• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

arkadaşlar benim eşimde ameliyat oldu bizde 6 ay sonra 2 kere aşılama denedik olmadı sonra doktora gitti kontrole yine tekrarlamış varikosel birdaha ameliyat oldu 1 ay oldu olalı ama tek problem o değil tabi benimde yumurta rezarvim az şimdi tüp denicez inşallah bugün yarın hastalanırsam hemen başlıcaz bakalım bu arada tüp bebek için ameliyattan sonra 6 ay beklememize gerek yokmuş öyle dediler

nasılsın canım seninle sorunlarmız aynı inş bu ay rabbim yüzümüzü güldürür bol şans sana

nasılsın canım seninle sorunlarmız aynı inş bu ay rabbim yüzümüzü güldürür bol şans sana

iyi diyelim iyi olalım canım hala hastalanmayı bekliyorum ben hasta olduğum zaman midem bulanır şuandada bulantım var ama gelen giden yok

iyi diyelim iyi olalım canım hala hastalanmayı bekliyorum ben hasta olduğum zaman midem bulanır şuandada bulantım var ama gelen giden yok

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz ya sabahtan beri. aralıkta tüp yaptıracak kimse yok mu yani????????????????????

kızlarrrr çok sakin bu gün patladım sıkıntıdan bu gün son ganal-f imi yapıyorummm çok az kaldı cumartesi tese olucak eşim sperm bulunursa bendende yumoşlar toplanıcak dua edin kızlarrrr bu ekonomik olarak tek şansım

NE KADAR PAHALIYMIŞ BENDE 3500 falan sanıyordum

sizin sorun nedir neden tutmadı
bu arada ilaçsız olan fiyatı yanlış yazmışım 4200 olacak
bizim sorun sebepsiz infetilite yani en içinde çıkılmazı malesef, neden tutmadığınıda doktor bile bana sordu :) hem embriyo çok kaliteliydi hem rahim ve yaşım vs çok uygunmuş ama olmadı malesef.

Benim gittiğim yerde 3,900-TL + İlaç 1400-1500 arasıymış = 5300- TL YAPIYOR

PGT nedir bende onu bilmiyorum :)))

pgt, genetik testlerinde bir sorun çıkarsa embriyodan alınan hücreleri inceleyip sende olan genetik bozukluğun ondada olmaması için sağlıklıları ayıkladıkları bir işlem, umarım kimsede öğrenmek zorunda kalmaz.

kızlarrrr çok sakin bu gün patladım sıkıntıdan bu gün son ganal-f imi yapıyorummm çok az kaldı cumartesi tese olucak eşim sperm bulunursa bendende yumoşlar toplanıcak dua edin kızlarrrr bu ekonomik olarak tek şansım

emin ol kesin sperm bulunur zaten boşu boşuna kesmezler inşallah hayırlısı ile embriyolarını sana transfer edecekler onlarda biricik annesine sımsıkı tutunacak inşallah amiiiinnnn

kızlar sıkıntıdan patlıcam şimdi tedaviye başlamadan 100 kilo olcam herhalde sıkıntıdan ağzım hiç boş durmuyo dahada yeni rejim yapıp zayıflamıştım offf boşa gitti yine herşey

kızlar sıkıntıdan patlıcam şimdi tedaviye başlamadan 100 kilo olcam herhalde sıkıntıdan ağzım hiç boş durmuyo dahada yeni rejim yapıp zayıflamıştım offf boşa gitti yine herşey

bende yemekten değilde uykudan şiştim. bu iğnelere başladığımdan beri bir sakinim bir uykum var aman allahım oturduğum yerde kapanıyo gözlerim 10 günde 2 kilo aldım. amannnnnn bebişler gelsinde 100 kilo olsanda umrumda değil yeterki gelsinn

Bende bugun ignelerimi aldim 150 lik vurucam gonalf.ilk ignemi oldum bile ;)) hadi hayirla sonuclanir insallah;))kizlar birde bana antibiyotik yazmislar 2 adet birden icilecekmis esim ve ben ikimizede.nedenini cozemedim????yemekle birlikte arka arkaya icin dediler.cok mutluyum , heyecanliyim.simdi bebisime hazirliklara basladim yarin mutfak dolaplarindan baslarim derin temizlige.valla kalirsam hamis hic ugrasamam bidaha yolda bulmadim ben cocumu;)))

sayfamıdaki arkadaşlar listeden bakıp eklenmeyen arkadaşlar varsa gözden kaçırdıgım sölerlerse ekleyim malum bende sizler gibi tedavi üsrecine başladım hayırlısı allahtan cümlemize

Canım beni de ekler misin? gözden kaçmışım :) kendimi listede görmek moraL vericek. yas 28, çikolata kisti ve oat sorunları, deneme 1, ankara

sayfamıdaki arkadaşlar listeden bakıp eklenmeyen arkadaşlar varsa gözden kaçırdıgım sölerlerse ekleyim malum bende sizler gibi tedavi üsrecine başladım hayırlısı allahtan cümlemize

Canım beni de ekler misin? gözden kaçmışım :) kendimi listede görmek moraL vericek. yas 28, çikolata kisti ve oat sorunları, deneme 1, ankara

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım adet olmayı bekliyorum merkezle görüştüm istanbulda eurofertil de yaptırmayı düşünüyorum allah hepimize yardım etsin

Kızlar iş yoğunluğundan dolayı giremiyoruum sık sık ama her gelişimde zevkle okuyorum yazdıklarınızı. Yarın Amh sonucumu öğrenicem. Hiç tedirgin bi karakterim yoktur ama artık bu konuda her tahlil beni tedirgin ediyo :( Kocalarınızı üzmeyin, gerilmeyin demiş bazı arkadaşlar, ama ben artık sosyal ve özel hayatımda gergin ve üzgün biri haline geldim. 5-6 ay içinde tahliller tahliller, ve hepsi ayrı bir hayal kırıklığı, umarım amh iyi çıkar :( Hepimiz için dua ediyorum. İnanın burdan güç alıyorum. Allah hepimize güç, kuvvet, sabır versin.. Ve Allaha çok şükür ki, tüp bebek gibi bir seçeneğimiz var..

Bende bugun ignelerimi aldim 150 lik vurucam gonalf.ilk ignemi oldum bile ;)) hadi hayirla sonuclanir insallah;))kizlar birde bana antibiyotik yazmislar 2 adet birden icilecekmis esim ve ben ikimizede.nedenini cozemedim????yemekle birlikte arka arkaya icin dediler.cok mutluyum , heyecanliyim.simdi bebisime hazirliklara basladim yarin mutfak dolaplarindan baslarim derin temizlige.valla kalirsam hamis hic ugrasamam bidaha yolda bulmadim ben cocumu;)))

Benım tavsıyem yumurtalıkların büyürkende fazla kendini yormaman. Şimdi biraz istirahat ve dıkkat etme zamanı :)

kızlar benim kırmızılar geldi yarın gidiyorum doktora yeni bir süreç başlıyor hayatımın en zorlu süreçlerinden biri bakalım allahım bana bu süreçte sabır ver işim zaten çok stresli bana sakinlik ver yarabbim

kızlar benim kırmızılar geldi yarın gidiyorum doktora yeni bir süreç başlıyor hayatımın en zorlu süreçlerinden biri bakalım allahım bana bu süreçte sabır ver işim zaten çok stresli bana sakinlik ver yarabbim

benimki de gelsin.ben de tedavime başlayayım artık.
bir gün kendime iğne vurmak için heves duyacağımı söyleseler inanmazdım :1:

benimki de gelsin.ben de tedavime başlayayım artık.
bir gün kendime iğne vurmak için heves duyacağımı söyleseler inanmazdım :1:

aşılama yaptırırken ben vurmuştum canım allahtan acımıyo fazla ama inşallah kabadan iğne vermez yaptırmak sorun olur

Back