• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

canım geçmiş olsun. yarın arayp bilgi verirler, allahın izniyle transferin gerçekleşir. transfer için korkma, uyutmuyorlar.. o anı yaşamak çok keyifliydi..

bugün arayıp haber verdiler 17 yumurtanın 12 si döllenmiş:)çok şükür.. yarın tekrar arayacaklarmış canım..

Kızlar rabbim hepimizin yarfımcısı olsun benımde transfer 2 ocak test 14 ocak pazartesı ınş bende guzel haberlerverırım sızden pozıtıflerı okuyunca cok mutlu oldum rabbım kucagınıza almayı nasıp etsın inş tum beklıyen aekadaslarada nasıp etsın ısrar testı yapan arkadasım senıde tebrık ederım kaçıncı gununde silik çizgi gördün:16:

Kızlar rabbim hepimizin yarfımcısı olsun benımde transfer 2 ocak test 14 ocak pazartesı ınş bende guzel haberlerverırım sızden pozıtıflerı okuyunca cok mutlu oldum rabbım kucagınıza almayı nasıp etsın inş tum beklıyen aekadaslarada nasıp etsın ısrar testı yapan arkadasım senıde tebrık ederım kaçıncı gununde silik çizgi gördün:16:

Hayirli olsun canim senin de. 10 gundu yani transfer 31 araliktaydi iki tane 5. Gun embriyosu

K8zlar idrar testi negatif olup hamis olanlar bana moral ersin, burda pozitifleri duyunca dayanamadim...ama ikinci cizgi yok. Bana idrar testi jegatif olup hami s olanlar ilk bhcg degerlerini soyleyebilir mi????

K8zlar idrar testi negatif olup hamis olanlar bana moral ersin, burda pozitifleri duyunca dayanamadim...ama ikinci cizgi yok. Bana idrar testi jegatif olup hami s olanlar ilk bhcg degerlerini soyleyebilir mi????

transfrin 6. günü başladım test yapmaya negatif çıktı hep bugüne kadar bugun 14.gün yeni yaptım testi pozitif birazdan kan vermeye gitcem bana dua edin olurmu

transfrin 6. günü başladım test yapmaya negatif çıktı hep bugüne kadar bugun 14.gün yeni yaptım testi pozitif birazdan kan vermeye gitcem bana dua edin olurmu

Guzel haberlerini bekliyoruzzzz... dualarimiz seninle Rabbim hepimize hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin..

hayatım burda ikiz gebeliği olupda idrar testinde negatif gören çok oldu üzme canını yapmayın kızlarya test bak ben bile zırıl zırıl ağladım belirtim yok diye gittim kan verdim belirtim 14.gün geldi hiç biri birbirini tutmuyo vesvese yapmayın nolur

KAPI AÇILIR SEN YETER Kİ VURMAYI BİL NE ZAMAN AÇILIR BİLEMEM SEN YETER Kİ O KAPIDA DURMAYI BİL (mevlana) RABBİM AÇILMASINI BEKLEDİĞİNİZ TÜM KAPILARI AÇSIN SİZLERE HAYIRLI CUMALAR

rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah yüzün gülsün bir ohhhhhhh de ta derinden:)))

kızlar pazartesi transferim olacak allah izin verirse 5.gün embriyosu olacak dua edin hamilelerde dua etsin hamilenin duası kabul olurmuş bilen varsa meryem suresini okuyun allah isteyen herkese versin.. bu arada herkesin cuması mübarek olsun hayırlı cumalar......

canım senin kaçıncı gün embriyosuydu bide yumurta toplama günü hariç kaç gün sonra transfer ettiler..

Negatif sonucumu aldıktan sonra bir kaç gün girmeme kararı aldım uzak kalmak istedim ama gerçekten olumsuz sonuç insanı kötü etkliyor oldukça yıpratıcı bir dönemmiş ilk denememdi ama umutsuzluğa kapıldım ya diğer denemelerimden de olumsuz sonuç alırsam diye tabi takdir Allah'ın yapacak bişey yok biz elimizden geleni yapıcaz Rabbim ol deyince de olacak...2. tedavim için yeni merkez araştırma aşamasında 2 yer arasında kaldım Bahçeci ve Şişli Memorial ikisi içinde randevu aldım gelecek günlerde kararımı verip kısmetse 2. tedaviye başlayacağım...
Bu arada pozitif sonuç alanları Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin negatif alanlara da Rabbim sabırlar versin inşallah...

hayatım burda ikiz gebeliği olupda idrar testinde negatif gören çok oldu üzme canını yapmayın kızlarya test bak ben bile zırıl zırıl ağladım belirtim yok diye gittim kan verdim belirtim 14.gün geldi hiç biri birbirini tutmuyo vesvese yapmayın nolur

Yarini oye skintili bekliyorum ki, ilk basa karnim falan sismisti simdi hicbisey yok. Insallah kismet olur da yarin size guzel haberler verebilirim.

benim değerler 11. gün 30 du 14. gün 37 olmuş bu ne demek şimdi ne olur yardım edin böyle olan varmı aranızda

Back