mrb arkadaşlar nasılsınız.. ben bugün kan testi yaptırdım ve hamileyimmm..:) değerlerim yüksek çıktı ikiz olabilirmiş.. ama 7. haftaya kadar çok dikkat etmem gerekkiyormuş.. bu arada ohss oldum karnımdan sıvı aldılar çok rahatladım...allahım isteyen herkese nasip etsin
Canımmm cook tebrik ederim valla ne güzel bir gün bu 3. hamiş haberi benim bildigim
Bugün kaçıncı gününde? Değerim yüksek derken kaç çıktı? Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin. Bugün benim 5. günüm ve kasık bel ağrılarım azaldı hissediyorum.
Herhalde tutmadı yine
Sen ne gibi şeyler hissettin yazar mısın?
Tekrar tebriklerrr
Canim tebrikler kacinci gun embriyosuydu ve kacinci gun test yaptirdin yazar misin bize de faydasi olsun...
mrb arkadaşlar nasılsınız.. ben bugün kan testi yaptırdım ve hamileyimmm..:) değerlerim yüksek çıktı ikiz olabilirmiş.. ama 7. haftaya kadar çok dikkat etmem gerekkiyormuş.. bu arada ohss oldum karnımdan sıvı aldılar çok rahatladım...allahım isteyen herkese nasip etsin
yarın yumurtalarım toplanacak.
size kaç adet iğne verdi. test yapana kadarmı iğne yapılacak merak ettim şimdi :))
bu arada hayırlı olsun. yumoşların kalitelidir inşallah.
5. gün embriyosu.. transferden sonra 8. günde evde test yaptım silik bir şekilde çıkmıştı.. bugünde 10. günüm kanda çıktı
benim yumurta rezervim az. buda AMH testinde ortaya çıkıyor 2-5 arası olması gereken değer bende 0,47 çıktı.
ve hemen tüp bebek tedavisine başladık
en yüksek dozlarda iğneleri kullandım. buna rağmen yumurta sayım 7-8 adeti geçmedi. dün en büyüğü 18 milimdi. doktor daha büyük olması gerekiyordu dedi((
yarında yumurtalar toplanacak inşallah biraz daha büyümüşlerdir ve sağlıklıdırlar
Kizlar transferim yarin bugun turk kahvesi icsem olurmu???
Kizlar benim dun gece kahverengi akintim oldu normal mi bu cok korkuyorum....
arkadaşlar transferimin 10. Günü kısmetse Pazartesi test yaptırıcam ama karnım ağrıyor ve karnımdan gurul gurul sesler geliyor ya adet olursam diye kendimi düşünmekten alamıyorum çok heyecanlıyım inşallah hamileyimdir .
kızlar değerim 5.1 çıktı bugün 11.gün hamilmiyim değilmiyim ben çok üzgünüm(
canım kaçıncı gün emriyosu?değerin çok düşük ..doktorun ile görüştünmü_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?