Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

canım bizim de 6 tane varmış toplamda kalitelerinden haberim yok ama yarın yapabiliriz sabah arayın dediler bakalım yarın 9-10 gibi arayıp son durumu öğrenicez.senin adına sevindim en azından günün belirlenmiş.hadi hayırlısı sağlıkla gelsin bebişler inşallah...

evet canım yaa günüm belli oldu en azından.senin fazlaymış yumurtan.seni de bekletirler belki bikaç gün.

Son düzenleme:
EVET ben bugun amh sonucunu aldım inşallah ilk adetle tahmini 25 aralık tedavime yeniden başlıyorum inşallah bu sefer sorunsuz olur tabii o zamana kadar topikten gebeyim sesleri yükselecek ve ben cok moral yüklenip tam gaz tedavime başlicam :nazar: :nazar: :nazar:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ;
Allahın izniyle dün yumurtalarım toplandı tam 8 adet , bu gün merkezden aradılar 7 tanesi döllenmiş.cumartesi günü transfer var.İnanılmaz heyecanlıyım ben ilk tüp bebek dememede 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmuştum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum .Tek umudum doktorlarıma çok güveniyorum ilk seferdeki kadar güveniyorum.Ben smrnya gidiyorum İZMİR.İlgilerinden samimiyetlerinden hiç şüphe duymadım , ilkinde kaybım olduğu halde bunun yaşanması gereken bir durum olduğunu düşünüp asla vazgeçmedim ve şimdi cumartesiyi iple çekiyorum .Allahım bekleyen herkesin yardımcı olsun..Hepimizin göbişleri dolsun inşallah :16::16::16::16:

Merhaba arkadaşlar ;
Allahın izniyle dün yumurtalarım toplandı tam 8 adet , bu gün merkezden aradılar 7 tanesi döllenmiş.cumartesi günü transfer var.İnanılmaz heyecanlıyım ben ilk tüp bebek dememede 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmuştum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum .Tek umudum doktorlarıma çok güveniyorum ilk seferdeki kadar güveniyorum.Ben smrnya gidiyorum İZMİR.İlgilerinden samimiyetlerinden hiç şüphe duymadım , ilkinde kaybım olduğu halde bunun yaşanması gereken bir durum olduğunu düşünüp asla vazgeçmedim ve şimdi cumartesiyi iple çekiyorum .Allahım bekleyen herkesin yardımcı olsun..Hepimizin göbişleri dolsun inşallah :16::16::16::16:

hayırlı olsun cnm rabbim tekrar yaşatmasın aynı acıyı bebeğine kavuştursun senide dileyen her arkadaşımıda.

cumartesi ne kadar çok transfer olacak varmış allah sonumuzu hayır etsin inşlh bende cumartesi olucam acayip kabızım agrılarım hiç dinmedi 21 yumurta toplandı 13 döllenmiş şükür boş yumurta olmasından çok korkmuştum ama durumları iyiymiş allahım gönlümüze göre versin ol desin oluversin noluurrr...

EVET ben bugun amh sonucunu aldım inşallah ilk adetle tahmini 25 aralık tedavime yeniden başlıyorum inşallah bu sefer sorunsuz olur tabii o zamana kadar topikten gebeyim sesleri yükselecek ve ben cok moral yüklenip tam gaz tedavime başlicam :nazar: :nazar: :nazar:

ben de seni merak ediodum canım ya..nasıl amh?? ii olcak her şey ben de inanıorum ben de yarın gidiorum iğnelere başlıcaz inş. bi terslik çıkmazsa

Pekale canım rapor çıkarmak için kaç yıllık evli olmak gerekiyor??

cnm bu da sorununuza bağlı..ben 7 aylık evliyim oligospermi olduğumuz için hemen çıktı rapor..devlette yaptırıyorum bende.. yani 2 ml sperm 60 ml.a çıkmayacağına göre..2-3 yılı beklemenin mantıksız olduğunu düşünüyor devlette.. hakkınızda hayırlısı..

cnm bu da sorununuza bağlı..ben 7 aylık evliyim oligospermi olduğumuz için hemen çıktı rapor..devlette yaptırıyorum bende.. yani 2 ml sperm 60 ml.a çıkmayacağına göre..2-3 yılı beklemenin mantıksız olduğunu düşünüyor devlette.. hakkınızda hayırlısı..

Canım benim eşiminde spermmi düşük ve hareketlilikte sorun var acaba verirlermi şartlarda üç kere tedaviden başarısız olmak diyor anlamadım

Canım benim eşiminde spermmi düşük ve hareketlilikte sorun var acaba verirlermi şartlarda üç kere tedaviden başarısız olmak diyor anlamadım

bizde de yazıyordu ama önemsenmedi işte yazıyorlar öylesine bişiler.. gidin görüşün bi cnmm..ben sperm durumu olunca farklı olacağını düşünmüyorum verirler raporunu bence...

canını sıkma canım benden de 4 yumurta topladılar.3ü çok iyi gelişti.ctsi transverim var.önemli olan kaliteli olması

arkadaslar ben de 2ocak baslayacagım.son gıdısımde yumurtalıklar buyuk dedı d.kontrol hapı verdı.sımdı sızı okuyorum ama anlamadım yumurta gelısımınden kastınız ne acaba?ne kadar olmalılar.benım bırı 14 dıgerı 11m.dı heralde ıkı tane sagda,hıcbır ıslem yapmadan sonra ıste yazdıgım gıbı d.kontrol hapı verdıler..

canım bizim de 6 tane varmış toplamda kalitelerinden haberim yok ama yarın yapabiliriz sabah arayın dediler bakalım yarın 9-10 gibi arayıp son durumu öğrenicez.senin adına sevindim en azından günün belirlenmiş.hadi hayırlısı sağlıkla gelsin bebişler inşallah...

arkadaslar bu dollenen yumosların kacı transfer oluyr.10tane dollenmısse 10da mı transfer oluyor.

Back