Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Senin bugün 14. Gün mü canım benim yarın 14. Gün
Allah pozitif sonucu gostersin sana canim.... Sunu soyliyeyim valla tutacak sa tutuyor..gercekten rahat olun..ve stres yapmayin...demesi kolay demeyin....bundan sonra da bebegimin omru varsa Rabbim yazdiysa kucagima alicam insallah..Allah yuregi bebekle yanan herkesin yuzunu guldursun...

Amin canım nolur dua et hamilelerin duası kabul olur çok sağol Rabbim seni ve meleğini korusun

Hadi bakalım canım benim,ben senden ümitliyim.müjdeli haberi patlatıcan inşallah.sbah ilk iş koşarak git hastaneye,ben öyle yapmıştım

Kizlar siteye yeni girebildim ve testimin sonucunun netlesmesi icin bugun bhcg baktirdim. Ve pozitif Allaha sukur....Allah herkesin gonlune gore versin...tez zaman da hepinizin karni bebislerle dolsun. Rabbim dualarinizi kabul etsin.
Haydi gözümüz aydııınnn,Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah.tebrik ederim.

Kızlar bu kadınlar klübünün ıphone ve ipad uygulamaları çalışmıyor.bana katılan varmı bu konuda?admine mi bildirmek lazım,olmuyo süreli webden yazmak zor oluyo küçücük ekranda.tablette de donuyo yazarken fln.acil destek lütfen

Kızlar sizde aşılamadan sonra sivilcelerde yogunluk odumu? Normalde adet olcagım zaman çıkardı çok erken çıkmaya başladı daha aşılamamın 3. Günü

evet ben de cepten giremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…