- 27 Mayıs 2014
- 710
- 264
- 133
- Konu Sahibi Happy Meal
- #2.021
kızlar tüp bebek için ankara da nereyi önerirsiniz?
Özel mi düşünüyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar tüp bebek için ankara da nereyi önerirsiniz?
evet ama benimle konuşacak, her şeyi anlatacak ve 32 yaşımda olmama rağmen 1 den fazla embiryo koyacak bir doktor istiyorum, kızlar çok mu şey istiyorum ya...
Canım tüp bebek de döllenme dışarda olup içeriye embriyo konuyor biliyosun ama aşılama da sperm içeri veriliyor bu durumda geç döllenme de olabiliyor o yüzden adet gunu geçmeyi bekliyor doktorlar aşilamada ama tüp bebek de 12.gun sonucu alabiliyorsunCanım benden 1 gün sonra uygulama tarihin, tüp bebek olduğu için siz erken mi bakıyorsunuz? Ben aşılama sonucu için 3-4 gün daha bekleyeceğim de. Bilemedim sormak istedim.
Canım tüp bebek de döllenme dışarda olup içeriye embriyo konuyor biliyosun ama aşılama da sperm içeri veriliyor bu durumda geç döllenme de olabiliyor o yüzden adet gunu geçmeyi bekliyor doktorlar aşilamada ama tüp bebek de 12.gun sonucu alabiliyorsun
benim ablama tüpbebek yapan prof.doktor transferden sonra hergün mutlaka bir yumurta beyazı ye demiş oda sarısını kızına yedirip beyazını kendi yiyorduKızlar Ananas tutunmayı kolaylaştırıyomuş biliyorsunuzdur gerçi ben her ay yiyorm Döllenme haftası ama bi işe yaramadı bu ayda yesem mi ki kararsızım bundan önceki 3çatlatma iğnesinden sonraki süreçte ihmal etmedim ama tam tersi 6aydır bi gebelik olmadı
aşılama yapılan günü saymıyorlar canım sancıyı progestan kullanıyorsa o yapabilir bende ara ara yapıyoduselam kızlar. ben aşılamayı pazartesi akşamı yaptırmıştım.bugün kaçıncı günüm oluyo. 4 mü 5 mi ?aşılama yaptırdığımız günüde sayıyomuyuz? bide benim yumurtalar sağ tarafta oluşmuştu. solda hiç yoktu. sol tarafım sancıdı bugün. nasıl oluyo o?sağ tarafımda öyle kasık ağrısı hissetmiyorum. Allahım pozitif haberleri almayı nasip etsin inşallah bizlere
ayy hadi bakalım inş. tutunmuştur bebişin sana müjdeli haberini alırız inş.Kizlar bugün son gün yarın test günüm :)
garagız yakında eşin diyecek 'ya hatun sen ne içiyon' aynından banada versağol canım. Allah tez zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah. benim yaşım müsait olsa normal yolla denerim ama dediğim gibi hem yaşımız var hem de eşimi kıstırmak zor oluyo. kendimi histerik hatunlar gibi hissediyorum. hani bi kürk giyer paat diye adamın önünde kürkü atar ya o misal
özel düşünmüyorsan hacettepe üni. Hastanesini tavsiye ederim özellikle gürkan bozdag hocayı şehir dışından gelen hastaları var işini çok iyi yapıyor herseyle kendisi ilgileniyor sinirli asabi biriside deil, çok rahat davranabiliyosun bende gidiyorum çok memnunum aşılama yaptırdım ama tüp bebek içinde oraya gitcem egerki aşılamam tutmazsa inşallah tutar tutarsada dogumumu orda yapmayı düşünüyorum , özelden hiç farkı yok tavsiye ederimkızlar tüp bebek için ankara da nereyi önerirsiniz?
tubacık idrarda çok geç çıkar hiç kendini boşa üzme canım.kızlar selam aşılama gününü de sayarsam 12.günüm.Dayanamadım test yaptım negatif çıktı.
pzrt kan verecem, sizce hala şansım var mı benim ümidim kalmadı...
Tatlım kocaların yemegine performans arttırıcı ilaçmı alıp katsak ben bu ayı atlattım sonuç belli olana kadar yapmayın dedi doktorum inşallah gelecek ayada hamle kalırızyok kız benim aşılama filan yok. bu ay tüp bebeğe başlanacaktı aksilik oldu öbür aya kaldı. benim doktorum da yumurta ve çatlatma iğnesi ile gel bi deneyelim bakalım dedi ama benim sorunum adamı kıstırmak. adamı kıstırabilsem iğnesiz de olacak işim
Tatlım kocaların yemegine performans arttırıcı ilaçmı alıp katsak ben bu ayı atlattım sonuç belli olana kadar yapmayın dedi doktorum inşallah gelecek ayada hamle kalırız
garagız yakında eşin diyecek 'ya hatun sen ne içiyon' aynından banada ver
Tatlım yaşıcaksın diye bir kaide yokki,farz değil.ben testi yaptıktan ve pozitifi gördükten 10 gün sonra lekelendim.kafana takma,hazır ol büyük şöleneeeomertcan hastaligim 2 gün gecti bugün 3.gun ama yerleşme kanaması falan hiç yaşamadım yarın test günüm uyku uyumuyorum kaç gündür
Gözü kaymasa iyidirOhhh iyi oluyo kıymetini anlar biraz canım darısı eşimin başına inşallah
Valla gülmekten öldürdün beni canım o zaman romantik bi ortam hazırlaben macun almıştım geçen aylarda. sperm artırıcı demişti aktar. meğerse afrodizyakmış adamın isteğini artırmıştı. zor çalıştım işyerinde sıkıntı yarattı diye fırça yemiştim
Valla gülmekten öldürdün beni canım o zaman romantik bi ortam hazırla
Cilveni eksik etme canım kaymaz gözleri , benimknin gözü bi kaysa oyarım onun gözünüGözü kaymasa iyidir
Sevdigi yemekleri hazırla üzerinede seksi bişeyler giy, yemekten sonrada kahve yap karşılıklı için sonra at odaya Allah ne verdiysevalla ne yapacağımı şaşırdım. o şimdi sabahtan stresini tavan yapmıştır offf
Gözü kaymasa iyidir
itina ile göz oyulur, aynı itina ile avuç içine bırakılırCilveni eksik etme canım kaymaz gözleri , benimknin gözü bi kaysa oyarım onun gözünü
Sevdigi yemekleri hazırla üzerinede seksi bişeyler giy, yemekten sonrada kahve yap karşılıklı için sonra at odaya Allah ne verdiyse