evet çok düşük görüşemedim henüz 3. gün embriyosu adet tarihimde dündü ama olmadım
adeti ilaçlar geciktiriyor genelde...doktorunla görüş derim ben muhtemelen testi yarından sonra tekrarla diyecektir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet çok düşük görüşemedim henüz 3. gün embriyosu adet tarihimde dündü ama olmadım
adeti ilaçlar geciktiriyor genelde...doktorunla görüş derim ben muhtemelen testi yarından sonra tekrarla diyecektir.
görüştüm dr la 14. gün tekrarla kan testini dediler umarıım yükselir değerimm
Kızlar benim de 19 unda oldu transferim. O günden beri hiç geçmeyen bir sağ kasık ağrım var. Nedendir acaba ???
çok teşekkür ederim
hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider peki kısa protokolmü yoksa uzun protokolmu olucak?
merhaba ben bursada pembemavi tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum siz?
yavaş yavaş toplanırız biz yinede başlayalım burda olmayada herkez toplansın
çok saol cnm evet çok zor yorucu acı dolu günlerden geçtim hala sabırla devam ediyorum rabbim sabrını veriyor inşallah mükafatınıda vericek buna inanarak yola devam ediyorum..[/QUO
mavielle merhaba yalnız diilsin bu yolda bizde aynı acılarla yolumuza devam ediyoruz Rabbim utandırmasın..![]()
Kizlar gun sayarken transfer gununu de sayiyor musunuz.yani benim transfer pazar gun yapildi.bugunu 5.gun mu sayicam yoksa 6.gun mu
merhaba bende varım cumartesi 7.deneme sonucumu aldım negatif![]()
bu gün kanamam başladı 21.gün tekrar lucrinle yeni tedaviye başlıyorum aralıkta olucak tedavim hakkımızda hayırlısı olsun...
Transfer günü sayılmıyor benim bildiğim transferden sonraki günleri sayacaksın.
Bence normal kan da gelirse ama çok olmamak kaydıyla o da normalmiş. Bebeğin rahme tutunduğunun işaretçisi diyorlar.
Hamilelik için senin dediğin,arkadaş transfer günü sayılıyor mu yoksa ertesi gününden itibaren mi saymaya başlıyoruz diye sorunca ertesi. Gününden itibaren diye yazmıştım.canım benim doktorumda bana en son adet tarihinden hesaplıycan demişti
Insallah canim bugun Dr da adet kanamasi gibi degilse korkma dedi. Dunku 24 degeri bugun 38 olmus, Sali Gunu Yine gidicem...
Bence normal kan da gelirse ama çok olmamak kaydıyla o da normalmiş. Bebeğin rahme tutunduğunun işaretçisi diyorlar.
Allah umutlarını boşa çıkarmasın inşallah .
canım hayırlısı olsunn yaa bendede 3.denememdi tuttu ama kimyasal gebelikle sonuçlandı apar topar kürtaja alındım Allakh hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin![]()