Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

bugün kontrolüm vardı
çarşamba günü 4 yumurta var az deyip ilacın dozunu arttırdı
bugün 4 yumurtadan 3 e düştü gelişmişler bi tanesi gelişmemiş

tam burda sizinle yazışıp moralimi düzeltiyorum, dr a gidip demoralize oluyorum.
üüfff ya
bi de bu foliküllerin içinden yumurta çıkacak mı dedi?

dr uma motivasyonla ilgili kitaplar hediye edicem
hastaları motive etme tekniklerini öğrensin walla

bugün kontrolüm vardı

tam burda sizinle yazışıp moralimi düzeltiyorum, dr a gidip demoralize oluyorum.
üüfff ya

Canim benim hiiic kendini uzme.. Onlar oyle derler sonra opuda daha cok da toplayabilirler.. Benim de 3-4 belki dedi, 6 tane toplandi. Drlara ben bu konuda kizamiyorum.. Eger herseyi bize cok olumlu gibi gosterirlerse de yalnis oluyor cunku. Eski doktorum her konuda pozitifdi, cok cok rahatti.. Bnei de rahatlatip hep umitlendirdi. Ama bir gun ben bir baktim hamile kalmaya calisirken dogum kontrol hapi kullanmaya baslamisim..:)) (olusan kisti gidermek icinmis) Dedim bu iste bir tuhaflik var, baska bir doktora gittim.. Bana ilk gun 1 tane yumurta bulursak sanslisin, tek caren tup bebek dedi. Eski doktorum fsh12 olmasina ragmen dogal yolla olur diyordu.. O gun drdan ciktigimda tahmin edersin benim ne halde oldugumu.. ama inan doktorumun hep temkinli yaklasmasina bin kere raziyim... Hemen tedaviye basladim, su an transferimin 9. gunundeyim.. Her asamada drum hep bana negatifi soyledi ama olsun..

Cok yazdim, seni sikmak istemem.. Ama sakin moralini bozma.. 1 tane iyi yumurta yeter sakin unutma....:)) Bira an once kavusalim bebislerimize insallah...:))

Canim benim hiiic kendini uzme.. Onlar oyle derler sonra opuda daha cok da toplayabilirler.. Benim de 3-4 belki dedi, 6 tane toplandi. Drlara ben bu konuda kizamiyorum.. Eger herseyi bize cok olumlu gibi gosterirlerse de yalnis oluyor cunku. Eski doktorum her konuda pozitifdi, cok cok rahatti.. Bnei de rahatlatip hep umitlendirdi. Ama bir gun ben bir baktim hamile kalmaya calisirken dogum kontrol hapi kullanmaya baslamisim..:)) (olusan kisti gidermek icinmis) Dedim bu iste bir tuhaflik var, baska bir doktora gittim.. Bana ilk gun 1 tane yumurta bulursak sanslisin, tek caren tup bebek dedi. Eski doktorum fsh12 olmasina ragmen dogal yolla olur diyordu.. O gun drdan ciktigimda tahmin edersin benim ne halde oldugumu.. ama inan doktorumun hep temkinli yaklasmasina bin kere raziyim... Hemen tedaviye basladim, su an transferimin 9. gunundeyim.. Her asamada drum hep bana negatifi soyledi ama olsun..

Cok yazdim, seni sikmak istemem.. Ama sakin moralini bozma.. 1 tane iyi yumurta yeter sakin unutma....:)) Bira an once kavusalim bebislerimize insallah...:))

ne bileyim işte 4 ken 5 -6 olmuşmudur diye düşünüyorsun ister istemez bırak artmayı azaldığını görünce moralin bozuluyor işte.
est. niye sıkılayım uzun uzun yazmışsın paylaşmışsın allah razı olsun.
evet o açıdan bakınca gerçekçi olması daha iyi tabii.
1-0 olsun bizim olsun diyor eşimde.
amin cnm amin en kısa zamanda kavuşalım minnoşlarımıza inş.

senin test gününe az kalmış o zaman, ay ne heyecanlı yaa
1 tane mi transfer edildi sana

bugün kontrolüm vardı

üüfff ya

hic üzülme cünkü bende de aynı oldu ilk 4 yumoş gördük sonra 3 kaldı taaaa toplanaca yakın yumoş yumoşun arkasında kalmış derken birde kücük türemiş 5 yumoş toplanmıştı ama önemli olan sayıdan cok kalite bunu unutmayalım

canım agrın sancın varmı kac bebiş koyuldu idrar testi yapmak istiyon mu bize yaz inşallah bebişin tutunmuştur

hic üzülme cünkü bende de aynı oldu ilk 4 yumoş gördük sonra 3 kaldı taaaa toplanaca yakın yumoş yumoşun arkasında kalmış derken birde kücük türemiş 5 yumoş toplanmıştı ama önemli olan sayıdan cok kalite bunu unutmayalım

ay inş. ya hem kaliteli olsunlar hem de birazcık artsınlar ;)

Merhaba arkadaşlar öncelikle ALLAH hicbirinizin emeklerini bosa cikarmasin ve meleginize kavustursun sizi . Bende ctesi basladim tedaviye 225 unte gonal f kullaniyorum yarin kontrolum var ne hissettigimi bilmiyorum cok sakinim neden boyle bilmiyorum belkide olumsuza alistigim icindir 2 kere dis gebelik gecirdim ve tuplerimi kaybettim umarim hepimiz olumlu sonuclar aliriz..

kızlar yumurta toplatacaklara benden tavsiye toplama işleminden 2-3 gün önce başlasınlar :56: sıvı gıda almaya araştırdım bi çok kişi kabızlık sorunu çekiyo ciddiye almamıştım ama maf oldum çatlıcam nerdeyse :43:

kızlar yumurta toplatacaklara benden tavsiye toplama işleminden 2-3 gün önce başlasınlar :56: sıvı gıda almaya araştırdım bi çok kişi kabızlık sorunu çekiyo ciddiye almamıştım ama maf oldum çatlıcam nerdeyse :43:

bende aynı durumu yaşamıştım çok zordu sıvı gıda derken ?? siz neler içtınız

bugün kontrolüm vardı

üüfff ya

üzüldüm canım ama doktorunun açık sözlü olması da iyi boşver en azından çok iyi deyip seni kandırmıyo.benim de görünen yumurta sayım 12ydi.fakat 4 tane toplanabildi:(canını çok sıkma canım önemli olan kalite biliyosun.1 tanesi kaliteli olsa bile yeter

Son düzenleme:
ne bileyim işte 4 ken 5 -6 olmuşmudur diye düşünüyorsun ister istemez bırak artmayı azaldığını görünce moralin bozuluyor işte.
est. niye sıkılayım uzun uzun yazmışsın paylaşmışsın allah razı olsun.
evet o açıdan bakınca gerçekçi olması daha iyi tabii.
1-0 olsun bizim olsun diyor eşimde.
amin cnm amin en kısa zamanda kavuşalım minnoşlarımıza inş.

senin test gününe az kalmış o zaman, ay ne heyecanlı yaa
1 tane mi transfer edildi sana

Yok canim iki tane.. evet az kaldi bekliyorummm..)))

canım agrın sancın varmı kac bebiş koyuldu idrar testi yapmak istiyon mu bize yaz inşallah bebişin tutunmuştur

Canim 2 bebis konuldu.. Hic idrar testi yapmak istemiyorum... cunku KORKUYORUMMMM..:))) Aslinda pek agrim sizim yok.. Arada kasiklarimda batma var ama o herkeste oluyor.. Bir de bugun cok gazim var... Sanci yapiyor.. Ananas cok yiyorum belki ondandir... :)) Bekliyorum bakalimmmm.. Hayirlisi allahtan..:))

aranızda transfer sonrası dönemde olan var mı benim 6,günüm

Canim benim de dokuzuncu gunum.. Insallah bebislerimiz bizmledirler... Onlari cok istiyoruuuuuummmm..:)))

bende aynı durumu yaşamıştım çok zordu sıvı gıda derken ?? siz neler içtınız

arkadaşım yemediğim şey kalmadı genellikle çorba ile beslenmeye çalışıyorum ekmek yemiyorum ,kayısı ,ayva hoşafı incir kivi ananas armut,2-3 ç kaşıgı has zeytin yagı bile içtim iğrençti ama denemediğim şey kalmadı ya ilaçlardan ya narkozdan anlamadım...pazartesi yumurtalar toplandı cumartesi yanı yarın transferim var. sizinki ne zaman toplandı???

Back