Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

her aşama ayrı sıkıntı sanırım.ön görüşmeye gittim,hadi kırmızılar gelsinde bir an önce başlasın sıkıntısı,sonra adet oldum tedavi başladı yumurtlar büyüdümü herşey yolundamı sıkıntısı,sonra yumurtalar toplansın kaç tane toplandı döllendimi,kaliteleri nasıl ,transfer ne zamn sıkıntısı,sonra transfer olup acaba tuttumu sıkınıtısı sonra gebelik tetsi pozitif çıksa katlanacakmı sıkıntıısı,sonra kalp atışları duyulacakmı,kese göründümüüü bla bla bla blaaaaaaaaaaaaa aneyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy delirmesek bariiiiiiii:35::35::35::35:
(dikkat ederseniz tutmama olasılığını yazmadım.yok öyle düşünce dimiiiii:16::16::16:)

bencede delirmesek bariii,,,, ablam aklını kaybetmesen bari diyor :))

canım uyanamamaktan hiç korkma çünkü bizim aldığımız anestezinin dozu çook düşük.o ameliyata girip de uyanamayanlar saatlerce ameliyatta uyuması gereken dolayısıyla yüksek dozlu anesteziler.bizimki çok hafif basit bişey...boşuna korkma...

rahatladım yemin ederim.biliyorum hemşirelerede defalarca bu korkumdan bahsettim ve bana defalarca yılmadan sağolsunlar çok düşük dozda olduğunu söylediler.heyacanlı bir yapımdan kaynaklanıo hep bunlar.

kasımda başlamayı umut ediyordum ama aralıka sarktı...hayırlısı bakalım hasta olmayı bekliyorum...gürgan klinikte başlayacağım...orada tedavi olanlar varsa mutlaka görüşelim...

tabi canım severim okumayı.ama beni sürüklemesi lasım yoksa çok cabuk sıkılıorum okurken.ilk sayfalarda ilerde ne yazıor diye merak etmeliyim başında ..öyle diyosan alırım bende...birşeyler bulmak lazım transfer osnrası zamn geçemz yoksa.

çok güzel bir kitap bana terapiye gittiğim doktorum tavsiye etmişti eşimede okutucam ikimizde okursak dahada faydalı olucana inanıyorum hayata bakış açım bile değişti bu kitapla üstelik daha bitiremedim bile :)

DNR dan kolaylıkla alabilirsin hem fiyatları uygun hem kapına kadar geliyor.

çok güzel bir kitap bana terapiye gittiğim doktorum tavsiye etmişti eşimede okutucam ikimizde okursak dahada faydalı olucana inanıyorum hayata bakış açım bile değişti bu kitapla üstelik daha bitiremedim bile :)

DNR dan kolaylıkla alabilirsin hem fiyatları uygun hem kapına kadar geliyor.

alıcam o kitabı ozamn.o tarz kitapları severim.:16:

hayatım 13 yıllık evliyim hiç doğum kontrol hapı kullanmadım o yüzden bilmiyorum bazı arkadaşlar tedavi öncesi kullandılar ama ben hiç kullanmadım kontrol hapı

teşekkürler ben 2 bucuk yılllık evliyim 22 yaşındayım ilk tüp bebek denememiz olcak daha önce dış gebelik gecirdim tüpüm alındı suan doğum kontrol hapı ve folik asit kullanıyorum son 7 tane kaldı ilacın bitmesine adet olunca 45 günlük bir tedavimize başlıcaz hayırlısıyla

teşekkürler ben 2 bucuk yılllık evliyim 22 yaşındayım ilk tüp bebek denememiz olcak daha önce dış gebelik gecirdim tüpüm alındı suan doğum kontrol hapı ve folik asit kullanıyorum son 7 tane kaldı ilacın bitmesine adet olunca 45 günlük bir tedavimize başlıcaz hayırlısıyla

canım bittikten 2-3 gün sona oluyorsun...benimki bitti heran olabilirim...inş.bende başlayacağım

tedavin hayırlı olsun cnm inşallah ilk ve son denemen olur bebeklerini alırsın kucağına

amin inşallh abbim bizimde yüzümüze güler bize hayırlı salih evlatlar nasip eder........

aminnnn cnm

ben ilk tedavimi hatırlıyorumda transferin 10. günü pembe lekelenmem olmuştu ve ben 2 gün boyunca ağlamıştım olmadı diye hele test günü annem bizdeydi kahvaltı hazırlamış teste gitmek istemedim ağlamaktan kahvaltı yapamadım gittim kan verdim eşim sonucu alıp geldiğinde hamilesin dediğinde algılayamamıştım çok şaşırmıştım hepimiz beklemiyorduk ve şok olduk inşallah rabbim bize o gün yaşattığı mutluluğu sanada nasip eder ve devam eder gebeliğin bebeğini kucağına alırsın...

aminnnn cnm

ben ilk tedavimi hatırlıyorumda transferin 10. günü pembe lekelenmem olmuştu ve ben 2 gün boyunca ağlamıştım olmadı diye hele test günü annem bizdeydi kahvaltı hazırlamış teste gitmek istemedim ağlamaktan kahvaltı yapamadım gittim kan verdim eşim sonucu alıp geldiğinde hamilesin dediğinde algılayamamıştım çok şaşırmıştım hepimiz beklemiyorduk ve şok olduk inşallah rabbim bize o gün yaşattığı mutluluğu sanada nasip eder ve devam eder gebeliğin bebeğini kucağına alırsın...

amin inşallah. olumsuz cevap almaktan çok korkuyorum hayırlısıyla bi olsa 2 tane embriyo koycaklar inşallah birinden biri tutar

Back