Dayanamadim yaptim idrar testini![]()
Vee pozitif dimi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dayanamadim yaptim idrar testini![]()
evet..bundan önce kaliteli emriyo koymalarına rağman tutmadığı için öle..
canım geçmiş olsun. yarın arayp bilgi verirler, allahın izniyle transferin gerçekleşir. transfer için korkma, uyutmuyorlar.. o anı yaşamak çok keyifliydi..
Kızlar rabbim hepimizin yarfımcısı olsun benımde transfer 2 ocak test 14 ocak pazartesı ınş bende guzel haberlerverırım sızden pozıtıflerı okuyunca cok mutlu oldum rabbım kucagınıza almayı nasıp etsın inş tum beklıyen aekadaslarada nasıp etsın ısrar testı yapan arkadasım senıde tebrık ederım kaçıncı gununde silik çizgi gördün![]()
K8zlar idrar testi negatif olup hamis olanlar bana moral ersin, burda pozitifleri duyunca dayanamadim...ama ikinci cizgi yok. Bana idrar testi jegatif olup hami s olanlar ilk bhcg degerlerini soyleyebilir mi????
transfrin 6. günü başladım test yapmaya negatif çıktı hep bugüne kadar bugun 14.gün yeni yaptım testi pozitif birazdan kan vermeye gitcem bana dua edin olurmu
K8zlar idrar testi negatif olup hamis olanlar bana moral ersin, burda pozitifleri duyunca dayanamadim...ama ikinci cizgi yok. Bana idrar testi jegatif olup hami s olanlar ilk bhcg degerlerini soyleyebilir mi????
transfrin 6. günü başladım test yapmaya negatif çıktı hep bugüne kadar bugun 14.gün yeni yaptım testi pozitif birazdan kan vermeye gitcem bana dua edin olurmu
canım senin kaçıncı gün embriyosuydu bide yumurta toplama günü hariç kaç gün sonra transfer ettiler..
hayatım burda ikiz gebeliği olupda idrar testinde negatif gören çok oldu üzme canını yapmayın kızlarya test bak ben bile zırıl zırıl ağladım belirtim yok diye gittim kan verdim belirtim 14.gün geldi hiç biri birbirini tutmuyo vesvese yapmayın nolur