veeeeee tüm arkadaşlar merhabalarr
hamileliğini tebrik edemediğim varsa tebrik eder, sağlıkla kucağına allmasını dilerim. Negatif alan arkadaşlarıma gelince, az önce bir haber aldım, normal hamilelik kadın 3.cocuğuna hamile ve 3 haftaya kadar doğuracak, maalesef kalp yeterince gelişmemiş diye bir haber alıyorlar, ne kadar üzücü bir durum, en az doğduktan sonra 3 ameliyat geçirmeliymişş ,, yani diyeceğim şu; allah geç de olsa hayırlısıyla sağlıkla versin hepimize birer bebiş, negatif sonuç alan arkadaşlarım lütfen üzmeyin kendinizi, bunda da bir hayır varmış deyin, zamanı gelince olacağını aklınızdan çıkarmayın ve bir sınav geçirdiğimizi unutmayın..
Kaptan ve yardımcıları, ablalarınız size yalnız bırakmayacakk. öğrendiklerimizi de aktarmaya devam edeceğiz....
Bu aralar ben de pek bir haber yok,,,,, o yüzden pek yazmıyorum, aynı şeyleri yazıp yer tutmak da istemiyorum,,,
son durumum: Ben regl oldum, muayeneye gittim, herşey yolunda, 1 ay doğumkontrol hapı, aspirin,burun spreyinden sonra, 2.regl de donmuşlarla transfer olacağımmm.... Opunun birinde 3 yumurta, diğer opu da 1 yumurta döllendi ve donduruldu, şimdi ya 3 embriyoyu (hepsi bir çözünecekmiş büyük ihtimalle), ya da ayrı olan bir embriyoyu transfer edeceğiz.. Bu bir içinde karar veririz artık hepbirlikte,,, niye mi bu benim ilk transferim ve 3 embriyoyu kullansak tutmaz ise, geriye bir tane kalacak... Ayrı olan bir embriyoyu kullansak tek olduğundan şans az olur diye düşünmek gerekiyor gibi alternatifler arasında gelip gidiyorummm.......
şimdilik herşey gönlünüzce olsun diyorum.... Hamişler bebişlere iyi bakın, bekleyenlere sabır diliyorum..
Nuranım, pufyim, sizleri ve diğer arkadaşları yalnız bırakmayız haklisınız,, ben de her daim yanınızdayım.... Yalnız eski arkadaşlar pek yok gibiii.....
Bacımmm, nerelerdesin, hala sonucunu göremedim ben, ya da kaçırdım mı ,,, inşallah herşey yolundadır.