Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Âmin canm inşallah ben de seni pozitif diye biliyordum ne çok dış gebelik olmuş en azından iyi tarafından bakılırsa sağlıklı bir embriyo oluşup gelişebiliyor vücudumuzda. Bir de doğru yeri bulsa

Gezmeci bizimkiler, rahat duramamışlar, keşfe çıkmışlar:)
İyi tarafındada bakamıyorum cnm, doktorlar ikincisindede dış gebelik olma şansının yüksek oluğunu söylüyorlar. Özelliklede normal yoldan hamile kalmamı tavsiye etmediler, bakacağız artık 3-5 ay sonrasında neler olucak. Şimdilik kokularımı yenemedim, düşünemiyorum bile..

Cnm 15. Günde değerim 100 - sonra normal gebelikteki gibi ikiye katlayarak gitti.. 2200 den sonra 3000-4000-5000 olarak ilerledi. İkiye katlamayınca ve kese oluşmayınca şüpheler arttı ve sonunda teşhis konuldu..

cnm çok çok geçmiş olsun

Kasimda baslayan tup bebek tedavim dun negatifi gorene dek surdu. Kasimda transfer iptal, 31 aralikta 2 tane embriyo transfer edildi. 12 ocakra negatifi gordum. Ama israrla yine yapmami istediler. Bende dun ikinci kez negatifi gordum. Simdi tekrar denemeye gucum yok, 1-2 ay beklemek istiyorum.
En azindan hamisler bana yaptiklari kürleri yazabilirler mi? Veya bilgi veren bir site varsa yazarmisiniz? O kadar cok sayfa varki kürleri bulamiyorum.

Tekrardan hamisleri cok cok cok tebrik ediyorum, hayirlisiyla kucaginiza almak nasip olsun insallah.

Negatif alan arkadaslar inanin bende su an yola devam diyemiyorum, biraz dinlenip amacimz icin cabalamaya devam edicez tabii. Burdan takipteyimmm...

nurancım, kilonu bilmiyorum ama , bebişim sana söyle böyle epey kilo aldıracak, sağlıklı olsun da ne diyelim katlanacağız... seve seve değil mi.......... meryem suresini buldum , değişik ayetler var, hepsini mi okuyacağız, türkçe olurmuymuş ..... manevi destek için meryem süresini mi tavsiye ediyorlar. meryemin hayatı sanırım.. özelden mesajımı aldın mı

gözün aydın cnm senin oğlun olucak bak gör mavielle demişti dersin :)))))
maşallah, diyelimmm de.... nasıl anladın canikom.
Ah canım maşalkah inan cok sevindim maşallah bana umut oldun inş benim degerimde artar 12.gun 22 çıktı arada kalmısım doktor ümit var ıkınci tahlilde belli olur dei benim içinde olur inş duaet:26:
inşallah , hayırlısyla...
[/QUOTE]Umudunu kaybetme ben 4 gündür hiçbirşey yemedim üzüntüden iki kilo vermişim kendimi o kadar hazırlamışımki negatif sonuca Dr bugün değer leri söyleyince ağlama krizine girdim Dr eşime sen dinle bari beni dedi ona anlattı herşeyi canım dualarıma senide katıyorum artık moralini bozma fazlada internetten araştırma belirti arama sadece kafan karışır sadece dua et inşallah sağlıcakla kucağımiza alırız canım[/QUOTE]
o güzel duyguları tüm arkadaşlarla yaşarız inşallah..... sağlıkla kucağına alman dileğiyle...

çok üzüldüm canım,,,, inşallah bir daha yaşamazsın, yaşamayalım... biraz dinlen, kafanı toparla,, haklısın zamanı gelmeden hiçbirşeye kavuşamıyoruz, ama , insanoğlu işte, hemen olsun istiyor, ben de inanıyorum ki zamanı gelince birçoğumuz bebişlerine kavuşacak..... dualarım seninle.....

bugün son gebelik testimi yaptırdım.. Bebeğimi kaybettim arkadaşlar... (
canım, allah sabır versin, en kısa zamanda pozitif sonuçlara ulaşman için dualarımzın içindesin, yalnız değilsin unutma....

canım, sen yine de pozitif düşünmeye çalış,, zamanı gelince bebeğine kavuşacaksın, sadece zamaannn.....doktor 2.si için şimdiden nasıl dışgebelik diyebiliyor,, bu da mı anlaşılıyormuş,, ne kadar çok şey öğreniyoruz hergün.....

Umudunu kaybetme ben 4 gündür hiçbirşey yemedim üzüntüden iki kilo vermişim kendimi o kadar hazırlamışımki negatif sonuca Dr bugün değer leri söyleyince ağlama krizine girdim Dr eşime sen dinle bari beni dedi ona anlattı herşeyi canım dualarıma senide katıyorum artık moralini bozma fazlada internetten araştırma belirti arama sadece kafan karışır sadece dua et inşallah sağlıcakla kucağımiza alırız canım[/QUOTE]
o güzel duyguları tüm arkadaşlarla yaşarız inşallah..... sağlıkla kucağına alman dileğiyle...

çok üzüldüm canım,,,, inşallah bir daha yaşamazsın, yaşamayalım... biraz dinlen, kafanı toparla,, haklısın zamanı gelmeden hiçbirşeye kavuşamıyoruz, ama , insanoğlu işte, hemen olsun istiyor, ben de inanıyorum ki zamanı gelince birçoğumuz bebişlerine kavuşacak..... dualarım seninle.....

canım, allah sabır versin, en kısa zamanda pozitif sonuçlara ulaşman için dualarımzın içindesin, yalnız değilsin unutma....

canım, sen yine de pozitif düşünmeye çalış,, zamanı gelince bebeğine kavuşacaksın, sadece zamaannn.....doktor 2.si için şimdiden nasıl dışgebelik diyebiliyor,, bu da mı anlaşılıyormuş,, ne kadar çok şey öğreniyoruz hergün.....[/QUOTE]

canım çok teşekkür ederim aminnn.... inşallah herkes pozitif sonuç alır da emekler boşa çıkmaz... dualarınız için sağolun, yalnız bırakmadığınız için de :)) ....

kızlar, dün bebişimn kalp atışını duyduk çok şükür ilk gittiğimizde iki kese görmüştü ama diğeri meğerse kese değilmiş o yüzden ikiz değil tek

Senin de iğneyle mi düşürüldü embryoların? Kıyamam 1 tanesi bile çok zor senin iki tane. Canım benim hayırlısı değilmiş ne diyelim ne gelir elden? Ne kadar üzüldük değil mi seni çok iyi anlıyorum. Yaşayan bilir. değerlerin 5000 6000 olana kadar nasıl dayandın, ağrın sancın olmadı mı? Ben mahvoldum ağrıdan hemen iğne yapıldı, teşhis konulunca. Ağrı olmasa belki ben de de beklerlerdi.

Normal yoldan neden tavsiye etmediler anlamadım. Ben de soracağım bunu doktorlara. 3 ay ara vermemiz gerekiyor değil mi? Yani 3 ay korunacakmıyız bu konuda sana ne dediler canım??

Kısaca açıklayayım canm; benim 5. Gün ( Blastosist) tek embriyoydu. Transferden sonra 9. Günde kanamam başladı, kırmızılı- koyu kahveli.. Doktorum olabileceğini fitilleri kullanmama devam etmemi istedi. 15. Günde yapılan beta hcg kan testi sonucum pozitif çıktı değer 100 idi. O gün hemen iğneye başlandı, düşük olma olasılığına karşı. Haftada 2 kez olmak üzere iğneye devam edildi. Kanamayı iğneler durdu tabii. 100 ie başlayan değerlerim hep ikiye katlanarak gitti. Bu sevindirici haberdi. İlk ultrasonda keseyi göremediler o zaman değerim 1222 civarındaydı, erken olabilir dediler. 4 gün sonra tekrar gittiğimde yine kese görünmedi ve tekrar kan testi yapıldı. O gün yapılan kan testi sonucu 2546 çıktı, olması gereken değer 4800 civarıydı. Ondan sonra şüpheler başladı, ama ultrasonda doktorum dış gebelik göremedi. Ertesi gün başka doktora gittik son modern ultrason aletleri var 4d gibi oradaki doktorda göremedi sadece kist gördüğünü söyledi. O günkü değerimde 3800 çıktı( olması gereken 6400) . Doktorların dış gebelik olamaz demelerinin sebebi ise bende hiçbir belirtinin olmaması idi. Elle kontrol ediyorlar, tüplerin üstüne kasıklarımı bastırıyorlar, acımıyor diyorum. Ertesi gün kendi doktorumda randevum vardı yine kese görünmedi ve dış gebelik olacağını sanmam dedi, beni hastaneye sevk etti, değerlerin düzgün çıkmaması onlara göre düşük olmuş, olacak vs.. Bir sürü sebep olabilir diyorlar. Ertesi gün başka bir doktor gördü, ultrasonda. Ve beni hastane bırakmadı, o gün hemen müdahale edildi. Sol tüpümde en köşedeymiş, laparoskopi yapılarak alındı. Cuma sabaha karşı yapıldı operasyon, benim hala karın ağrılarım var, kanamam geliyor. Ne zaman regl olacağımı sorduğumda hemen de gelebilir 1 ay yada 3 ay sonrada olabileceğini söylediler. Ama ben hemen oldum, daha dikişlerim duruyor ve birde bu ağrıyı çekiyorum
Evet doktorlarım 3 ay korunmamı tavsiye ettiler, bir kez dış gebelik yaşayan kadının ikincisindede yaşama şansının ikiye katladığını söylüyorlar. Tekrar tüp bebek yapmamı tavsiye ettiler, normal yolla tüplere yakalanma şansının daha yüksek olduğunu söylüyorlar.. Ama tabii%100 değil.. Okuyorum başka sitelerden 4-5 defa üst üste dış gebelik yaşayan arkadaşlar da var, ya da ikincisinde normal hamile kalanda.. Hakkımızda hayırlısı canım.. Kısa olsun dedim upuzun oldu:)

kızlar, dün bebişimn kalp atışını duyduk çok şükür ilk gittiğimizde iki kese görmüştü ama diğeri meğerse kese değilmiş o yüzden ikiz değil tek

gözün aydın, hayırlı olsun, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah, darısı isteyen herkese olsun
benimde 14 ocakta transfer yapıldı, test günüm 24 ocak, bu işin en zor kısmı beklemek galiba, inşallah bizde hayırlı sonuçlar alırız.

Son düzenleme:

Canım benim çok geçmiş olsun baya yormuş seni kıyamam. Benim öyle olmadı ya öğrendiğim gün hemen iğne ile düşürülmeye başlandı yani baya erken öğrendim. Değerim 2000 lerin başıydı ve beni de sabahtan gittiğim 2 doktor yok birşey dış gebelik falan hiç akıllarına gelmiyor. Bence hem tecrübeleri az hem de cihazları eskiydi. Akşamki doktorum anında anladı. Tüpler ağrıyor dedi vee ultrasonda da gördü bana da gösterdi fasulye gibi bir embriyo sağ tüpümde.

Kader kısmet herşey ama benim arkadaşım daha adet olmadan hamile kalmış 1 ay sonra felan ve peşpeşe 2 kızı oldu. İkisi de birbirinden zeki maşallah. O yüzden Allah ne isterse o oluyor bu hayatta.

Allahım bir daha yaşatmasın ben de adet olmayı bekliyorum değerlerim düşmeden olmayacağım herhalde.

Evet cnm gerçekten cok yoruldum. Tup Bebek de opuydu, transferdi, kan sonucuydu, keseydi derken zaman durdu geçmek bilmedi zaten.
Arkadaşın dış gebelik mi geçirmişti? Neye göre hemen hamile kalmış?
Bu arada benim dünden beri çok kanamam geliyor, değerlerim daha benimde 0 olmadı. Doktorumu aradık bugün normaldir, gelebilir adetiniz dedi. Hem de çok sancılı

Canım benim doktorunla irtibatı kesme benim değerim 2500 e yakındı ve 1.5 günde 500 e düştü doktor düşüş hızlı dedi beğendi. Ama bakalım ne olacak. Daha ne kanama ne birşey sadece ağrım var. Majezik alıyorum ağrıyınca iyi geliyor. Arkadaşım evet dış gebelik geçirdi. Hem de çok geç öğrenmiş. 2 aylık falan olmuş. Doktorlar 3 ay korun demiş ama o korunmamış ve daha adeti gelmeden hamile kaldığını öğrenmiş. Tabii onun hepsi doğal yolla gebelik. Takdiri ilahi işte. İlaç içilince beklenmezse sakatlık veya düşük tehlikesi olur diyorlar tabii tıbben önlem alınıyor ama mevlam isteyince sapasağlam oluyor. İşte yaşanmış bir kanıtı. Ameliyattan sonra daha uzun beklenmesine rağmen gebelik oluşmuş devam etmiş, nasip işte.

Pazartesi kontrolüm var umarım herşey yolunda gider ikimiz de atlatırız kolayca.

Inşallah cnm, benimde salı günü kontrolüm..

Selam kızlar
Yazdıklarınızı okudum her ikinizde cok zor bir süreçten geçmissiniz ne söylesem bos araf ta yasamak gibi ne hamilesin ne değil.
Bu durumlarda teselli ne kadar fayda olur onuda bilmiyorum ama her seyde hayir var demekten başka bir seyde denilemiyor.
Bir sınavdan geçiyoruz bir sürü şey yasıyoruz umarım bütün bu yaşadıklarımıza deger bir gün.
Lütfen kendinizi cok üzmeyin daha gencsiniz hayat karşıniza ne çıkarır bilinmez önemli olan sizin saglıgınız daha ötesi yok sağlıklı olun yine denersiniz uzulup sağlığınızdan olmayın.
Çektiğiniz ağrılar için cok uzldum hatta yaşadıklarınız için içten söylüyorum cok üzüldüm keske bir sihirli değneğim olsa diyorum bazen, herkesin dileğini bir hareketle yerine getirsem ne guzel olurdu.
Sizlere cok cok gecmis olsun hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
ALLAHA emanet olun.

Umudunu kaybetme ben 4 gündür hiçbirşey yemedim üzüntüden iki kilo vermişim kendimi o kadar hazırlamışımki negatif sonuca Dr bugün değer leri söyleyince ağlama krizine girdim Dr eşime sen dinle bari beni dedi ona anlattı herşeyi canım dualarıma senide katıyorum artık moralini bozma fazlada internetten araştırma belirti arama sadece kafan karışır sadece dua et inşallah sağlıcakla kucağımiza alırız canım[/QUOTE]

canım, sen yine de pozitif düşünmeye çalış,, zamanı gelince bebeğine kavuşacaksın, sadece zamaannn.....doktor 2.si için şimdiden nasıl dışgebelik diyebiliyor,, bu da mı anlaşılıyormuş,, ne kadar çok şey öğreniyoruz hergün.....[/QUOTE]

evet canım seve seve ikimizde hormonlu anne bebiş olcaz :)))) meryem suresini baştan sona okuycaksın özellikle okumaya başlamadan niyetini et hayırlısı ile tez vakitte evlat sahibi olmayı dile sonra oku.türkçesi derken latince olanından oku daha itkili olur arapçasını bilmiyorsan ve dedigim gibi senin adına özellikle okusunlar bol bol ve senin adına niyet etsinler birde (ya varis ) günde 704 adet birde tüp bebek tedavini başlamadan hergün 100 defa "Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" aslında herişin başında okundugunda allahım kolaylık nasip ediyor mesajını aldım cevapladım gelmediyse burdan yazarım tatlım

sağol canım amin inşallah. sanada transferin hayırlı olsun bol bol dinlen ve dua et. Rabbim inşallah sanada güzel sonuçlar verir. Beklemek kısmı en zor diyordum bende ama şimdi öğrendikten sonrada iyimi aman bişey olmasın yani stres hiç bitmiyor anlıcan. İnşallah sende 24 ocaktan sonrada bu stresle yaşamaya devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…