Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

merhaba kkızlar bu akşam gece çatlatma iğnemi olucam bende pazartesi yumurtalar toplancak inşlh çok sayıda toplanır ve döllenen olur dua edin nolur.Allahım inşlh dualarımızı kabul eder ol der oluverir inşlhhh..

hakkında hayırlısı olsun cnm
yavrun sana sımsıkı tutunsun inş.

şu yaptığın kürlerin hepsini yeniden yaz nolur bu gece yaz yarın alıp başlim belki carem onlardır

canım benim ilk önce aslan pençesi alıyosun her akşam bir tutam kaynamış suya koyup 10 dakka demlendikten sonra ılıyınca içiyorsun bu bir ikincisi aktardan arısütü bal polen karışımı alıyosun birde hakiki polen aldıgın arısütü bal polen karışımına tatlı kaşıgıyla alıcaksın üstüne bir tutam hakiki poleni serpip sabahları suyla yutuyorsun akşam üzerine dogru evde yaptıgın bal tarçın çörek otu karşımını yiyorsun akşam yemeginden sonrada adaçayını içiyorsun bir fiil bunları yapmaya devam et sakın bırakma emin ol allahın izniyle bunlar hamile kalmanı tabi önce rabbim sayesinde kolaylaştırcak başka aklına takılan olursa sor canım rabbim yüzümüzü güldürsün tamamına erdirsin inşallah

Rabbim yar ve yardımcımız olsun kızlar ben dogal yoldan allahın izniyle hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sakın ümidinizi kaybetmeyin size umut olsun diye yazıyorum fsh 36 ve eşimdede sorun vardı ve biz cumartesi tüp bebek için tedaviye başlıycaktık ve bugün hamile oldugumu ögrendim ve hepinize içindeki bütün güzel hislerle dua ediyorum rabbim ay sonu hepimizi sevindirip güldürsün diye[

Allahım sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin, o kadar sevindim ki ilk hamileleik haberimizi almaya burda :) Hem de doğal yoldan. İnşallah daha çok mucizeler görücez.

Kürlerini bize de detaylı anlat, ha bi de dua et olur mu bize, hamişlerin duası kabul olur :)

Amin canım allah razı olsun bende cok şaşkınım rabbimiz hediyesi rabbim hepinizden hayırlı haberler almayı nasip etsin inş Kürlere gelince aslan pençesi çayını demleyip ılıyınca içiyorsunuz akşamları bir fiil bu hormonları düzenliyo arısütü bal polen+bal çörek otu tarçın ve ada çayı içiyorsunuz ayrıca eşinize yumurtlama günlerinizde şekersiz sütsüz kahve içiriyorsunuz beraber olmadan bir saat önce meryem suresini okyabildiginiz kadar okuyun sizin adınızada okusunlar rabbim yar ve yardımcımız olsun canım

Kızlar kafam çok karışık. Amh: 1.3, çikolata kisti var, tüpler pek iyi durumda değil, eşimin sperm sayısı 8 milyon. Doktorum yumurtalık rezervini (amh) görünce çikolata kistini temizleyeceği laparoskopiden vazgeçip direk tüp bebeğe başlamaya karar verdi. muhtemelen 2 ay (uzun protokol) uygulayacak. Tecrubelerinize dayanarak benim durumuma ne dersiniz? İlk denemem olacak ama bu kadar aksilikle ne umacağımı şaşırdım :S Benzer durumları yaşayan ya da bi fikri olan var mı? umuda ihtiyacım var. şansım düşük mü

canım hoşgeldin aramıza amh iyi en azından yumurta rezervin 1 altında degil şansın asla düşük degil benim durumumu düşündügünde ben bu ay rabbimiz izniyle tüpe başlamadan hamile kaldım ben amh 0,87 ve fsh en son 36 idi rabbimiz mucizesi ümitsizlik yok amh iyi uzun protokol uygulaması sanırım yumurtalıklarını güçlendirecek sabırlı ve sakin ol

cnmmm şimdi gördüm haberi çok sevindim

bu sayfanın uğuru oldun inşşş hepimize şans getirirsin

RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmmm

selam kızlar ben geldiimmm:3:

bende bu ay 2.tüp bebek denememize başlıycam,sizlerle tanışmak konuşmak dertleşmek istiyorum.

arkadaşlar ben bugun çatlatma iğnesini yapıcam ovıtrelle.doktor bana 2 tane vermiş.bunları aynı anda yapıcam dimi bilgisi olan var mı

Yarın 5.gün transferim olacak kızlar çok heyecanlıyım hepimizin birbirinin duasına ihtiyacı var unutmayalım...

arkadaşlar ben bugun çatlatma iğnesini yapıcam ovıtrelle.doktor bana 2 tane vermiş.bunları aynı anda yapıcam dimi bilgisi olan var mı
Slm canım bana doktorum tek kutu vermişti bende o şekilde yaptım ama hepimizin doktoru aynı yöntemi kullanmayabiliyor sen yine doktorun ne dediyse onu uygula veya aklına takılıyorsa arayıp net bilgi alabilirsin.

ben bi tane vurulmustum cnm ama seninki de cok buyuk ihtimalle ayni andadir istersen birde tup bebek gunlugumuz adli topikte zor orda daha net bilgi alirsin

slm kizlar biraz once doktordan geldim12 tane yumosum varmis.bu gece catlama ignemi olucam sali sabah yumurtalarim toplanacak.cook korkuyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsun...

Canim ben ilk defa iki tane verildigini duydum daha tecrubeli arkadaslara bi sor istersen ya da doktorunu arayip sor.zamani ve dozu cok onemli.

cnm bence dr una sormalısın 2 tane iğne yapıldığını hiç duymadım ben sana açıklama yapmadılarmı

Yarın 5.gün transferim olacak kızlar çok heyecanlıyım hepimizin birbirinin duasına ihtiyacı var unutmayalım...

ooooo maşşallah cnm 5. güne gelmişsin hayırlısıyla hamile haberlerinide verirsin bize inşş

slm kizlar biraz once doktordan geldim12 tane yumosum varmis.bu gece catlama ignemi olucam sali sabah yumurtalarim toplanacak.cook korkuyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsun...

tatlım korkacak bişey yok uyuyup uyanacaksın :) ALLAH yardımcın olsun

slm arkadaşlarr inşallahh rabbim hepinizin gönlüne göre verir bizde tüp bebek düşünüyoruz eşimle yaza düşünüyoduk ama evlilikte 3 yıl şartı aranıyomuş galiba doğrumu acaba,bide 2 tane aşılama yaptırmakmı gerekiyoo,devlet yardımı için özel hastanelerde verilen raporlar kabul edilmiyomuu devlettemi yaptırmak gerekiyoo aşılamaları bilgi verirseniz çok sevinirimm

benimde ikitaneydi ben ikisinide aynı anda vurdum dr öyle demişti ama tabi sana doktorun ne dedi bilemem

tamam ozaman bana da hemşire öyle söylemişti ama ben emin olamadım bazıları 1 kutu bazıları 2 kutu kullanıyor demekki neye göre belirliyolar acaba bi bilgin var mı?

Back