bende kist tedavisi için kullanmıştım. faydalıda oldu. tedavi için de hayırlısı olsun diyelim allahım çabalarınızı boşa götürmesin herkesin göbeğini kucağını doldursun inşallah:)
amin yarabbim inşallahhhhhhhhhh :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kist tedavisi için kullanmıştım. faydalıda oldu. tedavi için de hayırlısı olsun diyelim allahım çabalarınızı boşa götürmesin herkesin göbeğini kucağını doldursun inşallah:)
canım dün aradılar 12 yumoşun 10 tanesi döllenmeye değer bulunmuş.5i döllenmiş diğer 5in 3ü döllenecek gibi diğer 2si henüz belli değil.bakalım bugün tekrar arayacaklar.ben de merakla bekliyorum...
beni aradılar canım biraz önce 3 tanesi iyi gelişiyomuş.ctsi olcakmış transverim.yani 4.gün embriyosu olcak.seni aradılar mı?
kızalr benim gonalf 37,5 dozluk kaldı.pregıon var hastaneden verdiler bugün 75 lik vurmam gerekıor.nasıl yapsam gonal f 37,5 vursam.pregıonula üzerini tamamlasam olurmu sizce?
kızalr benim gonalf 37,5 dozluk kaldı.pregıon var hastaneden verdiler bugün 75 lik vurmam gerekıor.nasıl yapsam gonal f 37,5 vursam.pregıonula üzerini tamamlasam olurmu sizce?
canım dün aradılar 12 yumoşun 10 tanesi döllenmeye değer bulunmuş.5i döllenmiş diğer 5in 3ü döllenecek gibi diğer 2si henüz belli değil.bakalım bugün tekrar arayacaklar.ben de merakla bekliyorum...
beni aradılar canım biraz önce 3 tanesi iyi gelişiyomuş.ctsi olcakmış transverim.yani 4.gün embriyosu olcak.seni aradılar mı?
hayırlısı olsun canım kısaca anlatırmısın tedaviye nasıl başlıyolar bizde bu ayın sonunda başlıcaz nasipse adetimi bekliyoruz
yagmurcum bende smyrada tedaviye başladım tüp bebek için benimde bu ay olcaktı geçen cuma günü gittim kist çıktı bende de ama bana doğum kontrol hapı vermedi başka bi hap verdi adetime 5 gün kala içcem hesapladılar ne zaman içceğimi sonra kontrole gitcem başlıcaz nasipse bide folik asit verdi hergün onu içiyorum
ikimizide aynı yerde olmasına sevindim canım doktorun kim benimle hem funda hemde şühenda ilgilendi
canım bana funda baktı ama o an kim müsaitse o bakıyomuş anladığım kadarıyla ben bucadayım bu arada sana kısa protokol mu yapcaklar
o ne oluyo bilmiyorum derin bende karabağlardayım adet olduktan 45 gün sonra sonuç alacağımı söylediler
ne zaman başlayacaksın tedaviye kısa protokol demek fazla ilaç kullanmadan olan yumurtaları kullanarak yapılan tedavi benimde 2-3 yumurta var dedi çok ilaç veripte çok ve kalitesiz yumurta yapmaktansa az ilaçla daha kaliteli yumurtalar olsun dedi
gecen ay gittim ben hem ön görüşme yaptım hemde bikaç test falan muane ettiler kist vardı bu ay hiç bişey yapamıcamızı söylediler doğum kontrol hapı ve folik asit verdi doktor ilacın bitmesine 7 gün kaldı 3 günde adet beklesem 10 gün sonra giderim o zaman bana bazı iğneler verceklerini söylediler 2 günde bir kontrole gidicekmişim falan ilaclar yaklaşık bin tl civarında tutcakmış 3 bin 500 de smyrna istedi bunları konuştuk 2 embriyo koycaklar bana hayırlısı artık
bende 29 aralıkta gitcem sen bende önce başlıcaksın hadi hayırlısı bakalım
hayırlısı olsun canım kısaca anlatırmısın tedaviye nasıl başlıyolar bizde bu ayın sonunda başlıcaz nasipse adetimi bekliyoruz
canım ben adetimin 3.günü iğnelere başladım 11 gün iğne yaptım 12.gün çatlatma iğnesi yaptım 36saat sonra da yumurtalarımı topladılar.şuan bekleme aşamasındayım.ctsi transverim gerçekleşcek umarım.zor bi süreç Allah herkesin yardımcısı olsun
canım ben adetimin 3.günü iğnelere başladım 11 gün iğne yaptım 12.gün çatlatma iğnesi yaptım 36saat sonra da yumurtalarımı topladılar.şuan bekleme aşamasındayım.ctsi transverim gerçekleşcek umarım.zor bi süreç Allah herkesin yardımcısı olsun
bu kısa protokolmu oluyor