Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Türkçe sitelerde düzgün bilgi bulamadım, yabancı sitelere baktım, 1.3 low fertility (düşük doğurganlık) grubuna giriyormuşş :SS Haydaaa bu da mı gol diyil

Selam Kizlar...

Transferim yapildi dun... Simdi ananas ve ceviz zamani..:)) Allah hepimize hayirlisini nasip etsin..:)))

canım hayırlı olsun. bir çok şeyi atlattın umarım sana sıkı sıkı tutunur bebeğin ve senden hiç ayrılmaz 9 ay boyunca.
tekrar hayırlı olsun

Türkçe sitelerde düzgün bilgi bulamadım, yabancı sitelere baktım, 1.3 low fertility (düşük doğurganlık) grubuna giriyormuşş :SS Haydaaa bu da mı gol diyil

2 hafta önce AMH değerim 0,47 çıktı. çok ama çok düşük bir değer. doktorum 1 gün bile beklemeden tüp bebek tedavisine başlaman gerekiyor dedi.
hafta sonu adet olmayı bekliyorum. 2. günü gel dedi. iğnemi verecek muayene mi edecek ne yapacak hiç bir fikrim yok.

kızlarrrrr şimdi hastaneden geldim benim yumoşlar büyümüşler bu akşam çatlatma iğnesini olucam. inşallah cumartesi sabahı tesemiz olucak. doktora iki bebiş koysak olmazmı dedim. yeterki sperm bulunsun senin hiç bir rahatsızlığın yok ikiz gebelik tehlikeli bir bebek daha garanti olur dedi. içimde bi coşku bi heyecan hep ağlıyasım var sanki. hepiniz için heppp dua ediyorum bebiş haberleri alalım atrık

Arkadaslar gebelik oncesi kan testlerimin sonucunu aldim tiroidim 3.3 cikmis.. Hamilelikte 2.5 istiolarmis degerleri.. Aranizda tiroidi yuksek cikip hamile kalan veya sikinti herhangi bisey yasayan biri var mi..moralim bozuldu biraz..hftya tkrar kan testi yapilck baska ths tpho fln bakilick tekrardan.. Reglimi bekliorum simdi hormon tedavisinede baslamk icin bugun yarin olucm heralde .. Yardim kizlarr

Selam Kizlar...

Transferim yapildi dun... Simdi ananas ve ceviz zamani..:)) Allah hepimize hayirlisini nasip etsin..:)))

hayırlı olsun inşallah Rabbim bebişlerini sana sımsıkı tutundursun kac yumurta toplandı kac döllendi kac koyuldu söyle senin adına cok sevindim Allah tamamına erdirsin amin

e2 katlanmış 54 olmuş tek yumurta eeeeeeee bu durumda iptal edildi tedavim. kan verdim amh testi icin haftaya bakacaz inşallah ama ben yine sizi terk etmiyorum yine takip edecem müjdeli haberlerinizi beklicem sizleri tebrik edicem Rabbim herkese bol bol versin inşallh

e2 katlanmış 54 olmuş tek yumurta eeeeeeee bu durumda iptal edildi tedavim. kan verdim amh testi icin haftaya bakacaz inşallah ama ben yine sizi terk etmiyorum yine takip edecem müjdeli haberlerinizi beklicem sizleri tebrik edicem Rabbim herkese bol bol versin inşallh

e2 nin ne olduğunu bilmiyorum. ama 54 olan değer düşerse tedavi olabilecekmisin arkadaşım

merhaba arkadaşlar ben de ilk tüp bebek tedavime başladım.bugun iğnelerimin 10.günü bakalım yrn ultrasona gircem inşallah yeni yıla bebeişlerimizin hbrini alır öyle gireriz:)

kızlarrrrr şimdi hastaneden geldim benim yumoşlar büyümüşler bu akşam çatlatma iğnesini olucam. inşallah cumartesi sabahı tesemiz olucak. doktora iki bebiş koysak olmazmı dedim. yeterki sperm bulunsun senin hiç bir rahatsızlığın yok ikiz gebelik tehlikeli bir bebek daha garanti olur dedi. içimde bi coşku bi heyecan hep ağlıyasım var sanki. hepiniz için heppp dua ediyorum bebiş haberleri alalım atrık

hayırlı olsun arkadaşım.benim de yrn kontrolum var.yaşım 28.ben de iki tane embriyo isticektim ama kararsızım

Arkadaslar gebelik oncesi kan testlerimin sonucunu aldim tiroidim 3.3 cikmis.. Hamilelikte 2.5 istiolarmis degerleri.. Aranizda tiroidi yuksek cikip hamile kalan veya sikinti herhangi bisey yasayan biri var mi..moralim bozuldu biraz..hftya tkrar kan testi yapilck baska ths tpho fln bakilick tekrardan.. Reglimi bekliorum simdi hormon tedavisinede baslamk icin bugun yarin olucm heralde .. Yardim kizlarr

ben de aynı şeyi yaşadım.tedavi öncesi tsh değerim düşük çıktı bu da tiroidim yüksek demekmiş.başka testlerde istediler yaptırdık 1ay ilaç kullandım, şimdi değerlerim düzeldi ve 3-4 gün içinde regl olucam inş. ve bi aksilik olmazsa tedaviye başlıycam cnm.

bu arada tiroid için yaptırdığım testler
T3 T4 değerlerime bakıldı.
tiroid sintigrafisi yapıldı.
tiroid ultrasonu yapıldı.

İnşallah seninde bu kadar kısa sürede seninki de hallolur.

e2 nin ne olduğunu bilmiyorum. ama 54 olan değer düşerse tedavi olabilecekmisin arkadaşım

yok canım e2 kadının o ay icinde gebe kalabilirmi degerlerini gösteriyo 54 cok düşük 100 olsaydı enaz 3 ila 4 yumurta olsaydı devam edecektik ama benim vucudum tedaviye cevap vermedi onun icin bu ay iptal oldu şimdi amh testi yaptırıyoruz oda haftaya perşembe gini belli olacak amh nin amacı da yumurta rezervini ölcmek bakalım ne olacak dr sabırlı ol diyor bütün anne adaylarını öpüyorum

Merhaba ben siteye yeni girdim. Endometriozisten opere oldum 1 sene öce bu ay 3. tüp bebek denemem Ankara'da olacak yarın iğnelere başlıyorum bende çörekotu bal tarçın karışımına başladım bugün inşallah faydası olur.Listeye benide eklermisiniz.

Merhaba ben siteye yeni girdim. Endometriozisten opere oldum 1 sene öce bu ay 3. tüp bebek denemem Ankara'da olacak yarın iğnelere başlıyorum bende çörekotu bal tarçın karışımına başladım bugün inşallah faydası olur.Listeye benide eklermisiniz.

ankarada nerde başladın canım.ben de ankaradayım.iğnede 10.günümdeyim.yrn kontrolum var bakalım.

Back