Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

e2 katlanmış 54 olmuş tek yumurta eeeeeeee bu durumda iptal edildi tedavim. kan verdim amh testi icin haftaya bakacaz inşallah ama ben yine sizi terk etmiyorum yine takip edecem müjdeli haberlerinizi beklicem sizleri tebrik edicem Rabbim herkese bol bol versin inşallh

Canim bu mesajini yeni gordum, kusura bakma.. Allah beraberinde olsun.. Umit kesmek yok.. Hersey mutlaka bir gun cok guzel olacak.. Yeter ki isteyelim, inaniyorum, bugun olmazsa yarin.. Elbet bir hayir vardir...

Arkadaslar gebelik oncesi kan testlerimin sonucunu aldim tiroidim 3.3 cikmis.. Hamilelikte 2.5 istiolarmis degerleri.. Aranizda tiroidi yuksek cikip hamile kalan veya sikinti herhangi bisey yasayan biri var mi..moralim bozuldu biraz..hftya tkrar kan testi yapilck baska ths tpho fln bakilick tekrardan.. Reglimi bekliorum simdi hormon tedavisinede baslamk icin bugun yarin olucm heralde .. Yardim kizlarr

ben bundan yıllar yıllar önce (9 yıl önce) 5-6 aylık denemeler neticesinde bebiş olmayınca ilk tahlil için gittiğimde benim tsh değerim 11 çıkmıştı, yani hipotroid, doktor bu düşmeden bişey yapma demişti, kullandığım ilaçlada bir kaç ayda değer düştü zaten, ve o gün bugündür kullanıyorum bir ömürde kullanıcam, bu hormonu bebek bizden aldığından ve onun özellikle zeka gelişimi için çok önemli olduğundan değerin yüksek olmasıda mantığın aksine hormonun azlığını ifade ettiğinden 3.3 çok önemli bi değer olmasada 2 ye düşürmeni isteyeceklerdir, bu arada tpo falanıda ben daha yeni yaptırdım 6 ay falan önce ondada haşimato olduğumu öğrendim buda etti birde ekstradan düşük riski :) ay böyle yazıp seni demoralize etmek istemem, sonuç şu arkadaşım, bu değeri düşürmek için bir kaç ay daha zaman kaybedeceksin, bu arada troid ultrasonuda isterler mutlaka, nodül çıkmaz umarım olurda çıkarsa onun boyutuna göre iş biyopsi yada sintigrafiye kadar gider, tüm bunlar hamile kalmana direk engel değil ama hepimiz için bir gün bile çok önemliyken aylar kaybetmek biraz can sıkıcı oluyor. inşallah çok uzamadan herşey hallolur. birde hamile kaldığında çok sık tsh kontrolü yaptıracaksın, ilaçlarını düzenli kullanıp tahlillerinide yaptırırsan hamilelikte bebişte sorun değil.

Canim benim yumurtalar ztn cok zayif.. Cok sukur 5 tane dollendi, 2 tanesi kondu.. Bakalim.. Hayirlisi artik..:)) sen ne durumdasim?

ben bu ay sizleritakip edecem benim e2 yükselmedi tek yumurta oluştu tedavi iptal oldu dün amh testi icin kan verdim sonuca göre bakacaz hayırlısı sizlerden güzel haberler duymak istiyorum gün ve gün yaşadıklarını yaz inşallah nurana sevindigim gibi hepinize sevinecem

Ben inanıyorum, olucak canım Allahın izniyle. İçini ferah tut, oh maşallah yumoşlar büyümüş :) Bak burası uğurlu demedi deme :) cumartesi haber ver bize

haber vermezmiyim arkadaşım. sabah ilk biz giricez tese'ye dün akşam çatlatma iğnesini yaptım. bütün gece rüyamdaydı sabaha kadar bi sperm çıktı bi çıkmadı doğru düzgün uyuyamadım bile. inşallah çıkıcak ve ilk buraya yazıcam yarın :)

kızlar ben de yarın gıdıyorum ılk ıgne yarın olacak ınsallah..
cooooooookkkkkmutluyummm...bu arada ASMgebze de olan hıc yokmu :(

ben bu ay sizleritakip edecem benim e2 yükselmedi tek yumurta oluştu tedavi iptal oldu dün amh testi icin kan verdim sonuca göre bakacaz hayırlısı sizlerden güzel haberler duymak istiyorum gün ve gün yaşadıklarını yaz inşallah nurana sevindigim gibi hepinize sevinecem

cnmmm ya bozma moralini inşşş en kısa zamanda sorunu çözeceksin belki bu arada kendiliğinden gelir bebiş
hayırlı zamanda sonu mutlulukla biten bir tedavin olsun inşş
bu ay yaptıramadım diye takma kafana stres yapma bu hormonlar gerçekten çok hassas

slmm kızlaarr 12 yumoşum toplanmıştı 8 tanesi döllenmişti bugün yeniden aradılar hepsi çok iyi şekilde gelişiyormuş 5. gün transferim yapılacakmış yani pazartesi günü çok mutlu olsum inşallahh herşey yolunda gider hayırlısıylar... bu arada transferden sonra önerdiğiniz dikkat etmemiz gereken şeylerle ilgili söyleyecekleriniz varmı acaba??

e2 katlanmış 54 olmuş tek yumurta eeeeeeee bu durumda iptal edildi tedavim. kan verdim amh testi icin haftaya bakacaz inşallah ama ben yine sizi terk etmiyorum yine takip edecem müjdeli haberlerinizi beklicem sizleri tebrik edicem Rabbim herkese bol bol versin inşallh

canım benim üzülme sıkma canını biliyosun herşeyin hayırlısı öncelikle umudunu yitirme hiç birzaman herşey yoluna girecek hepimizin hayatında buna inanıyorum Allahım bizide birer evlat sahibi yapacak bir gün...Dualarım hepimizle...

Rabbim yar ve yardımcımız olsun kızlar ben dogal yoldan allahın izniyle hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sakın ümidinizi kaybetmeyin size umut olsun diye yazıyorum fsh 36 ve eşimdede sorun vardı ve biz cumartesi tüp bebek için tedaviye başlıycaktık ve bugün hamile oldugumu ögrendim ve hepinize içindeki bütün güzel hislerle dua ediyorum rabbim ay sonu hepimizi sevindirip güldürsün diye

aaa gözümden kaçmış görmemişim yaa inanamıyorum çok sevindim resmen mucize olmuş o kadar yoldan geldin tedavi için Allahım sana yardım etmişş inşallahh bizde bu güzel haberler gibi haber veririzz :)Gözünüz aydın inşallahh hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder Rabbim...

Rabbim yar ve yardımcımız olsun kızlar ben dogal yoldan allahın izniyle hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sakın ümidinizi kaybetmeyin size umut olsun diye yazıyorum fsh 36 ve eşimdede sorun vardı ve biz cumartesi tüp bebek için tedaviye başlıycaktık ve bugün hamile oldugumu ögrendim ve hepinize içindeki bütün güzel hislerle dua ediyorum rabbim ay sonu hepimizi sevindirip güldürsün diye

ayyyyyyyyyyyy tebriklerrrrrrrrrrr çoook sevindim ne kadar güzel bir süpriz böyle.allah hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin canım.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ilk hamiş haberimiz konu sahibinden geldi hadi inşallh sırayla bizlerde geliyoruz arkandan:49::49::49:bizede şans getirirsin inşallh:nazar:

Canim her iste var bir hayir, sabirli olucaz baska caremiz yok.. hepimiz guzel haberler alalim insallah. amin..

Nurancim cok cok sevindim.. Allah buyuktur diye bosa dememisler.. Bak nasil gosterdi gucunu..:)) Cok ama cok sevindim.. Sen topik sahibi olarak hepimize hem umut ol hem de sans getir insallah... Allah kolayca kucagina almayi nasip etsin insallah..:)))

benim kırmızılar erken geldi. yarın adetin 2. günü doktora gidicem.
bakalım hangi haberlerle gelicem merak ve heyecanlıyım.

hamile arkadaşımızıda çok ama çok tebrik ediyorum.

Nurancim cok cok sevindim.. Allah buyuktur diye bosa dememisler.. Bak nasil gosterdi gucunu..:)) Cok ama cok sevindim.. Sen topik sahibi olarak hepimize hem umut ol hem de sans getir insallah... Allah kolayca kucagina almayi nasip etsin insallah..:)))

valla bugün ilk hamile haberini aldık çok sevindik allahın izniyle sonunda bebeğinidi kucağına alırsın inşşş

kızlar az önce geldik hastaneden 12 tane yumurtam toplandıı umarım çok güzel olur yarın haber gelicek bakalımm

:1:
ayyyyyyyyyyyy tebriklerrrrrrrrrrr çoook sevindim ne kadar güzel bir süpriz böyle.allah hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin canım.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ilk hamiş haberimiz konu sahibinden geldi hadi inşallh sırayla bizlerde geliyoruz arkandan:49::49::49:bizede şans getirirsin inşallh:nazar:

sagol canım amin canım rabbim hepimize hayırlısı ile kucagımıza lamayı naip etsin rabbimin mucizesi banada süpriz oldu tedaviye başlamadan hamile oldugumu ögrenmek allahım hepimizi sevindirsin yolumuzu acık etsin darısı sana ve tüm bekleyenlere canım benim

aaa gözümden kaçmış görmemişim yaa inanamıyorum çok sevindim resmen mucize olmuş o kadar yoldan geldin tedavi için Allahım sana yardım etmişş inşallahh bizde bu güzel haberler gibi haber veririzz :)Gözünüz aydın inşallahh hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder Rabbim...

allah razı olsun canım inş rabbim sizdende bana müjdeler vermenizi nasip eder dualarım sizlerle ay sonunu heyecanla bekliyorum sizler için inş hepimiz burdan gebeligimizi takip eder mutlulukla bebeşlerimizi büyütürüz rabbim herseye kadir elhamdüllilah şükürler olsun allahıma cümlemize yar ve yardımcısı olsun

Back