Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

nuran77 sana birşey sormak istiyorum, ben ocak ayında da başlayabilirim tranfere, bu konu açma işi nasıl yapılıyor, sonraki aylara kalırsam diye sorayım dedim, gerçi işi bilen arkadaşlar ocak ayı içinde konu açarlar sanırım, ama yine de cevaplarsan sevinirim. bu arada konuyu açmışsın takip ettim uzun süre yoktun, sebebini göremedim, ya da kaçırdım mı,

off kızlar beklemek nasıl zor bişeymiş yaa hiç zaman geçmezmii bir hafta evde yattım sonra işe döndüm belki daha iyi olur dedim ama yok insanın aklından çıkmıyor kii 21 aralık bi gelsede Allahımın izniyle pozitif haberimi alsam keşke...

nuran77 sana birşey sormak istiyorum, ben ocak ayında da başlayabilirim tranfere, bu konu açma işi nasıl yapılıyor, sonraki aylara kalırsam diye sorayım dedim, gerçi işi bilen arkadaşlar ocak ayı içinde konu açarlar sanırım, ama yine de cevaplarsan sevinirim. bu arada konuyu açmışsın takip ettim uzun süre yoktun, sebebini göremedim, ya da kaçırdım mı,

canım başlık sahibimiz hamile şuan son zamanlarda pek giremedi ama dün falan buralardaydı o görürse zaten seni bilgilendirir...

tüp bebek sayfasına girdiginde üst tarafta yeni konu aç bölümü var evet canım 20 gündür yoktum istanbula tüp bebek için gittigimde hamile oldugumu ögrendim şimdi takipciyim

canım benim her gün test yapma sabret 3 günün kalmış işte.

Stressiz, huzurlu mutlu 12 gün geçirmen gerekiyor ki iyi sonuç alasın

canım stres yok benim adetime 4 gün erken gebelik testi yaptım cıkmadı 2 gün sonra yaptıgımda cıktı bekle canım hayırlı haberler vermen dilegimle inş

Hoşgeldin nurancım, biz de senin topiğinde yazışıyoruz dertleşip güzellikler paylaşıyoruzz. iyi ki geldiinn:16::54:

Nasıl gidiyor gebeliğin bakalım biraz da sen anlat:34:

Sagol canım sizleri yanlız bıraktım kendi derdime düştüm valla şaşkınım onca yolu git tüp bebek yapıcam diye gebe oldugunu ögren gel şaşkınım valla halen rabbimiz hediyesi darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına gebelik valla iyi daha cok küçük inş rabbim izniyle biraz daha büyüsün gidicem doktora hayırlısı allahtan canım sen nasılsın nasıl gidiyor okuyorum topigi henüz sonuçlar tam belli degil merakla okuyor ve dua ediyorum hayırşı sonuçlar alsın herkes diye

Ay kızlar ose'nin 24 aralık Brillantas'ın 25'i benim de 26'sı test tarihlerimiz peşpeşee.. Nurancım bu test tarihlerimizi de tabloya eklersen bir de embriyo sayılarımızı da yazalım parantez içinde hücre sayısı veya 5. gün diye olur mu şekerimm:16::16:[/QU

kızlar aslında ben ay sonunu bekliyorum neden sanki oraya hamiş olan arkadaşları hamiş diye yazdıgımda bekleyen anne adaylarının yüregi burkulmasın diye cünki öle oluyor neden ben degilim diye kendimizi yiyoruz bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum

hayırlısı olsun arkadaşım, herşey güzel olacak olumlu da çıksa olumsuz da çıksa.neler yaşıyorsun ilk günden beri?? Kaç embriyon

var? Kaçıncı denemen? çok az zamanın kalmış. Sabırlı olanlardansın. Maşallah. Başkaları 7. Günde bile test yapıyor acaba o

başkalarından biri de ben olur muyum:9:

Ben burada çok şey öğreniyorum bilinçleniyorum, evet ümidim az bana verilen olasılık da az ama olsun, ben bundan sonraki

adımlarımı bile planlıyorum. Hangi hastaneye gideceğime bile karar verdim, gazi tıp fak'ne gidicem. Hatta yarın randevu

düşünüyorum. Belki size saçma gelecek ama bunu eşime de söylemedim. Ne bileyim benim işim zor bu sefer. 6 hücreyle

dondurmaya bile değer görülmediğini okudum bir topicte. Neyse hayırlısı kızlar. öptüm

ümitsizlige yer yok topiclerde bazen nmoral bozucu seyler yazıyor sen takılma ona bakarsan benim fsh 36 diger topiklerde 16 gectimi tüp bebek bile yapmıyorşar diyorlar ben normal yoldan hamile kaldım ben inanıyorum allahın izniyle rabbim ümitlerimizi boşa cıkarmıycak

sana ve herkese hayırlısı olsun, ben aranıza bugün katıldım. VE ben de aralık sonu başlıyorum, donmuş embriyom var 4 adet, myom ameliyatı oldum, aradan 3 ay geçti, sanırım aralık sonu transferim olacak, sizlere sonuçlarımı bildireceğim, endimetrium kalınlığı tranfer için kaç olmalı, bugün ameliyat sonrası ilk kontrolumdü ve 2,7 çıktı, bayağı ince yani. sanırım henüz vucut kendine gelmemiş, bu konuda tecrübesi olanlar varsa cevaplarınızı bekliyorum,

bu arada tüm hamileleri tebrik ederim, lütfen gelişmeleri yazın, ayın 16.da test sonucu bekleyen vardı, hala göremedim, merak ediyorum, sanırıyorum şimdi de 20,22,25,26 aralıkta sonuç alacaklar var, hayırlısı olur inşallah. o günlerde bakıyoruz sonuçlara gecikmeden yazın lütfen, hepinize iyi geceler.

Hoş geldin canım bu konuyla ilgili sana sunu söyliyebilirim hergün ada çayı iç ve inan tek yumurta ile rabbim mucizeler yaratıyor o yüzden doktorun dogru zamanı sana mutlaka söliycektir ben gecen ay tüp bebek yaptırıcaktım gecikti
gün polip var dediler adet söktürücülerle adet oldum sonra kontrole gittim yok dediler bu ay gittim hamileymişim eyer gecen ay gitseydim tüp bebek olucaktı rabbimin kurdugu düzende mutlaka bir hayır vardır o yüzden rahat ol ve bekle arkdaşım

benimde 14 aralıkta tüp bebek transfer işlemim gerçekleşti.26 aralığı bekliyorum kan testi için tabi hastalanmazsam eğer benide listeye ekleyebilir misiniz

Arkadaslar transfer sonrasi siddetli bel agrisi ceken var mi dun gerceklesti benm transfer sabaha kadar bicak saplanir gibi agrim var di ilaclarin yan etkisi mi acaba sizler hangi igneleri kullaniyorsunuz kizlar

Arkadaslar transfer sonrasi siddetli bel agrisi ceken var mi dun gerceklesti benm transfer sabaha kadar bicak saplanir gibi agrim var di ilaclarin yan etkisi mi acaba sizler hangi igneleri kullaniyorsunuz kizlar

canim hayirli olsun transferin.transfer sonrasi bel agrisi ,gaz sancisi,kabizlik,siddetli adet agrisi gibj agrilar olabiliyor bol bol yat dinlenmene bak.

kızlar bende yarın sabah yumurta toplama işlemıne gidiyorum... benımle aynı gün işlemı olan arkdaşlar nerdesiniz????

Allah hepinizin yardımcısı olsun,yüzünüz gülsün inşaallah..

iğnelerimin 3.günü..forumu okudukça heyecanlanıyorum...cumartesi kontrolum var...inş...burdan hamileyim deyip beta değerimi yazmak nasip olur...ve en önelisi hamilelik takvimi eklemek amannnn işte insan neler istiyr neler:52:

Aralık ayında deneme yapan tüm anne adaylarına merhaba umarım bebeklerimizi bir an önce kucağımıza alırız.
Ben yeniyim dün siteye üye oldum ve bir uyeniz tarafından bu forma yönlendirildim ona cok teşekkür ederim.
Bu benim ilk denemem 44 yaşındayım teknik olarak esimin ve benim hiçbir sorunu yok yasımdan dolayı hamile kalamıyorum.
Tedaviye Aralık basında başladık sonuc 4 yumurta , 2 kaliteli embiryo ve transfer su an transferimin 5. Gunundeyim günlük islerimi aksatmıyorum ama daha dikkatliyim.henüz endişe stres gibi bir durumum yok gayet rahat hissediyorum kendimi bu yasta buraya kadar gelmek bile şans çünkü.ama dünden beri kasıklarına ağrı giriyor doktorum normal dedi durumum budur...
Hepimize kolay gelsin diyerek benide listenize almanızı istiyorum cok sevinirim.

Back