• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
canım sertlik devam ediyo mu?
Evet canım dıştan yokladım sert, içten yokladım yine sert:)) memiş agrisi da yok. Ilginç bir durumdayız.
Kızlar bu uzun ve meşakkatli yolda hala benim gibi sigara kullanan ve bir türlü bırakamayan var mı? o_O:110:
8yil ictim evlenmeden eşimle beraber bıraktık. Tam 3sene icmedim. Mayısta tedavilerle beraber sigaraya da başladım. Ama Benim bırakamama sorunum yok ne zaman istersem birakabilirim. baya azqlttim.
Günde 2-3 u gecmiyor. Çift cizgiyi gördüğüm gün tövbe etcem sigaraya:))

Kızlar şimdi doktordan çıktım 3 tane çok güzel yumoş oluşmuş dr rahim ağzı çok iyi dedi (nedemek istedi anlamadım) p.tesi saat 4.30 da aşılama m olucak nolur dua edn bana
Rahim ağzı kalınlığı önemli onu demek istemiş yani iyi demis zira o da bir sebep çocuk olmamasına

asm ye verirsen sabah verdiğinde kanlar ilk servisle bize ulaşıyor sonuçlar erken çıkar,hastanelerde sanırım böyle birşey yok lab lar zaten aynı binada olduğu için kanı her zaman verebilirsin diye düşünüyorum
ANLADIMM CANIM ZATEN BİZİM ASM DE SALI GÜNÜ VERİLİYO KAN BEN TESTİ P.TESİ GÜNÜ YAPRIRCAM

Valla canim gittim ama moralim sifir cok kotu oldum.bende cikolata kisti varr ameliyat olmuştum ve yine tekrarlarmis hemde buyuk 7mm belki ameliyat bile tekrar olursun dedi.ben olmak istemiyorum iyice yumurta rezervimi azaltacaklar.diye hormon testlerim cok guzell o yuzden ben 2 asilama değil de direk tüp bebek yaptiracagimm dusuncem o bilmiyorum kistten etkilenilir mi tup bebek tedavisi ama cok bu durumda olanlar. Inan kafam çok karışık rabbim dogru olan yoldan yurumemizi nasip etsin inşallah
CANIMM HAYIRLISI HERŞEYİN YARIN BİRGÜN GEBELİĞİNDE SORUN YARATMASIN KİST...
Bİ ARKADAŞIMDAN BİLİYORUMM KİST YÜZÜNDEN KÜRTAJ OLMUŞTU DOKTOR ÇOCUĞU ALMAM GEREK DEMİŞ

kızlar bişi öğrenmek istiyorum geçen ay 28 inde yapılan aşılama sonrası gebeliğim oluştu çok şükür yarın doktora gidicem kese görünür mü son regli tarihim kasım 15 boş gebelik olma ihtimali de varmı aşılama sonrası bilgi veren olabilirse sevinirim
CANIMM BENİMM BETA 4BİNE YAKINKEN ÇOK ZOR GÖRMÜŞTÜK KESEYİ GÖRMEZSEN ÜZÜLME...
BOŞ GEBELİK KİMYASAL GEBELİK MOL GEBELİK İHTİMALİDE OLABİLİR
İNŞALLAH BÖYLE BİŞEY OLMAZ CANIMM

sağol canım. Allah tez zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah. benim yaşım müsait olsa normal yolla denerim ama dediğim gibi hem yaşımız var hem de eşimi kıstırmak zor oluyo. kendimi histerik hatunlar gibi hissediyorum. hani bi kürk giyer paat diye adamın önünde kürkü atar ya o misal :KK70::KK70:
Benimde yaşım var canm senin yaşın kaç sorması ayıp olmazsa ben 33yaşındaym

omertcan omertcan kader arkadaşım ;) ya bugün nasıl geçecek sabah nasıl olacak acaba gebelik var mı yk mu bebegim bana tutundu mu tutunmadi mi normalde hasta olacağım gün karnim şişer o şişlik yok acaba neden ki ay ne kadar soru sordum

Ş
Bilmiyorumki canım istersen dene bi ben bi dua buldum cuma günü 1000 defa zikreden kişi her istedigine kavuşurmuş öyle yazıyor " Ya Veliyyü,Ya Allah " dua , Allahım bizim duamızıda kabul eder inşallah
hemen başlıyorm canm Allah Razı olan bizim içinde okuduğunu biliyorm tşkr Ler ben sayanam şuan uzanıyorum ama okuyabildiniz kadar okuyayım

Sadece 4 gunluk karindan yapilan igne verdi canim . Suan yaimda yok ama adi GONAL galiba. Sali gunu kontrole cagirdi. Senin nasil gecti ?

benim de işte bugun 2. gunumdu. gecen ayki gibi sonuçlar belki yuksek çıkar diye progesteron ve e2 teslerini yaptı. onlar normal çıktı. bana da 150lik fostimon verdi. eşimle ikimiz için içinde 3er tane hap olan antibiyotıklerden verdi 3 gun içecekmişiz. bi tane tek hap olan mantar ilacı verdi tedbir amaçlı bi de folbiol verdi. başladım bakalım. eşim gelince onun antibiyotiğini de içiricem :) salı kontrole çağırdı :)

benim de işte bugun 2. gunumdu. gecen ayki gibi sonuçlar belki yuksek çıkar diye progesteron ve e2 teslerini yaptı. onlar normal çıktı. bana da 150lik fostimon verdi. eşimle ikimiz için içinde 3er tane hap olan antibiyotıklerden verdi 3 gun içecekmişiz. bi tane tek hap olan mantar ilacı verdi tedbir amaçlı bi de folbiol verdi. başladım bakalım. eşim gelince onun antibiyotiğini de içiricem :) salı kontrole çağırdı :)

Aynen benimda sali gunu kontrol:) ayni anda guzel haberler aliriz insallah..

Kizlar siteye yeni girebildim ve testimin sonucunun netlesmesi icin bugun bhcg baktirdim. Ve pozitif Allaha sukur....Allah herkesin gonlune gore versin...tez zaman da hepinizin karni bebislerle dolsun. Rabbim dualarinizi kabul etsin.
CANIMM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN SAĞ SALIM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

AŞI MIYDI TÜP MÜ :confused:

Valla canim gittim ama moralim sifir cok kotu oldum.bende cikolata kisti varr ameliyat olmuştum ve yine tekrarlarmis hemde buyuk 7mm belki ameliyat bile tekrar olursun dedi.ben olmak istemiyorum iyice yumurta rezervimi azaltacaklar.diye hormon testlerim cok guzell o yuzden ben 2 asilama değil de direk tüp bebek yaptiracagimm dusuncem o bilmiyorum kistten etkilenilir mi tup bebek tedavisi ama cok bu durumda olanlar. Inan kafam çok karışık rabbim dogru olan yoldan yurumemizi nasip etsin inşallah
canımm ben de çikolata kisti mağduruyum :(( 4 yıl önce bekarken ameliyat olmuştum. zaten rezervim azaldı, şimdi yine tekrarladı ama 4 cm e yakın çok buyuk değil. dr ameliyat yapacağıma tüp bebk yaparım diyor. sen de ameliyat falan hiç düşünme canım onla ugraşacana tüple uğraş. hem kist varken bende çok güzel yumurta elde ediliyor da mesele sanırım onları tüpün içine alan yapının kistten dolayı bozulmasında.sende yumurtalar nasıl? oluşuyor mu sorunsuz? bende aşılama oldum sonuç bekliyorum olmazsa hiç oyalanmadan tüp yapacaz. inşaallah gerek kalmaz.

Back