• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Hatunlar nerdesiniz ayol hepiniz kayboldunuz sesiniz solugunuz cıkmaz oldu hadi canlanın biraz nerlerdesiniz :)))))))))))

Merhaba güzel anne adayları bi süre giremedim misafirlerim vardı ara ara sayfaları okudum fakat yazamadım. .
Dış gebelik geciren arkadaşlarım coook gecmis olsun size maalesef kotu bir deneyim ben 2 kere gecirmistim ama cok sukur okudugum kadarıyla degeriniz düşüyor cok sevindim buna.. dilerim RABBIM bir daha yasatmaz ve bebislerinizi verir kollariniza..

Puff ycigim başın sağolsun cok uzuldum ve cok etkilendim yazdıklarından.. Dilerim Rabbim bebisini verirde onunla avutursun yüreğini..

Nurancim bebis iyidir umarım ve tabi sende su gibi aksin gecsin zamanda kucagina al bir an önce inşallah. .

Bu arada bende drmla görüştüm olanlari anlattim cok afedersiniz ama kanamayla parca dusurdum maalesef gelismis ama tutunamamis tabi drumda rahim icine bakalim dedi. .subat ayinda histeroskopi yapıp rahim icine bakicak yapılmayan bir bu kalmıştı bu islemi yaparkende injurny (rahim yaralama) teknigini uygulayacak.. rahime cizikler atarak bebege yer hazirliyormus bu da tutunmayi kolaylastiriyormus.. marttada donmuslar transfer edilecek...
Düştük yine bebis yollarına :) Allah hepimize nasip eder inşallahhhhhhh. .

Adacım hep kalbimdesin hayırlı haberlerini beklıyorum canım...

hadi inş hayırlısı canım cyclo progynovayı ben hamile haldıgım ay kullandım hoş ben bittikten sonra adet olmadım malum o ay hamile kalmışım canım ama ilaç bittikten sonra 6 gün içinde adet oluyorsun yanlız yediklerine cok dikkat et ben kullandıgım ay 4 kilo almıştım.ben herügn aynı saatte almadım geceden geceye yani yatmadan aldım saat 23-24 gibi.hayılrısı ile kistindende kurtulursun alerjin yoksa kürlere başla yumuşların birdahaki aya kaliteli olsun :))))))))))9

Nurancığım, geçen ay her gün bal tarçın çörekotu karışımı yedim(Sağolsun Alisalis vermişti tarifi). Aslan pençesi, civan perçemi, hayıt tohumu cezvede demleyip bir bardak içtim her gün. Fsh ım falan kaç çıktı bilmiyorum artık bu ay. Kanımızı verip geldik çünkü, souçları görmedik. Soğan kürü de yapsam mı sizce? Ayy, inşallah ben de hamile kalırım. Yani tüp bebekle de olsa. Bugün Ntv de bir program izledim,HT sağlık diye, ne kadar zormuş meğer hamile kalabilmek. Hayırlısı artık.
Sen hangi kürleri yapmıştın Nuran?

Son düzenleme:
Nurancığım, geçen ay her gün bal tarçın çörekotu karışımı yedim(Sağolsun Alisalis vermişti tarifi). Aslan pençesi, civan perçemi, hayıt tohumu cezvede demleyip bir bardak içtim her gün. Fsh ım falan kaç çıktı bilmiyorum artık bu ay. Kanımızı verip geldik çünkü, souçları görmedik. Soğan kürü de yapsam mı sizce? Ayy, inşallah ben de hamile kalırım. Yani tüp bebekle de olsa. Bugün Ntv de bir program izledim,HT sağlık diye, ne kadar zormuş meğer hamile kalabilmek. Hayırlısı artık.
Sen hangi kürleri yapmıştın Nuran?

canım benim aslan pençesini iç sadece hergün yatmadan evvel digerlerini bırak cünki aslan pencesi yeterli oluyor.sogan kürü yapma.ben arı sütü bal polen yedim ama ayrıca hakiki polen aldım bu karışımın üstüne bir tutam döküp yedim ikincisi çörek otu bal tarşın hergün bir tatlı kaşıgı.aslan pençesi.yumurta takibi yaptım evde kesinlike inanıyorum yumurta takibiyle evde başarılı sonuçlar alınıcagına.bıosteron yumurtalıkları gençleştirici hergün 2 tane yuttum kesinlikle yumurtaları kaliteleştiryor.veee ymurta takibi yapıyorsanız evdeki yapın eşinizle beraber olmadan 1,30 saat önce eşinize sert bir nescafe içirin benden bunlar canım

bizde seni özledik e hamiş kaldık burda takip etmek yok birbirimizi e gelişmeleri yazında takip edelim neler yapıyorsunuz neler yapmıyorsunuz canımmmm

sağolasın canım benim şükürler olsun hersey yolunda dün kalp sesini duyduk çok güzel bir duyguydu Rabbim bekleyen herkese bu duyguyu nasip etsin tez zamanda inşaallah.....

sonunda gideceğim merkeze karar verdim hem memorial hem de bahçeci ile görüştüm cumartesi günü bahçeci Dr.Güvenç hocamla tedavime kısmetse şubat ayımdaki adetimle başlıyoruz...

sonunda gideceğim merkeze karar verdim hem memorial hem de bahçeci ile görüştüm cumartesi günü bahçeci Dr.Güvenç hocamla tedavime kısmetse şubat ayımdaki adetimle başlıyoruz...

gubi çok dogru bi karar vermişsin .2 merkezde çok iyi..ben memorıal arkadaşım bahcecide yaptırdık ..:34:

gubi çok dogru bi karar vermişsin .2 merkezde çok iyi..ben memorıal arkadaşım bahcecide yaptırdık ..:34:

moral oldun canım çok teşekkür ederim umarım sizlerin tedavide iyi sonuçlanmıştır memnuniyet olduğuna göre :) inşallah bizde bu sefer güzel haberler alırız son olur zorlu süreci bir daha yaşamaya gerek kalmaz...

Arkadaşlar,
Transferden sonra 20 günlük rapor veriyorlarmış ya çalışanlara. Bu verilen rapor heyet raporu mu, bu konuda bilginiz var mı?
Çünkü bildiğim kadarıyla normal rapor hakkımız bir yılda 40 gün. 20 si böyle giderse çok az kalacak. Zaten şimdiden 5 günüm var. Ama heyet raporuysa sorun yok. Ben tedavi sürecinde İzmir'e gel git olayı çok zor olacağı için rapor almak zorunda kalacağım. O yüzden soruyorum.

Nasılsınız nasıl gidiyor hayat? Var mı yeni hamiş haberleri?

Umarım hepimiz hamile kalırız yaza kadar.

Ben ara vereceğim malum dış gebelikten dolayı...

Nurancım her gün aslan pençesi içiyorum. Doktorum ultrasonda solda bulunan kistlerin gittiğini söyledi.

Bu aslan pençesi kistleri yok etmekte bire bir. İbrahim Saraçoğlu da öneriyor kist atmak temizlenmek için.

Ben yalnız bu aslan pençesi çayının içine bir kaşık arısütü polen de atıyorum. Nasıl sakıncası olur mu Nurancım?

Çörekotu tarçın bal karışımı ise çok mide bulandırıcı geliyor özellikle sonuna doğru. Ben sıcak suyun içine karıştırıyorum içiyorum bu karışımı doğru mu yapıyorum?

Bal tarçın çörek otunu kuru yemek zorunda mıyız?

Neyse çok soru sordum:17:

Herkese sevgiler...

Nasılsınız nasıl gidiyor hayat? Var mı yeni hamiş haberleri?

Umarım hepimiz hamile kalırız yaza kadar.

Ben ara vereceğim malum dış gebelikten dolayı...

Nurancım her gün aslan pençesi içiyorum. Doktorum ultrasonda solda bulunan kistlerin gittiğini söyledi.

Bu aslan pençesi kistleri yok etmekte bire bir. İbrahim Saraçoğlu da öneriyor kist atmak temizlenmek için.

Ben yalnız bu aslan pençesi çayının içine bir kaşık arısütü polen de atıyorum. Nasıl sakıncası olur mu Nurancım?

Çörekotu tarçın bal karışımı ise çok mide bulandırıcı geliyor özellikle sonuna doğru. Ben sıcak suyun içine karıştırıyorum içiyorum bu karışımı doğru mu yapıyorum?

Bal tarçın çörek otunu kuru yemek zorunda mıyız?

Neyse çok soru sordum:17:

Herkese sevgiler...

Ben tadını çok sevdim canım bal tarçın çörekotunun. Ama içine 5-6 tane de karanfil koyuyorum. Bir de balını aldığı kadar koyuyorum ölçüyle değil. Daha az tariftekinden.
Bir de eziyorsun değil mi çörek otunu koymadan önce. Ben kahve değirmeninden ezip de ekliyorum çörekotunu. İçinde karanfil dene derim, sonuçta o karışım neredeyse 1 ay gidiyor. 1 ay boyunca 5-6 karanfilin sakıncası olacağını sanmıyorum.
Benim de sağda kistim var. İnşallah geçer aslan pençesiyle.
Nurancığımın adına cevap yazdım ama, hoşgörür heralde o da.

Arkadaşlar,
Transferden sonra 20 günlük rapor veriyorlarmış ya çalışanlara. Bu verilen rapor heyet raporu mu, bu konuda bilginiz var mı?
Çünkü bildiğim kadarıyla normal rapor hakkımız bir yılda 40 gün. 20 si böyle giderse çok az kalacak. Zaten şimdiden 5 günüm var. Ama heyet raporuysa sorun yok. Ben tedavi sürecinde İzmir'e gel git olayı çok zor olacağı için rapor almak zorunda kalacağım. O yüzden soruyorum.
20 gün normal rapor olmaz heyet raporudur o . öyle değilse 2 hafta 5gün 5gün alırsın raporunu. ben öyle yapmıştım çünkü

Arkadaşlar,

canım 5 gün alsan yeter ben aile hekimine rica ettim hiç duymadım 20 gün rapor veren ve alan çok uzun bi süre
zaten 20 güne gerek yok
hakkın saklı kalsın
tek hekim en fazla 10 güne kadar verebiliyor

Son düzenleme:
KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ

Canım ben okurum inşallah
Allah gönlünüze göre versin ayrı bir topiği var mı

Arkadaşlar,

20 gun cok arkadasım nerde verıyorlarmış onu :44:
Ben rapor almadım ama bır hafta izin kullandım
Zaten yatmak daha tehlikeli bu süreçte
Rapor hakkını yakma hamile kalırsan ihtiyacın olabir

dinlen bol bol dinlen bende öle elimi kaldıramıyorum bende sen gibi nerde abuk subuk rüya varsa sabaha kadar görüyorum öle olurmuş hamileyken cok rüya görürmüş insan hayırlı sı ile alalımda kucagımıza güzel haberlerle dön inş doktordan canım

bende rüyalar devam ediyor nurancım sen ne alemdesin :)))
ve feci iştahsızlık , mide bulantısıda cabası

Back