Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Kizlar bugun rapor alabilmek icin sigorta hastanesine gittim agrilarimin oldugunnu ve ise gidemicemi bu yuzden rapor almak istedigimi transferimin 9, gununde oldgumu soyledim fakat doktor rapor vermedi zaten 7. gunu tutunduysa cikar tahlil yapalim dedi cok sinir oldum ise gitmek istemigorum ya:( kisaca 2 saat sonra kan testinde gorcez rabbim insallah yuzumu guldurur.

ne gıcıklık yapmış anlamıorum.afedersin ota moka rapor verirler.ne zorluklardan geçtiğimizi bilmiyorlar sanki.sinirlendim bak sabah sabah:47::47: neyse canım üzme kendini hafta son u yaklaştı dinlen bol bol.bak birkaç saat sonra hayırlı haberde vericeksin inşallh.:16:

Kizlar bugun rapor alabilmek icin sigorta hastanesine gittim agrilarimin oldugunnu ve ise gidemicemi bu yuzden rapor almak istedigimi transferimin 9, gununde oldgumu soyledim fakat doktor rapor vermedi zaten 7. gunu tutunduysa cikar tahlil yapalim dedi cok sinir oldum ise gitmek istemigorum ya:( kisaca 2 saat sonra kan testinde gorcez rabbim insallah yuzumu guldurur.

inşallah hayırlı haberlerini alırız.
bize yazarsın bekliyoruz :)))

Ctesi testim olacak. . Hafif atesim var 've kasik agrim. . Silik cizgi cikti bu sabah.. isteyim 've kotu hissediyorum.

iyi düşün iyi olsun.kötü hissetmek yasak sana :))))

hamileymişsin gibi düşün, cteside güzel sonuçlar alırsın inşallah

hayırlı haberlerini bekliyoru zcanım inş rabbim yüzümüzü güldürür

kızlar kar yağıoooo :7::7::7:
tam eski şarkılar dinlemelik hava.bugün nostaljik takılayım accık keyifleneyim.nostalji derken benim yaşıma göre 90lar :66::66::66:
açılışı aşkın nur yengi susma ile yapıorum.biraz slow ama severim çookkkk:21:

hadi kızlar gelin kahveye neredesiniz:124:
$kahve.jpg

kızlaar çok mutluyummmm çok şükür bende dün akşam silikte olsa 2. çizgimi gördümm inşallah yarın kan testimde güzel çıkar Allahım hepimizin yüzünü güldürsün...

Ctesi testim olacak. . Hafif atesim var 've kasik agrim. . Silik cizgi cikti bu sabah.. isteyim 've kotu hissediyorum.

kızlaar çok mutluyummmm çok şükür bende dün akşam silikte olsa 2. çizgimi gördümm inşallah yarın kan testimde güzel çıkar Allahım hepimizin yüzünü güldürsün...
Kizlar ikinizi de tebrik ederim bi de kacinci gun embriyosu kacinci gun silik cikti onu da yazarsaniz bize de faydali olur.insallah kanda da pozitifi gorursunuz....

Kizlar ikinizi de tebrik ederim bi de kacinci gun embriyosu kacinci gun silik cikti onu da yazarsaniz bize de faydali olur.insallah kanda da pozitifi gorursunuz....

teşekkürler canım inşallah tedavi olan tüm arkadaşlarımızdan güzel haberler duyucaz buna inanıyorumm :) benim 5. gün embriyosu ve 9. gün yani dün baktığımda silik olarak gösterdi yarında kanda bakılacak inşallah bebişim bana kendini gösterecek...

yarın yumurtalarım toplanıyor heyecanlıyım. yumurtalarım sağlıklı ve kaliteli olursa transfer yapılacak.
dün muayenede beklediğim kadar büyümemişler dedi :(((
yumurta rezervim az benim :((((

istirahat konusunu bende sormuştum. hiç önermiyorum normal hayatınıza devam edin dedi. işyerinden izin almana gerek yok. transfer günü gitmeyin dinlenin yeterli dedi.

İnşallah sağlıklı ve kaliteli embiryolarin olur önemli olan cok yumurta değil kaliteli yumurta
Morali yüksek tutacağız kendimizi hep danslinhissedecegiz olumlu düşünürsek olumlu seyler oluyor

İnşallah sağlıklı ve kaliteli embiryolarin olur önemli olan cok yumurta değil kaliteli yumurta
Morali yüksek tutacağız kendimizi hep danslinhissedecegiz olumlu düşünürsek olumlu seyler oluyor

genelde olumlu düşünmeye çalışıyorum. çok korkmuyorum
her şeyin hayırlısı diyorum. kısmet Allah ol derse olacak inşallah.

burdaki herkesin bebeği olur inşallah. Aralık ayı uğurlu gelsin hepimize

inşallah inşallah. kan testinde güzel sonuçlar alırsın inşallah.

Ay cok guzel bi haber. boyle guzel haberler duyalim her zaman insallah.tbrik ederim silik ciksa bile pozitif demek degil mi.darisi bizim gibi bekleyenlerin basina.benim de bugun 7.gunum denemk icin bile test yapmaya cesaret edemiyorum.heralde 12.gunu beklicem ben.

Back