Benim de 24'ü inşallah pozitif olur hepimizin :)
Ama umidini kaybedersen olmaz her zaman bi umit vardir oyle degil mi? Hem biz hic bisey bilemeyiz.allah isterse bi bakmissin hamilesin. Arkadasim birbirimize destek olup moral vermeliyiz.bizleri bizden iyi kimse anlayamaz. Hatirliyomusun bilmiyorum ama ben buradaki forumdan cesaret alarak tup bebek yapmaya karar verdim.yalniz olmadigimi bilmek bana cesaret verdi.
Canım benim biliyorum moralsiz olmamalıyız ama elimde değil. Bazen çok mutluyum umutlanıyorum bazen olur olmaz sinirli davranıp kırıcı olabiliyorum.
Bir gel git içindeyim. Yarın işe başlıyorum, o yüzden çok mutluyuummm
![KK36 :36: :36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
. Bugün 3. günü bitirdik(transfer günü hariç).
İlk günden beri hafif bir bel ağrısı var.
Sağ ve sol yumurtalıklarımdan kramp değil, ağrı değil iğne batmasından farklı garip şeyler hiddediyorum.
Hiç hormon almadım neden olur ki bu yaşadıklarım.
Ayağa kalkınca özellikle dolaştığım zaman şu progesterondan kaynaklı sarı akıntı geliyor tuvalette. Tabii adetin 21. gününden sonra düşüşe başlıyor. Yarından itibaren bakıcam azalacak mı? Gebelikte azalmadan artış gösterecek çünkü
Kızlar evde sürekli durmak bana göre değil, yarın işe gideceğimi bilmek bile moralimi düzeltiyor. 3 günden sonra yatmıycam evde durmuycam demiştim.
İlk denemede 10 gün yattım da ne oldu?
Birazdan uyumaya gidicem hepinize iyi geceler. Hamiş arkadaşlara tekrar hayırlı olsun. Ne güzeeelllllll sizi özeniyoruummmm
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)