Amiiiiinnnn :) Allah hepimizin gönlüne göre versin. Okuyunca gözlerim yaşardı yaşadıklarınıza. Bilincindeyimdir ben hayatta kötünün de kötüsü olduğuna dair. Şimdilik sadece birazcık zamana ihtiyacımız var, en azından ağrılar gidene kadar :) umarm tedavinde herşey yolunda gider ve pozitif haberlerini okuruz..takiii 9 ay 10 güne......
"""""""" âmin canım ALLAH hepimizin gönlüne göre verir inşallah niyetimiz iyi neden olmasın.Umarım zaman su gibi akar biran önce yeni tedaviye başlarsınız, agrilarininda biran önce azalmasını dilerim.tek dileğim evlatlarımız bir an önce önce gobise sonrada kucaklarımıza gelmesi:))))
Canım başın sağolsun Alah rahmet eylesin babana! Evet umut fakirin ekmeğidir. Umudumuzu yitirdiğimiz an hayat da bitmiş demektir. Her konuda umutlarım yemyeşil.
Hayata güzel gözlerle bakıyorum. Hepimiz de böyle bakmalıyız. Bazı insanlar bizim gibi "şuram ağrıyor, çocuğum olmuyor, yok yumurtam gelişmiyor vsvs.." demiyor
diyemiyor. İnsanlar "ÖLÜYOR". Var mı bundan daha kötüsü?
Bu yüzden hiç bir zaman pes etmek yok. Hepimiz er ya da geç çocuk sahibi olacağız. Allah ne demiş? "Siz isteyin ben vereyim" demiş
Puffcim inşallah çok başarılı bir tedavi süreci geçireceksin. Senin çok yakında hamile olacağın içime doğuyor bilmiyorum. HEm çok istiyorsun hem de yaşıtlarına göre çok müsait bir vücuda sahipsin
Dış gebelik geçiren bizlerinse 3 ay korunması gerekiyor. Ne yapalım, zaman nedir ki? Su gibi akıp geçiyor. Bir bakmışız bebekler kucağımızda olacak
Allah hepimizin yardımcısı olsun
""""" canım bu üzüntülu agrili halinle bana destek moral verdigin için teşekkürler Roma ve senin için bende aynı seyleri hissediyorum bebeğe cok yakınsiniz , gözümüzü açıp kapayalım zaman bir an önce geçsin istiyorum.Hele regl yaklaştıkça daha cok heycanlaniyorum biraz ürkuyorum ama umudumda kuvvetleniyor. İyiki varsınız burada her şeyi paylasabiliyoruz su 3 ay geçsin sizide bir an önce tedavide görmek istiyorum bir dahaki sefere her şey daha iyi olacak hissediyorum.
hoşbulduk sağolun benim eşim salı günü mikro tese ameliyatı oldu allaha şükür güzel haberler aldık bende cuma günü iğnelerime başladım salı günü tekrar doktoruma gidicez
"""""" tedavin hayırlı olsun salı gunü guzel haberler alırsın inşallah bu arada hoş geldin aramıza...
Merhaba güzel anne adayları bi süre giremedim misafirlerim vardı ara ara sayfaları okudum fakat yazamadım. .
Dış gebelik geciren arkadaşlarım coook gecmis olsun size maalesef kotu bir deneyim ben 2 kere gecirmistim ama cok sukur
okudugum kadarıyla degeriniz düşüyor cok sevindim buna.. dilerim RABBIM bir daha yasatmaz ve bebislerinizi verir kollariniza..
Puff ycigim başın sağolsun cok uzuldum ve cok etkilendim yazdıklarından.. Dilerim Rabbim bebisini verirde onunla avutursun yüreğini..
Nurancim bebis iyidir umarım ve tabi sende su gibi aksin gecsin zamanda kucagina al bir an önce inşallah. .
Bu arada bende drmla görüştüm olanlari anlattim cok afedersiniz ama kanamayla parca dusurdum maalesef gelismis ama tutunamamis tabi drumda rahim icine bakalim dedi. .subat ayinda histeroskopi yapıp rahim icine bakicak yapılmayan bir bu
kalmıştı bu islemi yaparkende injurny (rahim yaralama) teknigini uygulayacak.. rahime cizikler atarak bebege yer hazirliyormus bu da tutunmayi kolaylastiriyormus.. marttada donmuslar transfer edilecek...
Düştük yine bebis yollarına :) Allah hepimize nasip eder inşallahhhhhhh. .
""""" dileğin için âmin canım , once kaybin icin cok uzuldugumu belirteyim histetoskopi hayirli olsun bu cizik teknigini bir kac kiside daha duydum ve genelde bunu yaptiranlar ilk tedavide hamile kalmis , o düştüğün yollar seni bebeğine götürür inşallah....
Kızlar merhaba daha once yazmıstım 12. Gun degerım 22 14 gun 45 bugun 17. Gun 163 olmus
edın yavasta plaa yukselıyo ıns kuzum benımledır dus gebelık gecıren arkadaslara cok yzuldum bana pazartesı bakıcak ıns normaldır hersey
"""" merhabalar yavaş yükseliyor ama bak ne guzel istikrarlı bir yükseliş inşallah hayırlı haberler alırsın bize guzel haberle beraber moral verirsin
geçmişe dönük baya bi okudum.. pozitifleri tebrik ederim.>Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. değerleriniz katlanarak artsın inş.. negatif ve dış gebeliklere de cok üzüldüm ne kadar zordur tahmn edebiliyorum.. inş..
rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize..
mavielle nasılsın.. seni takip ediyorum tebrik etmiştim pozitif aldığında ama tekrar yazmak istedim inş. sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim..
bende 29 aralıkda transferim oldu.. 8 gün kanamam oldu dr. gittim bhcg 9.15 çıktı ama 12.gün 1.79 a düştü. önce tutundu bebeğim ama sonra düştü neden düştü bilmiyorum dr.umda hiç bir açıklama yapmadı.. benm ilk denememdi çok üzgünüm yeni yeni toparlanıyorum ama ne yapalım nasip işte..
aranızda böyle ilk denmede tutunup düşen 2. denemede tutan oldu mu dr.um sadece ilkinde tutunmuş olması 2. için büyük avantaj dedi o kadar başkada bi açıklama yapmadı.. bende bi umut arıyorum ,işte ( Rabbim hepimize hayırlısını versin... inşallah
""""" ben böyle bir durum yasamadım ama sana gecmis olsun demek isterim.doktorun umutsuz konuşmamış ilk deneme kısa sürede olsa tutunmuş olması bile iyi bir durum, umudunu yitirme hakkımızda hayırlısı olsun bazen her seyde bir hayir var.
Selam, sürekli yazamasamda fırsat buldukça okumaya çalışıyorum, ama işyerinde her zaman giremiyorum ancak öğlen arası fırsat bulabiliyorum, yada akşamları evde bakabiliyorum topiğe, bu arada büyük bir merakla ve sabırsızlıkla test gününü bekliyorum, senin hamilelik nasıl geçiyor inşallah bir sorun olmadan bebeğini kucağına alırsın sağlıcakla, Allah herkese annelik-babalık duygusundan marum bırakmasın inşallah...
""""" canım merhaba hosgeldin , transferinin kacinci gunu test gunün ne zaman seni takip edelim Umarım bize guzel haberler verirsin