Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

amin canım yumurta toplama işlemi zormu ben ondan korkuyorum bide trasverden onda bayıltmıyorlarmış bide

yumurta toplama işlemi çok basit uyuyosun çünkü:) 11buçukta ameliyathanedeydim ben. uyuttular sonra 12de de yatağımda buldum kendimi.1 saat dinlenip eve gittim otobüsle:)ne ağrım oldu ne kanamam bakalım transver nasıl olcak:)

kızlar transferden sonra beklemek ne kadar zormuş yaa sanki hiç geçmek bilmiyor zaman.pazartesi transferim yapıldı bugün 4.günüm haftaya cuma beta testi günüm ama herkes 8.9. gün idrarda yapmış diğer başlıklarda okuduğumda gördüm bende 8. gün falan yaptırsam çıkmazsa bide olumsuz düşünüp hemen üzülmekte varrrr bakalımm Allahımmm sabır versinnn...

bence yapma canım.silik çıkar acaba mı dersin negatif çıkar üzülürsün.hiç canını sıkma.ben eminim bebişin tutunmuştur sana:)

valla haklısın o günler uzuyorda uzuyor...inşallah beklediğine değer canım...neredesin nerde yaptırdın?

çok tatlısın yaa :) :)

Canim hayirleisiyla bebeklerini kucagina almayi nasip etsin allahim..:))) Senin icin cok seviniyorum.. Kullandigin ilacin adi progynex mi? Eger oysa ben de sort gun kullandim ve dort gunun sonunda yuruyemiyordum, egilemiyordum, merdiven cikamiyordum. Transfer gunumde drma soyledim, vajinal jel ile degistirdi cok sukur rahatladim.. Bence doktoruna soyle durumunu. transfer sonrasi rahat yatip dinlenmek gerek, ben yatakta donemiyordum bile..

bunu duymaya çok ihtiyacım vardı inan bana.çok korkuyorum ama ya uyanamssam gibi salak saçma bi düşüncem vardı.
sanki dünyada bi benşu yumoşlar hayırlısı ile toplansa biii

Hiiiiiccc korkma.. ben de ilk defa narkoz aldim ama hic korkulacak bisey olmadigi gibi benim hosuma bile gitti...:))) Oyle guzel ve derin bir 20 dakka ki.. gunlerdir stresten uyuyamiyordum.. Cok iyi gelmisti.. Keyfini cikar..:)))) Boyle kucuk operasyonlar icin alalim narkozu bosver..:)))

kızlar esradiol e hergün mü baktırıyosunuz ??? benım gittiğim merkezde bakılmasına gerek olmadıgını söyledıler sadece ultrasonla yumurta takıbi yapılacakmış.. pazartesi bakıldı. salı günü gonalf e basladım 187.5 la cumartesi tekrar randevum var..

yoo öyle bir şart yok 8 milyon olunca oligospermi die geçiyor yine alabilir yani ben öyle biliyorum...

benm de iğnelerim başladı.. bugün 3.günüm .. sadece puregon vuruyorum 200 luk.. bakalım p.tesi ilk kontrolüm..burada hamiş yok heralde henüz değil mi ? herkes yeni başlıyor sanırım..

Bugün doktoruma gittim sadece 2 yumurta gelişmiş ne olacak bilmiyorum ne olur benim için dua edin pazar pazartesi toplarız dedi

canım her doktor gerekl, görmeyebiliyo.benim de hiç bakılmadı mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…