Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Türkçe sitelerde düzgün bilgi bulamadım, yabancı sitelere baktım, 1.3 low fertility (düşük doğurganlık) grubuna giriyormuşş :SS Haydaaa bu da mı gol diyil
Selam Kizlar...
Transferim yapildi dun... Simdi ananas ve ceviz zamani..:)) Allah hepimize hayirlisini nasip etsin..:)))
Selam Kizlar...
Transferim yapildi dun... Simdi ananas ve ceviz zamani..:)) Allah hepimize hayirlisini nasip etsin..:)))
Türkçe sitelerde düzgün bilgi bulamadım, yabancı sitelere baktım, 1.3 low fertility (düşük doğurganlık) grubuna giriyormuşş :SS Haydaaa bu da mı gol diyil
selam kızlaaaarrr benşde yazarmısnız listeye
ilk denemem başlama tarihim 1 aralık sorunumuz çikolata kisti yüzünden tüplerde tıkanıklık, izmir tınaztepe hastanesinde tedavi görüyorum yaşım 27
Selam Kizlar...
Selam Kizlar...
e2 katlanmış 54 olmuş tek yumurta eeeeeeee bu durumda iptal edildi tedavim. kan verdim amh testi icin haftaya bakacaz inşallah ama ben yine sizi terk etmiyorum yine takip edecem müjdeli haberlerinizi beklicem sizleri tebrik edicem Rabbim herkese bol bol versin inşallh
kızlarrrrr şimdi hastaneden geldim benim yumoşlar büyümüşler bu akşam çatlatma iğnesini olucam. inşallah cumartesi sabahı tesemiz olucak. doktora iki bebiş koysak olmazmı dedim. yeterki sperm bulunsun senin hiç bir rahatsızlığın yok ikiz gebelik tehlikeli bir bebek daha garanti olur dedi. içimde bi coşku bi heyecan hep ağlıyasım var sanki. hepiniz için heppp dua ediyorum bebiş haberleri alalım atrık
Arkadaslar gebelik oncesi kan testlerimin sonucunu aldim tiroidim 3.3 cikmis.. Hamilelikte 2.5 istiolarmis degerleri.. Aranizda tiroidi yuksek cikip hamile kalan veya sikinti herhangi bisey yasayan biri var mi..moralim bozuldu biraz..hftya tkrar kan testi yapilck baska ths tpho fln bakilick tekrardan.. Reglimi bekliorum simdi hormon tedavisinede baslamk icin bugun yarin olucm heralde .. Yardim kizlarr
e2 nin ne olduğunu bilmiyorum. ama 54 olan değer düşerse tedavi olabilecekmisin arkadaşım
kızlarrrr gonal f i kaç doz vuruyorsunuz günde meraktan soruyorum :):26::26::26:
Merhaba ben siteye yeni girdim. Endometriozisten opere oldum 1 sene öce bu ay 3. tüp bebek denemem Ankara'da olacak yarın iğnelere başlıyorum bende çörekotu bal tarçın karışımına başladım bugün inşallah faydası olur.Listeye benide eklermisiniz.
ankarada nerde başladın canım.ben de ankaradayım.iğnede 10.günümdeyim.yrn kontrolum var bakalım.