Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

amin canım yumurta toplama işlemi zormu ben ondan korkuyorum bide trasverden onda bayıltmıyorlarmış bide :(

yumurta toplama işlemi çok basit uyuyosun çünkü:) 11buçukta ameliyathanedeydim ben. uyuttular sonra 12de de yatağımda buldum kendimi.1 saat dinlenip eve gittim otobüsle:)ne ağrım oldu ne kanamam bakalım transver nasıl olcak:)

kızlar transferden sonra beklemek ne kadar zormuş yaa sanki hiç geçmek bilmiyor zaman.pazartesi transferim yapıldı bugün 4.günüm haftaya cuma beta testi günüm ama herkes 8.9. gün idrarda yapmış diğer başlıklarda okuduğumda gördüm bende 8. gün falan yaptırsam çıkmazsa bide olumsuz düşünüp hemen üzülmekte varrrr bakalımm Allahımmm sabır versinnn...

kızlar transferden sonra beklemek ne kadar zormuş yaa sanki hiç geçmek bilmiyor zaman.pazartesi transferim yapıldı bugün 4.günüm haftaya cuma beta testi günüm ama herkes 8.9. gün idrarda yapmış diğer başlıklarda okuduğumda gördüm bende 8. gün falan yaptırsam çıkmazsa bide olumsuz düşünüp hemen üzülmekte varrrr bakalımm Allahımmm sabır versinnn...

bence yapma canım.silik çıkar acaba mı dersin negatif çıkar üzülürsün.hiç canını sıkma.ben eminim bebişin tutunmuştur sana:)

valla haklısın o günler uzuyorda uzuyor...inşallah beklediğine değer canım...neredesin nerde yaptırdın?

canım dün aradılar 12 yumoşun 10 tanesi döllenmeye değer bulunmuş.5i döllenmiş diğer 5in 3ü döllenecek gibi diğer 2si henüz belli değil.bakalım bugün tekrar arayacaklar.ben de merakla bekliyorum...

beni aradılar canım biraz önce 3 tanesi iyi gelişiyomuş.ctsi olcakmış transverim.yani 4.gün embriyosu olcak.seni aradılar mı?
canım bizim de 6 tane varmış toplamda kalitelerinden haberim yok ama yarın yapabiliriz sabah arayın dediler bakalım yarın 9-10 gibi arayıp son durumu öğrenicez.senin adına sevindim en azından günün belirlenmiş.hadi hayırlısı sağlıkla gelsin bebişler inşallah...

ooo kızlar yumoşlar toplanmış ,transferler olmuş maşallh sizlere maşallh.:nazar::nazar::nazar:
bende 2 günde bir merkezdeyim her sabah e2 tahlili verıorum.çok sıkı takipteyim.e2 kaç olunca acaba yumoşlar toplanıorki?
benim adetin 10, günü bugün.az kaldı sanırım benimde opuya.çok korkuyorum kızlar ben :53::53:anestezi hiç almadım çok korkuyorum.küçüklükten beri anestezi almaktan korkardım.şimdi heycandan uyuyamıorum.akşam rüyamda hastaneden almaya gelıolar uyandırıolar beni hadi yumurtalar toplanacak gel hemen diye:5::5:iyice manyadım ayol:9:
:37::37::37::37::37::37:kıyıdan ,kenardan ,minareden düşte geeeel a canım, kaynanana küs te geeeelll:52::52::52::52::52:
sıyırmaya başladım abooovvvvvvvvvv:33::33::33:

çok tatlısın yaa :) :)

Kızlar su an saat sabahın 5i. Ben 2 saattir heyecandan uyuyamıyorum. Sabah transferim var. Daha öncede yazmıştım size doktor mucize dedi bebeklerim için.. sperm çok az bulundu 15 tane ve hareketsizdiler. Benden çıkan 14 yumurtanın 13 tanesini döllediler. Dün hemşiremizle görüştüm durumları iyi takip altındalar dedi. 5. Gün transferi olucak. Eşimle gidicez sabah. Tese dolayısı ile hala izinde. 5 gün oldu. 3. Gün iyileşti. Sadece araba kullanamıyor bide lastikten bi iç çamaşırı giydirdiler. 10 gün giyecekmiş. Eşi tese olucaklar çok basit geçiyo korkmayın. Kızlar sizlerden bir ricam var. İğnelerimi sağlık ocağında yapan hemşirem 3 gün evime gelip yapıcak. Para kabul etmem dua et benimde bebeğim olsun dedi. Sizlerde dua edin.
Birde benden başka adet görmenek çin kalçadan iğne yaptıran varmı. 15 gün daha yapılacakmış. Ben şimdiden oturamıyorum. Neuse bebiş gelsinde sağlıkla ne gerekirse yapıcaz. Dualarım hep sizinle. Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

Canim hayirleisiyla bebeklerini kucagina almayi nasip etsin allahim..:))) Senin icin cok seviniyorum.. Kullandigin ilacin adi progynex mi? Eger oysa ben de sort gun kullandim ve dort gunun sonunda yuruyemiyordum, egilemiyordum, merdiven cikamiyordum. Transfer gunumde drma soyledim, vajinal jel ile degistirdi cok sukur rahatladim.. Bence doktoruna soyle durumunu. transfer sonrasi rahat yatip dinlenmek gerek, ben yatakta donemiyordum bile..

bunu duymaya çok ihtiyacım vardı inan bana.çok korkuyorum ama ya uyanamssam gibi salak saçma bi düşüncem vardı.:47::47::47:
sanki dünyada bi ben:47::47:şu yumoşlar hayırlısı ile toplansa biii:nazar::nazar:

Hiiiiiccc korkma.. ben de ilk defa narkoz aldim ama hic korkulacak bisey olmadigi gibi benim hosuma bile gitti...:))) Oyle guzel ve derin bir 20 dakka ki.. gunlerdir stresten uyuyamiyordum.. Cok iyi gelmisti.. Keyfini cikar..:)))) Boyle kucuk operasyonlar icin alalim narkozu bosver..:)))

kızlar esradiol e hergün mü baktırıyosunuz ??? benım gittiğim merkezde bakılmasına gerek olmadıgını söyledıler sadece ultrasonla yumurta takıbi yapılacakmış.. pazartesi bakıldı. salı günü gonalf e basladım 187.5 la cumartesi tekrar randevum var..

Arkadaşlar RABBİM hayırlısıyla hepinizi evlatlarınıza kavuştursun.Merak ettiğim bir şey var bir arkadaşım Rapor almak istiyor eşindeki sperm sayısı cc.de 2 milyon toplamda 8 milyon.Rapor alması için 5 milyon şartı toplamdamı 1 cc.demi acaba.

cevaplar için şimdiden çok teşekkrlerr

yoo öyle bir şart yok 8 milyon olunca oligospermi die geçiyor yine alabilir yani ben öyle biliyorum...

benm de iğnelerim başladı.. bugün 3.günüm .. sadece puregon vuruyorum 200 luk.. bakalım p.tesi ilk kontrolüm..burada hamiş yok heralde henüz değil mi ? herkes yeni başlıyor sanırım..

Bugün doktoruma gittim sadece 2 yumurta gelişmiş ne olacak bilmiyorum ne olur benim için dua edin pazar pazartesi toplarız dedi

kızlar esradiol e hergün mü baktırıyosunuz ??? benım gittiğim merkezde bakılmasına gerek olmadıgını söyledıler sadece ultrasonla yumurta takıbi yapılacakmış.. pazartesi bakıldı. salı günü gonalf e basladım 187.5 la cumartesi tekrar randevum var..

canım her doktor gerekl, görmeyebiliyo.benim de hiç bakılmadı mesela.

Back