Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Selam Happy Meal bu ay 2.aşılamamı yaptırıcam Allah kısmet ederse benide ekle listene cnm görüşmek üzere... sat:16.12.2014-bat:13.01.2015 klomen

kızlar bişi öğrenmek istiyorum geçen ay 28 inde yapılan aşılama sonrası gebeliğim oluştu çok şükür yarın doktora gidicem kese görünür mü son regli tarihim kasım 15 boş gebelik olma ihtimali de varmı aşılama sonrası bilgi veren olabilirse sevinirim

canım hergün bi dünya dua ediyorum hepimize RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN EN KISA ZAMANDA GÖBÜŞÜN DOLSUN :)

İnşallah güzel haberlerle bekliyoruz tatlım. Dualarımdasın.

Allah yardımcın olsun,hayırlı haberlerle dön inşallah

Happy Meal ile aynı gün başlıyorsunuz :) Hadi hayırlı olsun bakalım tedavileriniz

Hadi hayirli haberle cikarsin insallah hastanede :)

Evet ikimizinde aynı gün başladı hayırlısı inş güzel haberlerimizi de peş peşe vermek nasip olur hergün hepimiz için dua ediyorum

rabbim cuma saatinde gizlediği vakit hürmetine,
en kısa zamanda sana bana isteyen herkese hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin inşaallah..amiiinn

hadi bakalım. 6 olmaz şimdi sana

Tedaviye ayni gun basliyoruz :) insalalh hepimiz icin hayirli olur. Cumalar hurmetine...

Hadi hayırlısı canım.inşallah dilediğin gibi olur herşey:))

canlarımmmmmm ben geldimmmmm çok ama çok tşk ederim dualarınız için :) güzel sözleriniz ilginiz için. şimdi aradılar hastaneden sonuçlarım güzel çıkmış. Allah'ın izniyle buguün akşam ilk iğnemi vuruyorum :)

FOSTIMON 150IU ile başlıyorum. bu kez letu gibi yumurta çoğaltıcı gibi bi ilaç vermedi. direk fostimonla başlıyorum. onun dışında FLUCAN 150MG tablet verdi mantar için varsa tedavi edici olsun die önlem amaçlı. FOLBİOL TABLET 5MG verdi gunde 2 tane. bi de AZITRO antibiyotik verdi içinde 3 tane var bi kutu eşim bitirecekmiş bi kutu ben. bu da tedbir amaçlı. salı günü kısmetse yeniden kontrolüm var o güne iğnelerim bitmiş olacak. yarın da eşimle gidicez ona da bi takım kan tahlilleri yapılacakmış. işte bugun gidince nüfüs cüzdanı fotokopilerimizi verdim. evlilik cüzdanını alıp fotokopisini çektiler. birer resim verdik yarın da kısmetse gidip imzalarımızı vericez dosyamıza koymak için. durum bu kızlar.

elhamdülillahi rabbil alemin başlıyoruz.

Haydi bismillaaahhh

Cok sevindim canım gözün aydın inşallah tedaviden sonrada güzel haberlerini alırız :)

Kızlar bu uzun ve meşakkatli yolda hala benim gibi sigara kullanan ve bir türlü bırakamayan var mı?

Maalesef yalnız değilsin bende içiyorum... Gerçi tedaviye başladığımdan beri günde 3-5 adet içiyorum ama yine de bırakmak lazım...

ay kızlarrrr nolursunuz yapmayın, bu kadar tedavi oluyorken sigara yumurta katili. ilk fırsatta beynen bitirin inşallah.

çok sevindim canım hadi hayırlı olsun bizi haberdar et :)

cevap vericek kimse yok mjuj

Hadi bakalım. oca ayına bomba gibi gireceğiz Allahın izni ile

cevap vericek kimse yok mjuj

Canım 28 inde aşılama oldun sonucu 14 gün sonra öğrendin değil mi? Keseye bakmak için mi çağırdı seni doktor? Benim bi arkadaşım pozitifi öğrendikten sonraki 2 ya da 3. haftada gördü keseyi. Kese görünecek olursa boş mu normal gebelikmi belli olur. İçin rahat olsun.

Happy Meal cnm tablona kullanılan ilaçlarıda eklersen bizim içinde bilgi olur aslında hamilelik durumları açısından belki bazı ilaçlar daha etkilidir.

Hadi Bismillah sende başladım sonunda... Allah güzel yüzünü güldürsün inşallah...

Happy Meal cnm tablona kullanılan ilaçlarıda eklersen bizim içinde bilgi olur aslında hamilelik durumları açısından belki bazı ilaçlar daha etkilidir.

tatlım artık yeni bilgi ilavelerini kısmetse önümüz ay için yapmayı planlıyorum şimdi liste çok karışır her biri tek tek kodlarla yazılıyor çunku. bi de herkesin tedavi verilerini toplarken o bilgileri de alırız. bu ay böyle geçti artık :)

Hadi Bismillah sende başladım sonunda... Allah güzel yüzünü güldürsün inşallah...

aminnnnn canım inşallah :)

tatlım artık yeni bilgi ilavelerini kısmetse önümüz ay için yapmayı planlıyorum şimdi liste çok karışır her biri tek tek kodlarla yazılıyor çunku. bi de herkesin tedavi verilerini toplarken o bilgileri de alırız. bu ay böyle geçti artık :)

aminnnnn canım inşallah :)

herşeyin hayırlısı olsunn canımm inşallah bi sorun çıkmaz
Valla canim gittim ama moralim sifir cok kotu oldum.bende cikolata kisti varr ameliyat olmuştum ve yine tekrarlarmis hemde buyuk 7mm belki ameliyat bile tekrar olursun dedi.ben olmak istemiyorum iyice yumurta rezervimi azaltacaklar.diye hormon testlerim cok guzell o yuzden ben 2 asilama değil de direk tüp bebek yaptiracagimm dusuncem o bilmiyorum kistten etkilenilir mi tup bebek tedavisi ama cok bu durumda olanlar. Inan kafam çok karışık rabbim dogru olan yoldan yurumemizi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…