Arkadaşlar ben bu bal tarçın çörekotunun içine biraz karanfil bir çay kaşığı da polen koyup 1 kaşık yedim hep. Ama bende kasık ağrıları var. Karışımdan mı acaba. İki kasığımda da batmalar oluyor. Sağ yumurtada kist var benim. Küçük. Buradaki Dr hiç ilaç vermedi geçsin diye, belki diğer adete geçer demişti. Bu karışım kist yapar mı ki?
Hem sağda hem solda batma var. Bilgisi olan var mı bu konuda?
Nurancım, dr bana ne verir bilmiyorum canım. Ama aynı ilaçlar olursa neden olmasın ki, senin de benim de işime yarayacaksa sonuçta. Çarşamba için randevu aldım ben dr muayenehanesinden. Çarşamba İzmir'deyim. İlk muayene. Şimdiden heyecanlıyım.
Bu arada hamişlerin duası kabul olurmuş diyorlar, bana da dua et.
Kızlar bende sizi kardeslerim gibi görüyorum çünkü bizimki kader kardeşliği.umarım bir gün elimizde pusetler biberonlar birarada yadederiz bu günleri ama alisalis ve nuranida çağıralım:)))))
Zamaninizi alıp size bir hikaye anlatacağım :
Benim mavis gözlü babam hayatımda tanıdığım en iyi baba ve esti. Bir sabah kaldırımda yürürken (markete gidiyordu) bir araba çarptı.aylarca yogun bakımda bitkisel hayatta yattı aylarca bekledik basında hiç gözlerini acmadı.o beklediğimiz günlerde hikayesi bize benzeyen bir sürü aile ile tanıştık küçücük bebekler , gencecik kızlar oğlanlar ve evlatları basında dua ile bekleyen anne babalar.o günlerde evlat olmanın anne baba olmanın ne kadar zor olduğunu anladım.hele bir aile vardi oğulları 16 yasında geçirdiği kaza sonrası sadece gözleri kipardayan sürekli agliyorlardi biz bakarız ama biz gidince ne olacak diye.sonra bir gün babam kaydı gitti hayattan , cok üzüldüm ama hep söyle düşündüm öyle yasamak daha iyi degildi eminim.
Bu hikaye bana iki şeyi öğretti biri çaresizlik cok zor ama olacakları degistiremiyoruz , digeri nefes aldığımız müddetçe hiç umudu yitirmemek elimizden geleni yapmak sadece kendimiz için değil cevremizdekilerede bir seyler yapabilmek.
İste o yüzden elimde bir değnek olsa kendimi , sizi bizim gibi ümitle bekleyen herkesi sevindirebilsem.
Umarım moralinizi bozmadım ama bu kötü bir hikaye değil benim hayata olan sevgimi arttırdı, o bekleyis umudu öğretti, iyimser olmayı öğretti.
Şimdi ne yapacağız umudumuzu yitirmeyip savaşa devam edeceğiz.
Benim reglime 10 gün kaldı muaynede her şey yolunda giderse yeni tedavi basliyacak çabuk ağrılarınız biter inşallah bana destek istiyorum:)))))
Kızlar merhaba daha once yazmıstım 12. Gun degerım 22 14 gun 45 bugun 17. Gun 163 olmus dua edın yavasta plaa yukselıyo ıns kuzum benımledır dus gebelık gecıren arkadaslara cok yzuldum bana pazartesı bakıcak ıns normaldır hersey
inş canım ya öle istiyorumki burdaki cümle arkadaşlarım muradlarına kavuşsun diye inşşşşşşş.hayırlısı ile doktoruna git hayırlı haberler lada ilaçlar sanada uyarsa haberleşiriz canım bu arada nerden izmire gidiceksin tedavi için.bende ilk görüşmede cok heyecanlıydım inş o heyecan hamilelilktende olur içine gelir oturur o mis haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi bakalım hayırlar ola
geçmişe dönük baya bi okudum.. pozitifleri tebrik ederim.>Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. değerleriniz katlanarak artsın inş.. negatif ve dış gebeliklere de cok üzüldüm ne kadar zordur tahmn edebiliyorum.. inş.. rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize..
mavielle nasılsın.. seni takip ediyorum tebrik etmiştim pozitif aldığında ama tekrar yazmak istedim inş. sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim..
bende 29 aralıkda transferim oldu.. 8 gün kanamam oldu dr. gittim bhcg 9.15 çıktı ama 12.gün 1.79 a düştü. önce tutundu bebeğim ama sonra düştü neden düştü bilmiyorum dr.umda hiç bir açıklama yapmadı.. benm ilk denememdi çok üzgünüm yeni yeni toparlanıyorum ama ne yapalım nasip işte..
aranızda böyle ilk denmede tutunup düşen 2. denemede tutan oldu mudr.um sadece ilkinde tutunmuş olması 2. için büyük avantaj dedi o kadar başkada bi açıklama yapmadı.. bende bi umut arıyorum ,işte ( Rabbim hepimize hayırlısını versin... inşallah
geçmişe dönük baya bi okudum.. pozitifleri tebrik ederim.>Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. değerleriniz katlanarak artsın inş.. negatif ve dış gebeliklere de cok üzüldüm ne kadar zordur tahmn edebiliyorum.. inş.. rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize..
mavielle nasılsın.. seni takip ediyorum tebrik etmiştim pozitif aldığında ama tekrar yazmak istedim inş. sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim..
bende 29 aralıkda transferim oldu.. 8 gün kanamam oldu dr. gittim bhcg 9.15 çıktı ama 12.gün 1.79 a düştü. önce tutundu bebeğim ama sonra düştü neden düştü bilmiyorum dr.umda hiç bir açıklama yapmadı.. benm ilk denememdi çok üzgünüm yeni yeni toparlanıyorum ama ne yapalım nasip işte..
aranızda böyle ilk denmede tutunup düşen 2. denemede tutan oldu mudr.um sadece ilkinde tutunmuş olması 2. için büyük avantaj dedi o kadar başkada bi açıklama yapmadı.. bende bi umut arıyorum ,işte ( Rabbim hepimize hayırlısını versin... inşallah
Canım, elbette o kadar ümitten ve hevesten sonra çok zor senin için negatif sonuçlanması ama merak etme, dr un haklı bence.En azından hamile kalabildiğini biliyorsunuz artık. Her şeyde bir hayır vardır. Belki de genetik bir bozukluk vardı ki ilk dönem düşüklerinin sebebi genelde buymuş. Doğa genetik olarak çürük olanı kabul etmezmiş.Ben, şahsen ilk denemesinde düşük yapıp, sonrakilerde gayet sağlıklı bebeklere sahip olan bir sürü insan tanıyorum.Hem normal yolla, hem de tüp bebekle. Bakalım benim ne olacak. Bak, embriyo elde edilebilecek mi onu bile bilmiyorum. Ama siz, embriyoyu elde ettiniz, rahminde tutundu.İnşallah ikincide sahip olursun bebişine. Bir de erkek kaynaklı değilse belki kendiliğinden bile olur. :) Düşükten sonra daha kolay hamile kalınırmış, öyle derler eskiler. Nesilden nesile aktarılan bilgi bu. Üzme çok kendini.
Bu arada canım, bir şey daha anlatayım, benim bir tanıdığımın ki, ona başka yollar ara, sen çocuk sahibi olamazsın demişler. Ama muayene sırasında bir yumurta yakalanınca tek yumurtayla yapmışlar tüpü. Bebek gelmiş ama down sendrmu olduğu tespit edilince epey büyümüşken sezeryanla almışlar. Düşnsene ne kadar zor bir durum.Ama yılmayıp 2.yi yaptırmış. Ve 3. yü Şimdi 2 oğlan ilkokula gidiyorlar. O yüzden çok üzülme. Yüksek tut moralini.
veeeeee tüm arkadaşlar merhabalarr
hamileliğini tebrik edemediğim varsa tebrik eder, sağlıkla kucağına allmasını dilerim. Negatif alan arkadaşlarıma gelince, az önce bir haber aldım, normal hamilelik kadın 3.cocuğuna hamile ve 3 haftaya kadar doğuracak, maalesef kalp yeterince gelişmemiş diye bir haber alıyorlar, ne kadar üzücü bir durum, en az doğduktan sonra 3 ameliyat geçirmeliymişş ,, yani diyeceğim şu; allah geç de olsa hayırlısıyla sağlıkla versin hepimize birer bebiş, negatif sonuç alan arkadaşlarım lütfen üzmeyin kendinizi, bunda da bir hayır varmış deyin, zamanı gelince olacağını aklınızdan çıkarmayın ve bir sınav geçirdiğimizi unutmayın..
Kaptan ve yardımcıları, ablalarınız size yalnız bırakmayacakk. öğrendiklerimizi de aktarmaya devam edeceğiz....
Bu aralar ben de pek bir haber yok,,,,, o yüzden pek yazmıyorum, aynı şeyleri yazıp yer tutmak da istemiyorum,,,
son durumum: Ben regl oldum, muayeneye gittim, herşey yolunda, 1 ay doğumkontrol hapı, aspirin,burun spreyinden sonra, 2.regl de donmuşlarla transfer olacağımmm.... Opunun birinde 3 yumurta, diğer opu da 1 yumurta döllendi ve donduruldu, şimdi ya 3 embriyoyu (hepsi bir çözünecekmiş büyük ihtimalle), ya da ayrı olan bir embriyoyu transfer edeceğiz.. Bu bir içinde karar veririz artık hepbirlikte,,, niye mi bu benim ilk transferim ve 3 embriyoyu kullansak tutmaz ise, geriye bir tane kalacak... Ayrı olan bir embriyoyu kullansak tek olduğundan şans az olur diye düşünmek gerekiyor gibi alternatifler arasında gelip gidiyorummm.......
şimdilik herşey gönlünüzce olsun diyorum.... Hamişler bebişlere iyi bakın, bekleyenlere sabır diliyorum..
Nuranım, pufyim, sizleri ve diğer arkadaşları yalnız bırakmayız haklisınız,, ben de her daim yanınızdayım.... Yalnız eski arkadaşlar pek yok gibiii.....
Bacımmm, nerelerdesin, hala sonucunu göremedim ben, ya da kaçırdım mı ,,, inşallah herşey yolundadır.
HATUNLAR NERLERDESİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
SESİNİZ SOLUGUNUZ CIKMIYOR HAMİŞLER SANIRIM UYKUYA VERDİLER TEDAVİDEKİLERDE MORAL DEPOLAMAK İÇİN ATIILAR KENDİLERİNİ DIŞARI HERALDE NERLERDESİNİZ HATUNLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
HATUNLAR NERLERDESİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
SESİNİZ SOLUGUNUZ CIKMIYOR HAMİŞLER SANIRIM UYKUYA VERDİLER TEDAVİDEKİLERDE MORAL DEPOLAMAK İÇİN ATIILAR KENDİLERİNİ DIŞARI HERALDE NERLERDESİNİZ HATUNLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Selam, sürekli yazamasamda fırsat buldukça okumaya çalışıyorum, ama işyerinde her zaman giremiyorum ancak öğlen arası fırsat bulabiliyorum, yada akşamları evde bakabiliyorum topiğe, bu arada büyük bir merakla ve sabırsızlıkla test gününü bekliyorum, senin hamilelik nasıl geçiyor inşallah bir sorun olmadan bebeğini kucağına alırsın sağlıcakla, Allah herkese annelik-babalık duygusundan marum bırakmasın inşallah...
canım ben 5 ocakta pozitif sonucu almıştım. bu cuma günü kontrole gidicem her şey o gün belli olacak.
heyecanlıyım. senin hamileliğin nasıl geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?