Aliscigim görmeyelim neler yapıyorsun. Biz ailece hasta yattık bir haftadır hatta o kadarki puffymin bile bunu akıyordu bebe asprini verdim arada.
Mamografi sonucunu okudum bir sorun olmaması sevindirdi beni , şimdide kontrolunun sonucunu bekliyorum hayırlı haber verirsin inşallah.
Bende ay sonunu bekliyorum heycanla regl olur olmaz doktordayim bir sorun çıkmazsa yeni tedaviye basliyacagim inşallah bir aksilik olmaz bir an önce su tedavi başlasın:)))))
Bir aksilik olmazsa aynı süreçte yola devam edeceğiz.
Canim ne denir
Hakkımızda hayirlisi olsun
Kendini yipratmamaya çalış zamanı gelmemiş demek ki
Belki kendiliğinden gelir
Nerede yaptırmıştın
bu aralar topiğe pek girmiyorum, ya da okuyor hemen çıkıyorum, tüm yeni hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh.
negatif sonuç alan arkadaşlarım Allah tarafından hayırlısı buymuş diyelim, maddi manevi mücadelemize devam edelim.. zamanı gelince anne olacağız inşallahhh...
hayırlısı olsun elifcim.....dualarım seninle.
mavillecim, sağolasın pozitif yaklaşımların için, senin durumun nasıl şu an.
doktorum muazzez öztürk hrs hastanesinde yaptırdım 5.denememdi
hamile kalan arkadaşlar allah kucanıza almayı nasipetsin
serap 666 bizimle paylaştığın için size çok teşekkür ederi. hepimize umut oldunuz.
umarım isteyen herkes hamile kalır ve sağlıklı bebekler dünyaya getirirler.
ben hamile olduğumu yeni öğrendim ama önemli olan 9 ay iyi geçecek mi onun telaşı içindeyim benimde yumurta rezervim çok az 0,48
inşallah hamileliğim 9 ay boyunca tamamına erer. isteyen herkese nasip olur inşallah
inşallah canım senden çok güzel haberler bekliyorum çok umutluyum senden allah isteyen herkese nasip etsin çok zor ve heyecanlı bi süreç..
kızlar hamileyim çok şükür.. rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..
İyiyim canım hiç belirtiö yoklen aldığım pozitif haber ve değerimin çok katlamasıyla biraz rahatladım ama korkuyorum bu 5. Gebelik ve bişey olucak diye tedirginimde
Merhaba arkadaşlar,
315 te 338 e kadar okudum. Sonrasını okuyamadım artık. Bir sürü hamiş var içimizde. Ne güzel yaaa. Minik mink bir sürü bebişimiz olacak aynı anda. Hepinizi çok tebrik ediyorum. Sağlıkla kucaklayın arkadaşlar.
Benim bebek yok bliyorsunuz. Egeden randevu aldım. 21 Şubat'a. Biraz geç bir tarih benim için ama bakalım artık hayırlısı.
Ege Üniverstesinde hangi dr lar var arkadaşlar,
Rafael Levi varmış, nasıl birisi, diğer topiclerde az konuşur, soru sormaya korkarsınız falan demişler ama, bilgi verebilecek olan var mı bana bu konuda?
canım hamileyimmm darısı başına...
çoooooooooooooooooooookkk sevindim sana bakmak için girdim ve süper haberini aldım maşallah 41 kere maşallah allah kucağına aldığın günleride göstersin sana canım benim ayyy içimden ağlamak geldi çok sevindim....değerin kaç çıktı
canımm çok saol, şu an öyle şaşkınım ki inanamıyorum hala rüyada gibiyim..
1168 çıktı epey yüksek :)
ben de seni takip edicem, senin de güzel haberlerini alıcaz gönlü güzel arkadaşım.
Selam arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum, aranıza yeni katıldım. Öncelikle pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah. bu güzel haberleri okuyunca bizimde umudumuz artıyor, inşallah darısı başımıza olur. benim ilk tüp bebek denemem, daha önce aşılama yaptırdık ama olmadı, yaş 33, iğnelere aralık ayında başladım. 11 ocakta (yani dün) yumurta toplama işlemi yapıldı. Pazartesi de transfer yapılacak inşallah. Adana Başkentte tedavim devam ediyor inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. Allah herkesin gönlüne göre versin. Dualarınıza beni de eklerseniz sevinirim..
hoşgeldin mimosa allah tedavinii hayırlı etsin inşallah ...rabbim güzel haberleri almayı nasip etsin sana inşallah..kaç embriyo transferi yapıldı ve sorun neydi..
ikizlermi geliyo yoksa :))) yerim ben o tombişlerii allahım ol dedi oldu çok şükür canım rabbim mutluluğunu daim etsin tadını çıkar bu dakikaların:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?