Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

mrb arkadaşlar nasılsınız.. ben bugün kan testi yaptırdım ve hamileyimmm..:) değerlerim yüksek çıktı ikiz olabilirmiş.. ama 7. haftaya kadar çok dikkat etmem gerekkiyormuş.. bu arada ohss oldum karnımdan sıvı aldılar çok rahatladım...allahım isteyen herkese nasip etsin

AY MAŞALLAH CUMA GECESİ NE MUTLU haberler veriyorsunuz bu ay muharrem ayı hürmetine hayırlar cok oluyo ben bu fırsatı kacırdım demek ki herşey kısmet işiymişcok sevindim hepinize RABBİM hepimizi güldürsün

Canımmm cook tebrik ederim valla ne güzel bir gün bu 3. hamiş haberi benim bildigim:46:

Bugün kaçıncı gününde? Değerim yüksek derken kaç çıktı? Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin. Bugün benim 5. günüm ve kasık bel ağrılarım azaldı hissediyorum.

Herhalde tutmadı yine:19:

Sen ne gibi şeyler hissettin yazar mısın?

Tekrar tebriklerrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tşk ederim canım inşallah sizlerden de güzel haberler alıcaz.. bugün transferden sonra 10. günüm... bu ay kafam çok rahattı hep olumlu düşünmeye çalıştım bence bunun etkisi çok fazla oldu

mrb arkadaşlar nasılsınız.. ben bugün kan testi yaptırdım ve hamileyimmm..:) değerlerim yüksek çıktı ikiz olabilirmiş.. ama 7. haftaya kadar çok dikkat etmem gerekkiyormuş.. bu arada ohss oldum karnımdan sıvı aldılar çok rahatladım...allahım isteyen herkese nasip etsin

Tebrik ederim canim bu haberler bizim icin moral kaynagi oluyor aslinda.allah saglikli bi sekilde kucagina almayi da nasip etsin insallah.

Allahım tamamınada erdirmeyi nasip etsin inşallah cok sevindim dikkat et kendine ve iyi bak canımmmm :49::49::49::49::49:

yarın yumurtalarım toplanacak.

size kaç adet iğne verdi. test yapana kadarmı iğne yapılacak merak ettim şimdi :))

bu arada hayırlı olsun. yumoşların kalitelidir inşallah.

canım iğnelerimin biri kalçadan biri göbekten yarın baslıycam.evet teste kadar sanırım biri... isimleri aklımda değil.. bugün haplara basladım sadece 2 tane antibiyotik 1tanede aspirin.. reçetemi yazarım buraya istersen... amin inşaallah kalitelidirler arayıp bilgi verecekler.. 10 tane yumoşum var :)

benim yumurta rezervim az. buda AMH testinde ortaya çıkıyor 2-5 arası olması gereken değer bende 0,47 çıktı.
ve hemen tüp bebek tedavisine başladık

en yüksek dozlarda iğneleri kullandım. buna rağmen yumurta sayım 7-8 adeti geçmedi. dün en büyüğü 18 milimdi. doktor daha büyük olması gerekiyordu dedi :(((

yarında yumurtalar toplanacak inşallah biraz daha büyümüşlerdir ve sağlıklıdırlar

Benim surekli Kan testi yapildi ama dr boyle bi seyden bahsetmedi benim de rezervim a z 6 yumurta cikmisti .. insallah senin de tutar canim :)

arkadaşlar transferimin 10. Günü kısmetse Pazartesi test yaptırıcam ama karnım ağrıyor ve karnımdan gurul gurul sesler geliyor ya adet olursam diye kendimi düşünmekten alamıyorum çok heyecanlıyım inşallah hamileyimdir .

Kizlar gun sayarken transfer gununu de sayiyor musunuz.yani benim transfer pazar gun yapildi.bugunu 5.gun mu sayicam yoksa 6.gun mu

arkadaşlar transferimin 10. Günü kısmetse Pazartesi test yaptırıcam ama karnım ağrıyor ve karnımdan gurul gurul sesler geliyor ya adet olursam diye kendimi düşünmekten alamıyorum çok heyecanlıyım inşallah hamileyimdir .

Canim 10.gun bugunse bence bekleme yaptir testini insallah bebisin seninledir...

Back