Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Merhaba arkadaslar, benim de bugun transferim gerceklesti, tek embriyo konuldu. 20 dakika kadar hast. dınlendim. Şimdide evde dinleniyorum. Doktor 4 gün dikkat etmemi, çok fazla hareketden kaçınmamı söyledi. 27.12.12 kan testım olacak. Sabırla o günü bekleyeceğiz inşallah :) :nazar::nazar:

hayırlı olsun canım inşallah poziti sonucu alırsın yeni yıla bebişinle girersin:)

deryalcin çok güzel gelişme canım.onlarca yumurtası toplanıp da birinci kalite elde edemeyenler var.seninle aynı gün yumoşlarımız toplandı.umarım güzel haberleri peş peşe alırız.

cuma ya da pazar ikimizin de transferi olcak ozman:)sana tek mi koycak çift mi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar dün 4yumurtam toplandı dıye uzulmuştum ya bugun aradılar 4tanesi de döllenmiş.3ü çok iyiymiş.1tanesini de takip edıyolarmış.demekki napıyomuşuz az yumurtam toplandı diye üzülmüyomuşuz:-)

yaaaaaaaaaaaaaa demedimmi canım benim RAB den hayır dile RAB bizim icin en iyisini nasip eder coook sevindim gözün aydın olsun

benim de dün 4adet yumurtam toplanmıştı.morelim baya bozuktu.ama bugun aradılar.3tanesi çok iyiymiş 1tanesini de takip ediyoruz dediler.oyüzden hiç sıkma canını.10tane toplansa da kaliteli az çıkabilir.20tane toplansa da.

bu yazılanları okuyunca benim de moralim şimdi daha iyi canım,
kaliteli olsunlar bize sıkı sıkı tutunsunlar önemli olan bu.

ne zaman sana transfer edilecek yumoşlar

merhaba arkadaslar Allah hepinize hayırlı sonuç versın inşaallah...

bende dün gonal f le başladım tedaviye..

bu yazılanları okuyunca benim de moralim şimdi daha iyi canım,
kaliteli olsunlar bize sıkı sıkı tutunsunlar önemli olan bu.

ne zaman sana transfer edilecek yumoşlar

ne zaman transver edeceklerini yarın söyliceklermiş canım.ama tahminim cuma olur.5.güne bekletmezler diye düşünüyorum.sayısı az olduğu için

perşembe şu amh bir belli olsun bakalım tahminimle uzun protokol bir tedavi olucak bakalım herşey kader kısmet hepimizin hakkında hayırlısını diliyorum

AMin canım. benim de uzun protokol olacak , oyle gorunuyor. inşallah iyi çıkar amh. uğrlu gelsin burası hepimize inşallah :)

walla güzelim ben maraştayım küçük bi yer olduğundan kayınwalidem eşimde morfoloji sıkıntısı olduğunu kimseye söylemiodu hatta birine gelinin adet düzensizliği war tedawi olcak dedi çok sinirlenmiştim..sonra rabbim 15 gün sonra tokat gibi suratıma fsh ımı we amh ımı çarptı..sıkıntının büyüğü benden olunca kayınwalidem herkese anlatır oldu..ben de aman anlatmasın die kasmıorum zaten..sonuçta bu Allah tan gelio..hatta herkesle konuşur oldum..paylaştıkça rahatlıo insan..ama dediğim gibi erkekte sıkıntı olunca insanlar nedense bi manasız saklama gereğinde bulunuyorlar..boşwer sen milleti içinden nasıl geliosa öyle dawran..hiçbişeyi takmamak gerekio zaten yeterince düşünüoruz her şeyii bunları da düşünüp kendimizi daha fazla yormayalım dimi ama

ben kayınvalideler tarafına hic soylemedim, zaten baska şehirdeler, bulandırmadım. amaaannn en iyisi bi de bunlarla uğraşmayalım dediğin gibi. Zaten yeterince sıkılıyoruz. Kafamızı ferah tutmalıyız. Katıldım sana :)

Merhaba, benim de eşim bu konuda hassas ve bende bir kaç kişi dışında kimse bilmiyor. Zaten yaşamayan insan da ne olduğunu algılayamıyor, farklı düşünebiliyorlar. Toplumsal olarak çok da bunları aşmış sayılmayız. Buradan tanımadığın insanlarla da paylaşman, hem de konuya hakim olan kişilerle daha mantıklı değil mi! En azından birbirimizi anlayabiliyoruz. Tabii sen hangi şekilde rahattan öyle davranmaya bak ;)

Valla ben en çok burda rahatlıyorum galiba, dediğin gibi aynı şeyleri yaşayan insanlarla paylaşmak en güzeli.

Kızlar hadi transferleri yapılanlardan güzel haberler bekliyoruz. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Mutlu olalım, mutlu bebeişlerimiz olsun :)

öncelikle inşallah herşey olumlu olur canım.gerçekten zor bi süreç.benim de yrn yumurtalarım toplancak.ben 12 gün kullandım iğneyi.300le başlayıp en son 75 yaptım.ilaç dışında herhangi farklı bişey yapmadım hiç.normal günlük hayatıma devam ettim.önemli olan transver sonrası günler.stres yapmamaya çalış yeter

Cok tesekkurler, umarim herkes icin olumlu olur.. bakalim 4.gunden sonra ben kac unite devam edicem?

canım bende bursa acıbademde oluyorum tedavımı. ben puragon kullandım. oncelıkle yumurtalarını uyarıyorlar bellı buyukluge gelınce catlatma ıgnesı yapıp 36. saattede yumurtlarını toplıcaklar. benım persembe toplandı yumurtalarım 26 taneymış. 13 tanesı dollenmış yarın transferım olcak ınşallah guzel haberlerı alcaz :))) stresten uzak dur fazla kafana takmamaya calış bu bıraz zor ama:(

ister istemez stres oluyor insan ,stresten ziyade bende heyecan var biraz.daha gonal f asamasindayim ben.bugun 3.gunum . 13 yumurtann dollenmesi superr, insallah iyi haberler aliriz.

deryalcin çok güzel gelişme canım.onlarca yumurtası toplanıp da birinci kalite elde edemeyenler var.seninle aynı gün yumoşlarımız toplandı.umarım güzel haberleri peş peşe alırız.

cuma ya da pazar ikimizin de transferi olcak ozman:)sana tek mi koycak çift mi?

Canim bana iki koycak.doktor kendisi oyle yapalim dedi ben de sasirdim hatta burda millet istiyor da doktorlar tek koyuyorlar diye.insallah hepimiz icin hayirlisi olur.seninle beraber geciririz bu sureci sonra da bakarsin 9 ayimizi bekleriz:-)

kızlar bugun transferım gerçekleşti suan evde dinleniyorum 24 aralık tahlil tarihim

canımın ici bilgilerini paylaş kac yumoş kac embriyo ne kalite kac transfer bunları bilmek istiyorum inşallah hayırlısıyla annesine tutunsun da büyüsün güzel güzel haberlaerini alalım inşalah

amiiiin inş. cnm :)
bu sabah gördüğüm rüya da hemşire 4 embriyoda tutunmuş ama 5 , 6, 7 hatta 8 bebeğiniz olabilir dedi
rüya da olsa kalpten gidiyordum ;)

dr dört deyince moralim bozuldu işte.

ama haklısın biliyorum önemli olan kalitesi

sen hangi aşamadasın gözdecim

ben daha başlamadım güzelim :) ama cuma gidiorum inş. iğnelere başlıcaz bi terslik olmazsa kanamam geç geldi de bi haftadır onu beklioduk..her şey güzel olur inşallah ben inanıorum ;)

Back