Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

benımde bugün yumurta toplama işlemim oldu eve bir sürü iğne ilaçla döndüm...

yarın yumurtalarım toplanacak.

size kaç adet iğne verdi. test yapana kadarmı iğne yapılacak merak ettim şimdi :))

bu arada hayırlı olsun. yumoşların kalitelidir inşallah.

Masal10 ve magnoli arkadaşlarım gözünüz aydın:46::46:

Darısı bizim başımıza ay ne kadar mutlu oldum anlatamam. Kendim hamile haberi almış gibi sevindim:16:

Şiddetli kasık ağrısı falan yok bende:50: Üzülüyorum ama ne yapalım olmadıysa olmadı. Herşeyde hayır vardır deyip yola devam edicez. Bakıyorum da 2 embriyo gerçekten

çok daha şanslı yapıyor...

Tekrar tebrikler, Allah kucağınıza almayı nasip etsin:54:

Darısı bizim başımıza ay ne kadar mutlu oldum anlatamam. Kendim hamile haberi almış gibi sevindim:16:

Şiddetli kasık ağrısı falan yok bende:50: Üzülüyorum ama ne yapalım olmadıysa olmadı. Herşeyde hayır vardır deyip yola devam edicez. Bakıyorum da 2 embriyo gerçekten

Cok sagol canimmmm :)))) Allah isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin.... benim Ctesi Bi daha tahlilim olacak o zaman kesinlesecek .. Dr 2 embriyo olunca 5-8% oraninda sans artiyo demisti.

Cok sagol canimmmm :)))) Allah isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin.... benim Ctesi Bi daha tahlilim olacak o zaman kesinlesecek .. Dr 2 embriyo olunca 5-8% oraninda sans artiyo demisti.

eğer yarın sağlıklı yumurtalarım çıkarsa ve Allah nasip edip döllenirlerse banada 2 adet konulacak.

35 yaş altına 2 embriyo yasakmış. fakat sizin AMH yaşınız 40 yaş üstü olduğu için 2 adet koyacağız dedi.
bu arada ben 30 yaşındayım.

eğer yarın sağlıklı yumurtalarım çıkarsa ve allah nasip edip döllenirlerse banada 2 adet konulacak.

35 yaş altına 2 embriyo yasakmış. Fakat sizin amh yaşınız 40 yaş üstü olduğu için 2 adet koyacağız dedi.
Bu arada ben 30 yaşındayım.

berde yaptırdın canım...bu arada amh yaşı nedemek?

berde yaptırdın canım...bu arada amh yaşı nedemek?

benim yumurta rezervim az. buda AMH testinde ortaya çıkıyor 2-5 arası olması gereken değer bende 0,47 çıktı.
ve hemen tüp bebek tedavisine başladık

en yüksek dozlarda iğneleri kullandım. buna rağmen yumurta sayım 7-8 adeti geçmedi. dün en büyüğü 18 milimdi. doktor daha büyük olması gerekiyordu dedi :(((

yarında yumurtalar toplanacak inşallah biraz daha büyümüşlerdir ve sağlıklıdırlar

benim yumurta rezervim az. Buda amh testinde ortaya çıkıyor 2-5 arası olması gereken değer bende 0,47 çıktı.
Ve hemen tüp bebek tedavisine başladık

en yüksek dozlarda iğneleri kullandım. Buna rağmen yumurta sayım 7-8 adeti geçmedi. Dün en büyüğü 18 milimdi. Doktor daha büyük olması gerekiyordu dedi :(((

yarında yumurtalar toplanacak inşallah biraz daha büyümüşlerdir ve sağlıklıdırlar

anladım hiç bu testi yaptırmadım ve ilk defa duyuyorum...benim yumurta rezevlerinde bir sıkıntı yoktu ama kısa protokol uygulandı ve bugünde öğrendimki rezevde sıkıntı olanlar kısa oluyormuş...bunu kontrole gidince sorcam bakalım...hayırlısı bakalım...inş canım toplananlar kaliteli olurlar önemli olan o...

Saol canim darisi basina:) pazartesi testi tekrarlicaz ozaman kesinlescekmis. Agrin yok diye uzulme bu bi belirti degil cnm icini karrartma bol bol ananas yiyin tutunmasini sagliyomus

Canim benim doktorum hic bir sey soylemedi ve yasak da koymadi.bilimsel olarak ilk yarim saatten sonra yatmanin da bi etkisi olmadigi kanitlanmis.ben 1 hafta rapor aldim 3 gundur yatiyorum ama cok sikildim.yarin disari cikicam biraz yeter abartmanin anlami yok.cayi iciyorum ben cok acik...

Tesekkurler canim . GuzEl haberlerini bekliyoruzz.. insallah bu yil sansli gelicekk

TEBRİKLER KIZLAR coooooookkkkkkkkkkkkk sevindim RABBİM kimsenin emeklerini boş cıkarmasın inşallah RABBİM kucanıza almayı nasip etsin inşallah sonuc bekleyen herkes mutlu sona ulaşır RABBİM güldürsün herkesi kocaman öpüyorum

Son düzenleme:
TEBRİKLER KIZLAR coooooookkkkkkkkkkkkk sevindim RABBİM kimsenin emeklerini boş cıkarmasın inşallah RABBİM kucanıza almayı nasip etsin inşallah sonuc bekleyen herkes mutlu sona ulaşır RABBİM güldürsün herkesi kocaman öpüyorum

mrb arkadaşlar nasılsınız.. ben bugün kan testi yaptırdım ve hamileyimmm..:) değerlerim yüksek çıktı ikiz olabilirmiş.. ama 7. haftaya kadar çok dikkat etmem gerekkiyormuş.. bu arada ohss oldum karnımdan sıvı aldılar çok rahatladım...allahım isteyen herkese nasip etsin

mrb arkadaşlar nasılsınız.. ben bugün kan testi yaptırdım ve hamileyimmm..:) değerlerim yüksek çıktı ikiz olabilirmiş.. ama 7. haftaya kadar çok dikkat etmem gerekkiyormuş.. bu arada ohss oldum karnımdan sıvı aldılar çok rahatladım...allahım isteyen herkese nasip etsin

Canımmm cook tebrik ederim valla ne güzel bir gün bu 3. hamiş haberi benim bildigim:46:

Bugün kaçıncı gününde? Değerim yüksek derken kaç çıktı? Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin. Bugün benim 5. günüm ve kasık bel ağrılarım azaldı hissediyorum.

Herhalde tutmadı yine:19:

Sen ne gibi şeyler hissettin yazar mısın?

Tekrar tebriklerrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canim tebrikler kacinci gun embriyosuydu ve kacinci gun test yaptirdin yazar misin bize de faydasi olsun...

cnm hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşaallah

Canımmm cook tebrik ederim valla ne güzel bir gün bu 3. hamiş haberi benim bildigim:46:

Bugün kaçıncı gününde? Değerim yüksek derken kaç çıktı? Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin. Bugün benim 5. günüm ve kasık bel ağrılarım azaldı hissediyorum.

Herhalde tutmadı yine:19:

Sen ne gibi şeyler hissettin yazar mısın?

Tekrar tebriklerrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Canim benim de hic agrim yok ama umitsizlik de yok sabirla bekliycez insallah...

Sen de İzmirde misin ? Senin merkezin ? Valla işin açıkçası ben yaptırdığım tüp bebek merkezinden pek memnun kalmadım. Çok ilgili değiller bide çok yoğun bir merkez, reklamı iyi galiba ? Soğuk odalarda çok bekletildim... umarım hamile kalırım da yaşadığım sıkıntılara değer.

irenbede yaptırdım ben çok da memnun kaldım. doktorum ordan bi doktor değildi ama ilgiliydiler yani. inşallah sonucum da güzel ve hayırlı olur...

Back