar siteye yeni girebildim ve testimin sonucunun netlesmesi icin bugun bhcg baktirdim. Ve pozitif Allaha sukur....Allah herkesin gonlune gore versin...tez zaman da hepinizin karni bebislerle dolsun. Rabbim dualarinizi kabul etsin.
Bende kaç gündür kalkıyorum erkendenAmin canim...Bir de sabahlari erken uyandim birden. Ben normalde kalkamam yataktan.
Transfer gününü de sayiyorum ben 12.gün diye çıkar dimi yine deHadi bakalım canım benim,ben senden ümitliyim.müjdeli haberi patlatıcan inşallah.sbah ilk iş koşarak git hastaneye,ben öyle yapmıştım
Canım ben 11 de baktırdım çıktı.tutmuşsa çıkar o bir gün çok etkilemiyo emin olTransfer gününü de sayiyorum ben 12.gün diye çıkar dimi yine de
Benimde yaşım var canm senin yaşın kaç sorması ayıp olmazsa ben 33yaşındaym
Tese
Tesekkur ederim...Rabbim sana da nasip etsin tez zamanda..
Kızlar bu kadınlar klübünün ıphone ve ipad uygulamaları çalışmıyor.bana katılan varmı bu konuda?admine mi bildirmek lazım,olmuyo süreli webden yazmak zor oluyo küçücük ekranda.tablette de donuyo yazarken fln.acil destek lütfen