Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

çok çok çok geçmiş olsun canım ya, nasıl üşüttünüz bu kadar..... puffy e aspirin vermişsin ama midesine zarar verebilir, veteriner vermeyin her ilacı diyor, çoğu ilaçları insan ilacı ama aspirin midesine zararlı diye hatırlıyorum yine de sorarsın canım.
benim dişi köpeğim de düşük yaptı, şu an iyi, biraz sessiz sanırım üzgün.... canım yaaaaaaaaa.

birkaç gün içinde regl olmam lazım, olmasak da nuran gibi kendiliğinden hamile kalıversek , ay tatlım ne güzel olurdu, inşallahhh ağzım bal yesin değil mi,,,,,, neysa regl de kontrole gidiceğim tabbiii ki,, fakat transfer bir sonraki adette, yani şubatta. sanırım aynı an da transfer olacağız..... inşallah ikimizde de aksilik olmaz ve hayırlı sonucu alırız.... cok öperimmmm

Merhabalar, bugun kan testimi yaptirdim, degerim 658 cikti ama karnimda sivi birikmedi oldugundan iki sise serumla yattim yine.

Canim ne denir
Hakkımızda hayirlisi olsun
Kendini yipratmamaya çalış zamanı gelmemiş demek ki
Belki kendiliğinden gelir
Nerede yaptırmıştın

doktorum muazzez öztürk hrs hastanesinde yaptırdım 5.denememdi

hamile kalan arkadaşlar allah kucanıza almayı nasipetsin

İyiyim canım hiç belirtiö yoklen aldığım pozitif haber ve değerimin çok katlamasıyla biraz rahatladım ama korkuyorum bu 5. Gebelik ve bişey olucak diye tedirginimde

doktorum muazzez öztürk hrs hastanesinde yaptırdım 5.denememdi

hamile kalan arkadaşlar allah kucanıza almayı nasipetsin

Eğer yeniden denemek istersen Prof. Murat sönmezeri tavsiye ederim canim her sey nasip ama Dr da cok onemli , muazzez hanımı hic duymadım nerede çalışıyor
Problem neydi
Ben de ankaradayim

Asis, 0.48 dediğin amh değerin miydi canım senin? Nasıl gidiyor bebişle hayat?

kızlar hamileyim çok şükür.. rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..

Merhaba arkadaşlar,
315 te 338 e kadar okudum. Sonrasını okuyamadım artık. Bir sürü hamiş var içimizde. Ne güzel yaaa. Minik mink bir sürü bebişimiz olacak aynı anda. Hepinizi çok tebrik ediyorum. Sağlıkla kucaklayın arkadaşlar.
Benim bebek yok bliyorsunuz. Egeden randevu aldım. 21 Şubat'a. Biraz geç bir tarih benim için ama bakalım artık hayırlısı.
Ege Üniverstesinde hangi dr lar var arkadaşlar,
Rafael Levi varmış, nasıl birisi, diğer topiclerde az konuşur, soru sormaya korkarsınız falan demişler ama, bilgi verebilecek olan var mı bana bu konuda?

İyiyim canım hiç belirtiö yoklen aldığım pozitif haber ve değerimin çok katlamasıyla biraz rahatladım ama korkuyorum bu 5. Gebelik ve bişey olucak diye tedirginimde

Canım, elbette haklısın tedirgin olmakta ama sen gene de rahat olmaya çalış, bebişlerin hisseder sonra tedirginliğini. Endişelendirme onları yok yere. Kucakladığnda çok uğraştırırlar bak sonra seni. hamişliğin kıymetini bil, adını çıkar. İnşallah güzel olacak herşey, sağlıkla kucaklayacaksın canım. Biz de teyzeleri olarak öpücükler göndereceğiz buradan.

Son düzenleme:

canım saol, darısı başına inşallah..

ben istanbuldayım, sana bu konuda yardımcı olamayacağım. rabbim yüzünü güldürsün..

canım hamileyimmm darısı başına...

çoooooooooooooooooooookkk sevindim sana bakmak için girdim ve süper haberini aldım maşallah 41 kere maşallah allah kucağına aldığın günleride göstersin sana canım benim ayyy içimden ağlamak geldi çok sevindim....değerin kaç çıktı

canımm çok saol, şu an öyle şaşkınım ki inanamıyorum hala rüyada gibiyim..
1168 çıktı epey yüksek :)
ben de seni takip edicem, senin de güzel haberlerini alıcaz gönlü güzel arkadaşım.

Selam arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum, aranıza yeni katıldım. Öncelikle pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah. bu güzel haberleri okuyunca bizimde umudumuz artıyor, inşallah darısı başımıza olur. benim ilk tüp bebek denemem, daha önce aşılama yaptırdık ama olmadı, yaş 33, iğnelere aralık ayında başladım. 11 ocakta (yani dün) yumurta toplama işlemi yapıldı. Pazartesi de transfer yapılacak inşallah. Adana Başkentte tedavim devam ediyor inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. Allah herkesin gönlüne göre versin. Dualarınıza beni de eklerseniz sevinirim..

canımm çok saol, şu an öyle şaşkınım ki inanamıyorum hala rüyada gibiyim..
1168 çıktı epey yüksek :)
ben de seni takip edicem, senin de güzel haberlerini alıcaz gönlü güzel arkadaşım.

ikizlermi geliyo yoksa :))) yerim ben o tombişlerii allahım ol dedi oldu çok şükür canım rabbim mutluluğunu daim etsin tadını çıkar bu dakikaların:))

hoşgeldin mimosa allah tedavinii hayırlı etsin inşallah ...rabbim güzel haberleri almayı nasip etsin sana inşallah..kaç embriyo transferi yapıldı ve sorun neydi..

Arkadaşlar, ben amh sonucunu aldım. 2 rakam vardı orda baktım netten, aşağıdaki tabloyu buldum. Buna göre benim sonucum çok kötü. Yaa, denemezler mi ki bana. Çok moralim bozuldu.

Just FYI, ladies...
Interpretationv AMH Blood Level
High (often PCOS) Over 3.0 ng/ml
Normal Over 1.0 ng/ml
Low Normal Range 0.7 - 0.9 ng/ml
Low 0.3 - 0.6 ng/ml
Very Low Less than 0.3 ng/ml Benimkisi 0.12 ng/ml Çok düşük diyor.
This chart has it in both units of measurement that are used...
Ovarian Fertility Potential pmol/L ng/mL

Optimal Fertility 28.6 - 48.5 4.0 - 6.8
Satisfactory Fertility 15.7 - 28.6 2.2 - 4.0
Low Fertility 2.2 - 15.7 0.3 - 2.2
Very Low / undetectable 0.0 - 2.2 0.0 - 0.3 Benimki 0.86 pmol/L çok düşük, blunamayan diyor.
High Level > 48.5 >6.8

Çok üzgünüm gene. Olmaz mı sizce benim çocuğum. Zaten eşimin sperm sayısı da düşük. Buradaki drla görüşmedim daha. Görüşsem mi onu da bilmiyorum. 21 Şubat Ege Ünv den randevu aldım. Ne yapcam şimdi .

Son düzenleme:
kızlar size birşey sorucam, ben 8+3 günlük hamileyim, 3 haftalık rutin kontorllere başladık çok şükür geçen hafta kalp atışını da duyduk bebişi de gördük ama internette yolk kesesi denen kese benim ultrasonumda neden gözükmüyor acaba ben çok dikkatli baktım öyle çizgi falan yok etrafında yani.. bu durumu yaşıyan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…