Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Çok teşekkür ederim sitede yeni olduğum için mesj yazmada sıkıntılıyım biraz sen nerde tedavi görüyorsun?

Çok teşekkür ederim sitede yeni olduğum için mesj yazmada sıkıntılıyım biraz sen nerde tedavi görüyorsun?

ben maya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum.bu ilk tedavim.yrn ultrasonum var.çatlatma iğnesine geçilir artık galiba.iğnede 10.günümdeyim çünkü.gerçi çok da bi bilgim yok bu konuda.şimdilik memnunum.bu arada yaşım 28.sen kaç yaşındasın

2 hafta önce AMH değerim 0,47 çıktı. çok ama çok düşük bir değer. doktorum 1 gün bile beklemeden tüp bebek tedavisine başlaman gerekiyor dedi.
hafta sonu adet olmayı bekliyorum. 2. günü gel dedi. iğnemi verecek muayene mi edecek ne yapacak hiç bir fikrim yok.

canım benim de bugun doktorum aradı, ya bana laparoskopi yapacaktı önce bu ay, bu değer düşük çıkınca bana da aynısını söyledi. Beklemek doğru olmayabilir, reglinin 2. gunu gel dedi, kesin olamamakla beraber direk tüp bebeğe başlayacak galiba. Sorunlar birken 3 oldu, çik.kisti, oligosipermi, rezerv azlığı. Sende başka ne sorun vardı canım

kızlarrrrr şimdi hastaneden geldim benim yumoşlar büyümüşler bu akşam çatlatma iğnesini olucam. inşallah cumartesi sabahı tesemiz olucak. doktora iki bebiş koysak olmazmı dedim. yeterki sperm bulunsun senin hiç bir rahatsızlığın yok ikiz gebelik tehlikeli bir bebek daha garanti olur dedi. içimde bi coşku bi heyecan hep ağlıyasım var sanki. hepiniz için heppp dua ediyorum bebiş haberleri alalım atrık

Ben inanıyorum, olucak canım Allahın izniyle. İçini ferah tut, oh maşallah yumoşlar büyümüş :) Bak burası uğurlu demedi deme :) cumartesi haber ver bize

Merhaba ben siteye yeni girdim. Endometriozisten opere oldum 1 sene öce bu ay 3. tüp bebek denemem Ankara'da olacak yarın iğnelere başlıyorum bende çörekotu bal tarçın karışımına başladım bugün inşallah faydası olur.Listeye benide eklermisiniz.

Hoşgeldin canım, hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah. İlk defa bi kür lezzetli göründü gözüme, bu karışım ne işe yarıyor? Bu arada nerde başlıyorsun tedaviye, ben de ankarada tedavi oluyorum, özelden. Tüp bebek merkezine karar vermedik.

Kızlar Amh değerim 1.3 müş. Buna sevindim, iyi mi ettim bilmiyorum. Heralde 1 üstü iyi miymiş????

benim derdimde amh bugun kan verdim 1.3 bana cıksa ben 9 takla atarım senin yaş kac ben derim hic vakit kaybetme olana kadar devam et rezev hic unmadık anda bitiveriyo şuan bence iyisin hayırlısı olsun

e2 katlanmış 54 olmuş tek yumurta eeeeeeee bu durumda iptal edildi tedavim. kan verdim amh testi icin haftaya bakacaz inşallah ama ben yine sizi terk etmiyorum yine takip edecem müjdeli haberlerinizi beklicem sizleri tebrik edicem Rabbim herkese bol bol versin inşallh

canım ne diyeceğimi bilemiyorum, üzüldüm. Ama sen de demiştin ya tevekkül edip, hayırlısı nne zamansa diyip sabırla bekleyeceğiz. Önümüzdeki aylar için içini ferah tut. Daha önce yaptırdın mı amh sen?Bi sonucun var mı? bizimle paylaş yine gelişmelerini, birbirimize destek olalım

Ben inanıyorum, olucak canım Allahın izniyle. İçini ferah tut, oh maşallah yumoşlar büyümüş :) Bak burası uğurlu demedi deme :) cumartesi haber ver bize

arkadaşlar merhaba,siteyi ve yorumları sürekli takip ederek sizin deneyimlerinizden de kendime sonuç çıkarıyordum.ben de tüp bebek tedavisini 3.kez görüyorum şuan.yarın yumurtalarım toplanacak umarım p.teside transferim olur.sonrası herkesin bildiği gibi sabır...

benim derdimde amh bugun kan verdim 1.3 bana cıksa ben 9 takla atarım senin yaş kac ben derim hic vakit kaybetme olana kadar devam et rezev hic unmadık anda bitiveriyo şuan bence iyisin hayırlısı olsun

yaş 28, sanırım yaşım için pek de beklenen bi sonuç değil. Bende çikolata kisti olduğu için laparoskopi olmadan tüpe başlamak da bebeğin tutunması açısından rikli olabilirmiş. Laparoskopide süreyi uzatacak..DOktorda kararsız kaldı. Bakalım artık...

2 hafta önce AMH değerim 0,47 çıktı. çok ama çok düşük bir değer. doktorum 1 gün bile beklemeden tüp bebek tedavisine başlaman gerekiyor dedi.
hafta sonu adet olmayı bekliyorum. 2. günü gel dedi. iğnemi verecek muayene mi edecek ne yapacak hiç bir fikrim yok.

iyi beni sevindirdin 0.47 degerle yola devam ediliyo seni cagırdıgına göre receteni verip 3. gün tedavin başlıyo hadi hayırlısı

Arkadaslar gebelik oncesi kan testlerimin sonucunu aldim tiroidim 3.3 cikmis.. Hamilelikte 2.5 istiolarmis degerleri.. Aranizda tiroidi yuksek cikip hamile kalan veya sikinti herhangi bisey yasayan biri var mi..moralim bozuldu biraz..hftya tkrar kan testi yapilck baska ths tpho fln bakilick tekrardan.. Reglimi bekliorum simdi hormon tedavisinede baslamk icin bugun yarin olucm heralde .. Yardim kizlarr

canım benim ben 5 ..6 sene gibi önce troit tedavisi gördüm cok zor bir sürec annem de yaşamış ablam da yaşadı bizde genetik eger tedavi görmen gerekiyosa görmeni tavsiye ederim cünkü bu hastalıgın süreci gercekten zor bebegine zarar verirsin zaten tedavi bitince kaldıgın yerden devam edersin Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin amin

Rabbim yar ve yardımcımız olsun kızlar ben dogal yoldan allahın izniyle hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sakın ümidinizi kaybetmeyin size umut olsun diye yazıyorum fsh 36 ve eşimdede sorun vardı ve biz cumartesi tüp bebek için tedaviye başlıycaktık ve bugün hamile oldugumu ögrendim ve hepinize içindeki bütün güzel hislerle dua ediyorum rabbim ay sonu hepimizi sevindirip güldürsün diye

yaş 28, sanırım yaşım için pek de beklenen bi sonuç değil. Bende çikolata kisti olduğu için laparoskopi olmadan tüpe başlamak da bebeğin tutunması açısından rikli olabilirmiş. Laparoskopide süreyi uzatacak..DOktorda kararsız kaldı. Bakalım artık...[/QUOTE cok gencsin inşallah sorunlar cözülür bebegine kavuşursun ben daha önce amh testi yaptırmadım hic benden böyle şeyler istenmedi ben uslu cocuk hep tedavilere güzel yanıt veriyordum 3 aşı yaptık sorunsuz 3 tüp yaptık sorunsuz 6 negatif gördüm şimdi 4. deneme vücut isyanlarda o kadar yüksek doz uygulandı banamısın demedi kader kısmet bakacaz

Rabbim yar ve yardımcımız olsun kızlar ben dogal yoldan allahın izniyle hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sakın ümidinizi kaybetmeyin size umut olsun diye yazıyorum fsh 36 ve eşimdede sorun vardı ve biz cumartesi tüp bebek için tedaviye başlıycaktık ve bugün hamile oldugumu ögrendim ve hepinize içindeki bütün güzel hislerle dua ediyorum rabbim ay sonu hepimizi sevindirip güldürsün diye

eh nuran ben sana gecen gün demedim mi hamilemisin diye cooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk şaşkınım sevincliyim kendim olsam bu kadar olur ne yazacagımı bılmıyorum artık tebrikler kalbim atıyor cok sevindim ALLAAAAAHHHHHH AALLLLAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH R abbim tamamına erdirsin bütün gelişmeleri yaz ta ki dogup kucana alana kadar Rabbim seni duydu cook şükürler olsun

eh nuran ben sana gecen gün demedim mi hamilemisin diye cooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk şaşkınım sevincliyim kendim olsam bu kadar olur ne yazacagımı bılmıyorum artık tebrikler kalbim atıyor cok sevindim ALLAAAAAHHHHHH AALLLLAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH R abbim tamamına erdirsin bütün gelişmeleri yaz ta ki dogup kucana alana kadar Rabbim seni duydu cook şükürler olsun

allah razı olsun canım aöim bütün güzel dileklerine dualarına rabbimiz hediyesi mucizesi bende şaşkım canım güzel haberlerinizi bekliyorum bende rabbim hepimizin yüzünü güldürsün dularımı sizinle ve inanıyorumki rabbim yar ve yardımcımız inan cok şaşkınım okadar yolu gel gecen ay olmam gerekirken bu aya sarksın ve normal olsun rabbim büyük cok şükür kucagımıda almayı naip eder inş sıra sizlerde haberlerinizi bekliyorum ve lütfen bul et nerden bulursan bul arısütü hakiki polen bunları mutlaka ye ve rabbimi bol bol dua allahım bizlerle

canım hayırlı olsun. bir çok şeyi atlattın umarım sana sıkı sıkı tutunur bebeğin ve senden hiç ayrılmaz 9 ay boyunca.
tekrar hayırlı olsun

Sagol canim.. Cok cok tesekkur ederim.. Simdilik dinleniyorum, cok da kafama takmamaya calisiyorum.. Hayirlisi bakalim...:))) Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah..:)))

hayırlı olsun inşallah Rabbim bebişlerini sana sımsıkı tutundursun kac yumurta toplandı kac döllendi kac koyuldu söyle senin adına cok sevindim Allah tamamına erdirsin amin

Canim benim yumurtalar ztn cok zayif.. Cok sukur 5 tane dollendi, 2 tanesi kondu.. Bakalim.. Hayirlisi artik..:)) sen ne durumdasim?

Back