Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

teşekkür ederim canım. Allah razı olsun, haklısın pozitif sonuç alınca da stres hiç bitmeyecek galiba, ama hayırlısıyla Allah nasip ederde pozitif sonuç alırsak her türlü zorluklara katlanacağız, inşallah Sen de sağsağlim bebeğini kucağına alırsın... Rabbim isteyen herkese nasip etsin. AMİN...

Son düzenleme:

Cok sağol canm.. Hayat işte yarın ne olacağını bilemiyoruz maalesef.. Dış gebelik yaşayacağımızı bilsek, hiç denemeye bile kalkışmazdık. Çünkü gerçekten çoook zor. Benim erken teşhisle kötünün iyisi gerçekleşti, ama hayatını yitiren anne adayları var bu yolla..

İşlerimin yoğunluğu sebebiyle birkaç gündür nete pek giremedim. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, çok faydalı oldu. Umarım hamilelik iyi gidiyordur :) İyi günler dilerim

Çok teşekkür ederim canım ablacım(seni gerçekten bir abla olarak görüyorum ve seviyorum) Benim de dualarım seninle. İnşallah hepimiz dileğimize kavuşucaz. Belki bir gün buluşma bile ayarlarız değil mi?

Her türlü desteğin için çokkk teşekkürler

Son düzenleme:

Evet canım haklısın kayıtsız o kadar çok ölm var ki. Özellikle doğuda yaşamış ailesi de orada olan arkadaşım anlatıyor. Kadınlar bilmiyor doktora gitmiyor. Çünkü hamileliği düşünmüyor, normal adet gördüğü için ve ölüyorlar maalesef. Noldu? karnı ağrıdı öldü

O yüzden kendimizi şanslı hissetmeliyiz...

Bu arada ağrın kanaman umarım azalmıştır canım. Benim baya azaldı çünkü. Ağrı kesici almadım bugün çok şükür...

Son düzenleme:

Eveeett, haklısın bizde hep konuşuyoruz bu konuyu..Doğuyu bırak, emin olki büyük şehirlerde bile bu böyle. Bazı kadınların adeti düzenli değil zaten, onlar için belirlemek daha zor bu zamanı. 6-7-8 haftalarındalar hamile olduklarını bilmiyorlar. Bizler bilinçli hamilelik isteyenlerdeniz, düşün gün gün saydık. Hem de geçmek bilmeyen günler :)
Maalesef kanmam halen devam ediyor, ağrılarda bonusu.. Bir taraftanda erken adet olmamın daha ii olduğunu düşünüyorum, içim temizleniyor :)

Kızlar bende sizi kardeslerim gibi görüyorum çünkü bizimki kader kardeşliği.umarım bir gün elimizde pusetler biberonlar birarada yadederiz bu günleri ama alisalis ve nuranida çağıralım:)))))
Zamaninizi alıp size bir hikaye anlatacağım :
Benim mavis gözlü babam hayatımda tanıdığım en iyi baba ve esti. Bir sabah kaldırımda yürürken (markete gidiyordu) bir araba çarptı.aylarca yogun bakımda bitkisel hayatta yattı aylarca bekledik basında hiç gözlerini acmadı.o beklediğimiz günlerde hikayesi bize benzeyen bir sürü aile ile tanıştık küçücük bebekler , gencecik kızlar oğlanlar ve evlatları basında dua ile bekleyen anne babalar.o günlerde evlat olmanın anne baba olmanın ne kadar zor olduğunu anladım.hele bir aile vardi oğulları 16 yasında geçirdiği kaza sonrası sadece gözleri kipardayan sürekli agliyorlardi biz bakarız ama biz gidince ne olacak diye.sonra bir gün babam kaydı gitti hayattan , cok üzüldüm ama hep söyle düşündüm öyle yasamak daha iyi degildi eminim.
Bu hikaye bana iki şeyi öğretti biri çaresizlik cok zor ama olacakları degistiremiyoruz , digeri nefes aldığımız müddetçe hiç umudu yitirmemek elimizden geleni yapmak sadece kendimiz için değil cevremizdekilerede bir seyler yapabilmek.
İste o yüzden elimde bir değnek olsa kendimi , sizi bizim gibi ümitle bekleyen herkesi sevindirebilsem.
Umarım moralinizi bozmadım ama bu kötü bir hikaye değil benim hayata olan sevgimi arttırdı, o bekleyis umudu öğretti, iyimser olmayı öğretti.
Şimdi ne yapacağız umudumuzu yitirmeyip savaşa devam edeceğiz.
Benim reglime 10 gün kaldı muaynede her şey yolunda giderse yeni tedavi basliyacak çabuk ağrılarınız biter inşallah bana destek istiyorum:)))))

CAGIRIN TABİ GELİRİZZZZZZZZZZZZZ YANİ BEN KENDİ ADIMA GELİRİM İNŞ HADİN BAKALIM İNŞŞŞŞŞŞ DOLSUN BU AY VE BU AYDAN SONRA CÖBÜŞLERRRRRRRRRRRRRRRRR:)))))))

Arkdaşlar ben aralık ayında tüp bebek tedavisine başlamak için gittigimde hamile oldugumu ögrendim o yüzden elimde hiç kullanılmamış ovıtrelle 1 kutu - menagon 4 kutu - gonalf 5 kutu -cetrotide 4 kutu var tedaviye başlıcak arkadaşlar aldıgımın altında fiyata vericem devlet desteksiz aldım acıbadem maslakta başlıycaktı tedavim ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler

ovıtrelle 250 = ( 50 tl ) 1 kutu
menagon 75 = 4 kutu (100 tl )
gonal-f 450ıu/0,75 ml = 5 kutu (200 tl ) 340 tl eczane fiyatı

cetrotıde 0,25 mg = 5 kutu (50 tl)

femara 2,5 mg 30 kapsül 100 tl 1 kutu

Nurancim nasılsın bebisimizin keyfi yerindedir eminim
İlaçların aklımda, gittiğim zaman ne diyecekler ne ilaç verecekler bilmiyorum ama uyarsa ve hala elinde olursa ben alırım.

Nurancım, dr bana ne verir bilmiyorum canım. Ama aynı ilaçlar olursa neden olmasın ki, senin de benim de işime yarayacaksa sonuçta. Çarşamba için randevu aldım ben dr muayenehanesinden. Çarşamba İzmir'deyim. İlk muayene. Şimdiden heyecanlıyım.

Bu arada hamişlerin duası kabul olurmuş diyorlar, bana da dua et.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben bu bal tarçın çörekotunun içine biraz karanfil bir çay kaşığı da polen koyup 1 kaşık yedim hep. Ama bende kasık ağrıları var. Karışımdan mı acaba. İki kasığımda da batmalar oluyor. Sağ yumurtada kist var benim. Küçük. Buradaki Dr hiç ilaç vermedi geçsin diye, belki diğer adete geçer demişti. Bu karışım kist yapar mı ki?
Hem sağda hem solda batma var. Bilgisi olan var mı bu konuda?

Amiiiiinnnn :) Allah hepimizin gönlüne göre versin. Okuyunca gözlerim yaşardı yaşadıklarınıza. Bilincindeyimdir ben hayatta kötünün de kötüsü olduğuna dair. Şimdilik sadece birazcık zamana ihtiyacımız var, en azından ağrılar gidene kadar :) umarm tedavinde herşey yolunda gider ve pozitif haberlerini okuruz..takiii 9 ay 10 güne......

nurancım eğer uyarsa doktorun verdıklerıyle ben taliptim ilaçlarına ama adetım gecıktı bende pazartesı gıtcem doktora haberın olsun o sırada satabılırsen sat canım ben engel olmak istemem

nurancım eğer uyarsa doktorun verdıklerıyle ben taliptim ilaçlarına ama adetım gecıktı bende pazartesı gıtcem doktora haberın olsun o sırada satabılırsen sat canım ben engel olmak istemem

piticimm inşallah bu gec kalma bebekten olurda bende burda sen gibi ssevinçten ucarım inş hayırlı haberler alırsın sen doktoruna git ptesi hayırlısı ile haberleşiriz canım benim kime kısmet olursa hayırlı olsun inşşşş

Ne kadar pozitifsin maşallah, enerji veriyorsun insana.

canım benim hep beraber iyi olalım ve iyi haberler alalım inş bazen bir söz insanı bogar gözyaşına bazende bir söz yada cümle oan baglar umudunu derler ya ne yapalım bizde birbirimize umut olalım diye pozitif pozitif geziyorum hepinizi :)))))))))))))))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…