Bugün doktoruma gittim sadece 2 yumurta gelişmiş ne olacak bilmiyorum ne olur benim için dua edin pazar pazartesi toplarız dedi
canını sıkma canım benden de 4 yumurta topladılar.3ü çok iyi gelişti.ctsi transverim var.önemli olan kaliteli olması
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün doktoruma gittim sadece 2 yumurta gelişmiş ne olacak bilmiyorum ne olur benim için dua edin pazar pazartesi toplarız dedi
canım bizim de 6 tane varmış toplamda kalitelerinden haberim yok ama yarın yapabiliriz sabah arayın dediler bakalım yarın 9-10 gibi arayıp son durumu öğrenicez.senin adına sevindim en azından günün belirlenmiş.hadi hayırlısı sağlıkla gelsin bebişler inşallah...
Merhaba arkadaşlar ;
Allahın izniyle dün yumurtalarım toplandı tam 8 adet , bu gün merkezden aradılar 7 tanesi döllenmiş.cumartesi günü transfer var.İnanılmaz heyecanlıyım ben ilk tüp bebek dememede 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmuştum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum .Tek umudum doktorlarıma çok güveniyorum ilk seferdeki kadar güveniyorum.Ben smrnya gidiyorum İZMİR.İlgilerinden samimiyetlerinden hiç şüphe duymadım , ilkinde kaybım olduğu halde bunun yaşanması gereken bir durum olduğunu düşünüp asla vazgeçmedim ve şimdi cumartesiyi iple çekiyorum .Allahım bekleyen herkesin yardımcı olsun..Hepimizin göbişleri dolsun inşallah
benm de iğnelerim başladı.. bugün 3.günüm .. sadece puregon vuruyorum 200 luk.. bakalım p.tesi ilk kontrolüm..burada hamiş yok heralde henüz değil mi ? herkes yeni başlıyor sanırım..
canım her doktor gerekl, görmeyebiliyo.benim de hiç bakılmadı mesela.
Pekale canım rapor çıkarmak için kaç yıllık evli olmak gerekiyor??
EVET ben bugun amh sonucunu aldım inşallah ilk adetle tahmini 25 aralık tedavime yeniden başlıyorum inşallah bu sefer sorunsuz olur tabii o zamana kadar topikten gebeyim sesleri yükselecek ve ben cok moral yüklenip tam gaz tedavime başlicam
evet yeni başlayanlar var... sizinle beraber ilerliyoruz benimde 3.günüm bugün
Pekale canım rapor çıkarmak için kaç yıllık evli olmak gerekiyor??
cnm bu da sorununuza bağlı..ben 7 aylık evliyim oligospermi olduğumuz için hemen çıktı rapor..devlette yaptırıyorum bende.. yani 2 ml sperm 60 ml.a çıkmayacağına göre..2-3 yılı beklemenin mantıksız olduğunu düşünüyor devlette.. hakkınızda hayırlısı..
Canım benim eşiminde spermmi düşük ve hareketlilikte sorun var acaba verirlermi şartlarda üç kere tedaviden başarısız olmak diyor anlamadım
canını sıkma canım benden de 4 yumurta topladılar.3ü çok iyi gelişti.ctsi transverim var.önemli olan kaliteli olması
canım bizim de 6 tane varmış toplamda kalitelerinden haberim yok ama yarın yapabiliriz sabah arayın dediler bakalım yarın 9-10 gibi arayıp son durumu öğrenicez.senin adına sevindim en azından günün belirlenmiş.hadi hayırlısı sağlıkla gelsin bebişler inşallah...
arkadaslar bu dollenen yumosların kacı transfer oluyr.10tane dollenmısse 10da mı transfer oluyor.
amin inşallah. olumsuz cevap almaktan çok korkuyorum hayırlısıyla bi olsa 2 tane embriyo koycaklar inşallah birinden biri tutar
arkadaslar bu dollenen yumosların kacı transfer oluyr.10tane dollenmısse 10da mı transfer oluyor.
canım benim 10 tanesini de transfer etseler ve tutsa ne olur biliyor musun 10 tane bebeğin olur yani tümünü koymaları imkansız...1-2 tanesini koyuyorlar...dieğrlerini istersen donduruyorlar...