Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Kızlar benim de 19 unda oldu transferim. O günden beri hiç geçmeyen bir sağ kasık ağrım var. Nedendir acaba ???

Kızlar benim de 19 unda oldu transferim. O günden beri hiç geçmeyen bir sağ kasık ağrım var. Nedendir acaba ???

Transferin hayırlı olsun öncelikle. Bu ağrılar yumurta toplama işleminden kaynaklanıyor canım. Benim dondurulmuş olduğu icin ilaç yok yumurta toplama yok ağrım da yok. Ara sıra acayip bi his var kasıklarımda o kadar. Çok yumurta toplandıysa ağrı artıyor. Senin kaç yumosun oldu? Kaç transfer ?

12 yumurta toplandi 10 tanesi olgun çıktı. 3 tanesi 2. Sınıf 4. Gun embriyosu olarak transfer edildi. Yumurta toplama biteli hani zaman oldu ya benim transferden sonra başladı ağrılarım. Rabbim büyük...

canım hepinize hayırlı olsun inş hayırlı haberlerinizide alırız

merhaba bende varım cumartesi 7.deneme sonucumu aldım negatif
bu gün kanamam başladı 21.gün tekrar lucrinle yeni tedaviye başlıyorum aralıkta olucak tedavim hakkımızda hayırlısı olsun...

canım hayırlısı olsunn yaa bendede 3.denememdi tuttu ama kimyasal gebelikle sonuçlandı apar topar kürtaja alındım Allakh hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin

canım benim doktorumda bana en son adet tarihinden hesaplıycan demişti
Hamilelik için senin dediğin,arkadaş transfer günü sayılıyor mu yoksa ertesi gününden itibaren mi saymaya başlıyoruz diye sorunca ertesi. Gününden itibaren diye yazmıştım.

Hamile arkadaşlar bize de dua edin aranıza katılalım inşallah,,,buradaki herkesin umutlarını boşa çıkarmasın Rabbim.

slm bende bugun gonalf yapmaya başladım bu ayın son gününe yetişicem sanırım:) inşallah hayırlı sonuç alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…