Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Transfer dahil 7. Gunumdeyim evde yapılan testlerden yapmak istiyorum bir sonuc veriyorlarmı acaba

Merhaba canım benim de bugün transfer dahl 7. günüm ama çıkmaz idrar testinden en güzeli kan testi. Onun için de daha erken;)

Kaç embriyon konuldu?

Merhaba canım benim de bugün transfer dahl 7. günüm ama çıkmaz idrar testinden en güzeli kan testi. Onun için de daha erken;)

Kaç embriyon konuldu?

2 embriyo ve 2. Gün transferi doktorum tazeyken tutunma yüzdesi daha fazla dedi 27sinde test olacağım gecmek bilmiyor zaman

2 embriyo ve 2. Gün transferi doktorum tazeyken tutunma yüzdesi daha fazla dedi 27sinde test olacağım gecmek bilmiyor zaman[

İlk denemem olduğu için pek bilemiyorum sizde hiç belirti varmı yani nasıl anlarız tutunup tutunmadigini
Birde nerede tedavi oluyorsunuz

Benim de ilk denemem benim de en cok merak ettigim konu bu.transfer gunu dahil 8.gunum. biseyler hisseden arkadaslar varsa bizim gibi ilk denemsi olanlara bilgi verirlerse cok seviniriz.

2 embriyo ve 2. Gün transferi doktorum tazeyken tutunma yüzdesi daha fazla dedi 27sinde test olacağım gecmek bilmiyor zaman[

İlk denemem olduğu için pek bilemiyorum sizde hiç belirti varmı yani nasıl anlarız tutunup tutunmadigini

Benim de ilk denemem benim de en cok merak ettigim konu bu.transfer gunu dahil 8.gunum. biseyler hisseden arkadaslar varsa bizim gibi ilk denemsi olanlara bilgi verirlerse cok seviniriz.

canlarım benim ben 3 kere yaptıdım 3.dede adet sancılarım başlamıştı aynen aşılamalardada adet sancılarım vardı ve ben 3 aşı 3 tüp negatif gördüm ama cok kişidede sancı oluyor fakat hamiş kalıyorlar ben derimki belirti diiye birşey yok boşuna kendinizi paralamayın sakin olun 9. 10. gün evde idrar bakın bazılarında cıkıyo cıkmazsa ümitsiz olmayın cünkü idrar garanti degil inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi alıcaz

canlarım benim ben 3 kere yaptıdım 3.dede adet sancılarım başlamıştı aynen aşılamalardada adet sancılarım vardı ve ben 3 aşı 3 tüp negatif gördüm ama cok kişidede sancı oluyor fakat hamiş kalıyorlar ben derimki belirti diiye birşey yok boşuna kendinizi paralamayın sakin olun 9. 10. gün evde idrar bakın bazılarında cıkıyo cıkmazsa ümitsiz olmayın cünkü idrar garanti degil inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi alıcaz

Cevap için teşekkürler ALLAH sizin , bizim , hepimizin yüzüne güler İNŞALLAH

yeni yıla az kaldı bende sizlerin güzel haberlerinizi bekliyorum hamiş listemizi yapmak için ve dua ediyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün muratlarını nasip etsin olmazları olduran allahım

Ccanim insallah guzel haber alirsin. Benimde ilk denemem. bugun transferimin 10. gunu. Transferden sonra kasiklarima siddetli agri giriyodu. Ama herkeste belirti ayni olmaz. Dun kantahlili yaptim deger yuksek cikti yrn tekrarlicamm. Ben bursa acibademde yaptirdim cokta memnunum

arkadaşlar tüp bebek için yaş sınırı varmı

Ben 44 yaşındayım tedavim ve transferim yapıldı ama doktorum şansımın düşük olduğunu ve 45 ten sonra daha da düşeceğini söyledi o yüzden kısa protokolla tedavi oldum ( menapoza kadar şans var ama cok düşük diyorlar)

tecrübeli arkadaşlar.....

benim dün yumurta toplama işlemim olmuştu kısa protokoldü bu ikinci deneme.
(ilk denemede, 14 yumurtam vardı 1tane embriyom olmuştu 3.gün transfer yapılmıştı...tutmadı,)

bugün merkezden aradılar dün 10 tane yumurta toplamışlardı 5 tane embriyom varmış şimdilik takıptelermiş ne zaman transfer ediliceğini duruma göre bildireceklermiş..

arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım bu yıl tedavi olmaya başladık doktorum aşılama vaya tüpbebek yapmamız gerektiğini söyledi ama hiçbir bilgim yok yaşım 20 tüp bebek için yaş önemlimi cevap verirseniz çok sevinirim

arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım bu yıl tedavi olmaya başladık doktorum aşılama vaya tüpbebek yapmamız gerektiğini söyledi ama hiçbir bilgim yok yaşım 20 tüp bebek için yaş önemlimi cevap verirseniz çok sevinirim

yaşın 23 olması gerekiyor bildiğim kadarıyla..

Ben 44 yaşındayım tedavim ve transferim yapıldı ama doktorum şansımın düşük olduğunu ve 45 ten sonra daha da düşeceğini söyledi o yüzden kısa protokolla tedavi oldum ( menapoza kadar şans var ama cok düşük diyorlar)

allah hepimize nasib ederinş seninde olur çocuğunuz yokmu

Back