Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Aralık ayında deneme yapan tüm anne adaylarına merhaba umarım bebeklerimizi bir an önce kucağımıza alırız.
Ben yeniyim dün siteye üye oldum ve bir uyeniz tarafından bu forma yönlendirildim ona cok teşekkür ederim.
Bu benim ilk denemem 44 yaşındayım teknik olarak esimin ve benim hiçbir sorunu yok yasımdan dolayı hamile kalamıyorum.
Tedaviye Aralık basında başladık sonuc 4 yumurta , 2 kaliteli embiryo ve transfer su an transferimin 5. Gunundeyim günlük islerimi aksatmıyorum ama daha dikkatliyim.henüz endişe stres gibi bir durumum yok gayet rahat hissediyorum kendimi bu yasta buraya kadar gelmek bile şans çünkü.ama dünden beri kasıklarına ağrı giriyor doktorum normal dedi durumum budur...
Hepimize kolay gelsin diyerek benide listenize almanızı istiyorum cok sevinirim.

hayırlı olsun canım...valla mesajını oluyunca rahatladım...ilginç bir pozitif enerji verdin bana nerde yaptırdın?

Kızlar ACIL yardıma ihtiyacım var. Hatırladıgım kadarıyla Gaziden AHmet ya da Mehmet Erdem hocaya tüp bebek tedavisi yaptıranlar vardı aramızda. Koru'da yapıyormuş tedaviyi. Ben kendi doktorumu değiştirip Ahmet Hocayla tedaviye baslamayı düşünüyorum. Bana bilgi verir misiniz? Muayeneyi Gazi'de mi yapıyor, Koru'da mı, muayenehanesinde mi? Masraflar falan nasıl oluyor, tedaviden memnun musunuz? Detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim. Yarına karar vermem lazım sanırım.

hayırlı olsun canım...valla mesajını oluyunca rahatladım...ilginç bir pozitif enerji verdin bana nerde yaptırdın?

4yillik evli olmama ve korunmama rağmen hamile kalmadım bir gün kafama takıldı doktoruma sıradan bir kontrole gittiğimde ben hamile kalirmiyim dedim oda muayne etti normal sekilde olmasada tuple kalabilrsin dedi bunu duyan esim o zaman hemen basliyalim dedi. Megerse doktorumun bir önceki hastanesi Bahcecide imiş bana regl 3. Gunü gel dedi bir şey sormadan çıktım eve gittim.hatta içimden ne yapacakki bana reglimin 3. Gunü diye düşündüm o kadar cahildim ki bu konuda zaten 1 gün sonra regl oldum 3. Günü'de gittim her şeyim normalmiş o gün başladı tedaviye .tedavi cok guzel gitti sonuc 4 Olgun yumurta ve benim yasım için iyi bir sonuc. Ama Sürekli gittiğim doktorum hastane şartları yumurta toplama ve transfere uygun degildi çatlatmaya iğnesinden sonra beni atasehir memorialdeki bir doktor arkadaşına yönlendirdi ve bu arada biz ilaçlar dısında hiçbir masrafta yapmadık sadece transfer yapan yere ücret ödedik.

Kızlar ACIL yardıma ihtiyacım var. Hatırladıgım kadarıyla Gaziden AHmet ya da Mehmet Erdem hocaya tüp bebek tedavisi yaptıranlar vardı aramızda. Koru'da yapıyormuş tedaviyi. Ben kendi doktorumu değiştirip Ahmet Hocayla tedaviye baslamayı düşünüyorum. Bana bilgi verir misiniz? Muayeneyi Gazi'de mi yapıyor, Koru'da mı, muayenehanesinde mi? Masraflar falan nasıl oluyor, tedaviden memnun musunuz? Detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim. Yarına karar vermem lazım sanırım.

tatlım bende ahmet hocadaydım transferim oldu 5. gündeyim.kendi tedavi sürecimi anlatim seninkide aşagı yukarı aynı olur herhalde.özelinden randevu aldım adetin 2. günüydü galiba muayeneden sonra gaziye tüp bebek servisine yolladı beni (tahlil ve ilaçlar için) tüpe başlmadan önce vucudu hazırlamak açısından lucrin ve antibiyotık başladık oradaki hemşireler çok yardımcı oluyolar herşeyi detaylı bi şekilde anlatıyolar zaten.yumurta takiplerini gazide yapıyo ahmet hocada mhmet hocada.yumurta toplama işlemi ve transferi genartta yapıyolar.koruyla henuz bi alakamız yok malesef inşlh gebe kalırsak dogumuda koruda yapıyolar.kolay gelsin sana inşlh yüzümüz güler:)

nasılsınız bayadır topiğe girmşyordum umarım güzel sonuçlar alanlar vardır
ben lucrine başladım 3. günüm valla günler geçmek bilmiyor

Bugun oglen isten eve geldim biraz dinlendim sonra dogru arkadaslarla bulusup ev gezmesine gittik cok iyi geldi inanin.evde oturmaktan iyidir.en azindan zaman daha cabuk geciyo tavsiye ederim. Her sey cok iyi cok guzel de tek sorun herkesin kucaginda bebegiyle gelmesi! Iste kendinizi o anda bi tuhaf hissediyosunuz.yani ne bileyim kiskanclik desen kiskanclik degil degisik bi duygu o anda kendinize kiziyosunuz nasil boyle dusunursun diye.iste bugun de yine oyle gunlerden biriydi.ama yine de disari cikmak iyi geldi.rabbim insallah bizlerin de yuzune bakacak elbet birgun buna inaniyorum.

tatlım bende ahmet hocadaydım transferim oldu 5. gündeyim.kendi tedavi sürecimi anlatim seninkide aşagı yukarı aynı olur herhalde.özelinden randevu aldım adetin 2. günüydü galiba muayeneden sonra gaziye tüp bebek servisine yolladı beni (tahlil ve ilaçlar için) tüpe başlmadan önce vucudu hazırlamak açısından lucrin ve antibiyotık başladık oradaki hemşireler çok yardımcı oluyolar herşeyi detaylı bi şekilde anlatıyolar zaten.yumurta takiplerini gazide yapıyo ahmet hocada mhmet hocada.yumurta toplama işlemi ve transferi genartta yapıyolar.koruyla henuz bi alakamız yok malesef inşlh gebe kalırsak dogumuda koruda yapıyolar.kolay gelsin sana inşlh yüzümüz güler:)

Canım Allah razı olsun, ilaç gibi geldi bilgiler. Oh ne güzel bebişin yerleşmiş mutlu yuvasına :) Az kalmış hamile haberini almamıza.

canım anladıgım kadarıyla memnunsun Ahmet Hocadan, sana iki sorum daha olacak 1- masraf durumu nasıl oldu? 2- ben 1-2 gun içinde regl olucam, yarın randevu alsam bu ay hemen başlar mı? (şimdiden sağol :)

Canım hayırlı olsun çok ama çok sevindim. Darısı hepimizin başına. İlk denemenmiydi? 2 tane embriyonun konulduğunu okumuştum sanırım başka topicte. Belirtilerini de yazar mısın bize. Tekrar tebriklerrrrr..:emir_bebek::emir_bebek:
Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim ilk denememdi tek embriyo koydular bu yüzden de. Belirtilerim aynı adet öncesi yaşadıklarımla aynıydı. Göğüs acıması karın ağrısı.tek fark geceleri iğne şeklinde çok şiddetli kasılmalarım oluyordu birkaç saniyelik. Gece uykumdan uyandım ağrıyla.tek belirtim bu oldu canım

Selam kızlar bir süredir msj yazamadım ams sizleri takip editorum. Hamişleri çokkk tebrik ederim. İnşallah 25 aralıkta bende müjde vereceğim sizlere. 13 aralıkta 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Beklemedeyim. İlk günden beri kasıklarımda ağrı var ve çok sık idrara çıkıyorum. Kızlar içinizde progesteron iğnesi kullanan varmı. Çok acı çekiyorum 11 tanevurulduşimdiye kadar dahada var. Allah hepimizesabır versin

Topigi basından sonuna kadar okudum gordumki herkes cok heyecanlı endişeli ben bastan bu yana beklentimi yüksek tutmuyorum olursa cok sevinmeyecegim yeni bir mücadele basliyacak olmazsa cok uzulmeyecegim hayırlısı buymuş.ne yaparsak yapalım bazen bir seyler olmazsa olmaz şans faktörü cok önemli. Zaten yas 44 olmuş kimsenin beklentisi yok benden benim yasımda menapoza giren var. Ablam ve annem disindada kimseye bir şey söylemedim onlarda zaten bana bu yastan sonra bebek yapacagım için deli dedi. Bastanda esimin isteğiyle karambole girdim bu ise hepimiz için hayırlısı olsun

Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz... Bu gece birinci gecesi. Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah. "Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir"

Selam kızlar bir süredir msj yazamadım ams sizleri takip editorum. Hamişleri çokkk tebrik ederim. İnşallah 25 aralıkta bende müjde vereceğim sizlere. 13 aralıkta 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Beklemedeyim. İlk günden beri kasıklarımda ağrı var ve çok sık idrara çıkıyorum. Kızlar içinizde progesteron iğnesi kullanan varmı. Çok acı çekiyorum 11 tanevurulduşimdiye kadar dahada var. Allah hepimizesabır versin

Transferimin 5. Gunü benim doktorum progesteron hapı verdi ama ben vajinadan kullanıyorum günde 3 kez.

merhaba. Ben progestanin hapini kullaniyorum ama rahimden. Bacaklarim cok agriyo ara ara. Kasiklarimdada siddetli agrilar giriyo uykumdan bile uyandiriyo. Esim doktorumu aradi normal, cok sayida yumurta toplandigi icin agri yapar demis. Paxartesiyi sabirsizlikla, heyecanla ve birazda korkuyla bekliyoruz tahlil sonucunda insallah sevinc gozyasi dokeriz :)

kızlar selamm. moralim çok bozuk :(
bugün iğnelerde 9. günüm ama dün bacaklarımda kızarıklık vardı doktora gittim kurdeşenmiş :( çok fena kaşınıyorum. benim gibi durumda olan var mı? ne yapmalı bilemedim..

Canım Allah razı olsun, ilaç gibi geldi bilgiler. Oh ne güzel bebişin yerleşmiş mutlu yuvasına :) Az kalmış hamile haberini almamıza.

canım anladıgım kadarıyla memnunsun Ahmet Hocadan, sana iki sorum daha olacak 1- masraf durumu nasıl oldu? 2- ben 1-2 gun içinde regl olucam, yarın randevu alsam bu ay hemen başlar mı? (şimdiden sağol :)

inşlh hep beraber veririz hamile haberlerimizi:)ahmet hocadan çok memnunum bir cok arkadaşım var mutlu sonla tedavisini tamamlayan,herkesin ilaç durumu farklı olabiliyo benim ilaçlar 1500 civarı tuttu( raporlu hali)yada biraz geçti bilemiyorum .tüp içinde gene aşagı yukarı fiyat fark edebilir yapılan işlemlere göre ama biz 3850 verdik,randevunu hemen al derim çok yoğun oluyo zaten 1 kere gitsen özele devamını gazide takip edecektir büyük ihtimal.benim 2 negatif aşılamam oldugu için tüpe devam ettik 10 senelikte evliyim senin hikayene göre bi rota çizecektir ahmet hocaya gözü kapalı güven derim:)

Canım antibiyotik tedavin iğnelerle birlikte mi başladı yoksa daha önce mi içtin? Bir de Gazi'deki bir doktorun özeline gittin yanlış anlamadıysm değil mi? Ben de direkt Gazi tıp fakültesine gitmek istiyorum. Nuray hanım varmış orda. DEvlette yapınca daha az tutuyor değil mi? Bir bilgin var mı? Artık özellere para vermek istemiyorum:(

Son düzenleme:
Aralık ayında deneme yapan tüm anne adaylarına merhaba umarım bebeklerimizi bir an önce kucağımıza alırız.
Ben yeniyim dün siteye üye oldum ve bir uyeniz tarafından bu forma yönlendirildim ona cok teşekkür ederim.
Bu benim ilk denemem 44 yaşındayım teknik olarak esimin ve benim hiçbir sorunu yok yasımdan dolayı hamile kalamıyorum.
Tedaviye Aralık basında başladık sonuc 4 yumurta , 2 kaliteli embiryo ve transfer su an transferimin 5. Gunundeyim günlük islerimi aksatmıyorum ama daha dikkatliyim.henüz endişe stres gibi bir durumum yok gayet rahat hissediyorum kendimi bu yasta buraya kadar gelmek bile şans çünkü.ama dünden beri kasıklarına ağrı giriyor doktorum normal dedi durumum budur...
Hepimize kolay gelsin diyerek benide listenize almanızı istiyorum cok sevinirim.

eee hoş geldin seni kendime yakın gördüm cünkü bu topiğin en büyüğü bendim şimdi bana eş oldun nurancım seni listeye seve seve ekler

Topigi basından sonuna kadar okudum gordumki herkes cok heyecanlı endişeli ben bastan bu yana beklentimi yüksek tutmuyorum olursa cok sevinmeyecegim yeni bir mücadele basliyacak olmazsa cok uzulmeyecegim hayırlısı buymuş.ne yaparsak yapalım bazen bir seyler olmazsa olmaz şans faktörü cok önemli. Zaten yas 44 olmuş kimsenin beklentisi yok benden benim yasımda menapoza giren var. Ablam ve annem disindada kimseye bir şey söylemedim onlarda zaten bana bu yastan sonra bebek yapacagım için deli dedi. Bastanda esimin isteğiyle karambole girdim bu ise hepimiz için hayırlısı olsun

bence eşinle birlikte hayırlı bir evladınız neden olmasın şans sizi 40 da birleştirmiş bebişde artık yolda RAB diledikten sonra herşey olur 20 li yaşlarda tüp bebek icin koşuşturanlar var biz ise yaşımıza ragmen hala cok şanslıyz belki birkac yıl sonra hic olmayacak. bunlar bizim son şanslarımız biz elimizden geleni yapıp tevekkül edelim takdir RABBİMİN

Back