Kızlar su an saat sabahın 5i. Ben 2 saattir heyecandan uyuyamıyorum. Sabah transferim var. Daha öncede yazmıştım size doktor mucize dedi bebeklerim için.. sperm çok az bulundu 15 tane ve hareketsizdiler. Benden çıkan 14 yumurtanın 13 tanesini döllediler. Dün hemşiremizle görüştüm durumları iyi takip altındalar dedi. 5. Gün transferi olucak. Eşimle gidicez sabah. Tese dolayısı ile hala izinde. 5 gün oldu. 3. Gün iyileşti. Sadece araba kullanamıyor bide lastikten bi iç çamaşırı giydirdiler. 10 gün giyecekmiş. Eşi tese olucaklar çok basit geçiyo korkmayın. Kızlar sizlerden bir ricam var. İğnelerimi sağlık ocağında yapan hemşirem 3 gün evime gelip yapıcak. Para kabul etmem dua et benimde bebeğim olsun dedi. Sizlerde dua edin.
Birde benden başka adet görmenek çin kalçadan iğne yaptıran varmı. 15 gün daha yapılacakmış. Ben şimdiden oturamıyorum. Neuse bebiş gelsinde sağlıkla ne gerekirse yapıcaz. Dualarım hep sizinle. Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Birde benden başka adet görmenek çin kalçadan iğne yaptıran varmı. 15 gün daha yapılacakmış. Ben şimdiden oturamıyorum. Neuse bebiş gelsinde sağlıkla ne gerekirse yapıcaz. Dualarım hep sizinle. Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.