Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

mavielle çok tebrik ederim tekrar inan çok sevindim. testten sonra doktora muayeneye gittin mi

çok saol cnm
yok gitmedim erken yaptırdım için testi yarın tekrarlıcaz ve haftaya cuma yada cumartesi kontrole gidicem ben bu tedavimde lenfosit aşı oluyordum tekrar aşımda yapılacak onun içinde istanbula gidicemm...

KEN DEĞERİM 454 ÇIKTI...valla ne diyeceğimi bilemiyorum çokkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....Allah'ı m inş. tamamına erdirir...darısı başınıza inş.

KEN DEĞERİM 454 ÇIKTI...valla ne diyeceğimi bilemiyorum çokkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....Allah'ı m inş. tamamına erdirir...darısı başınıza inş.

rabbim kucağına almayıda nasip etsin cnm ikizleriniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hayırlı olsun gözün aydın...

Transferimin 12. gunu kan testi yaptırdım ve negatif. Cok üzgünüm. Rabbim isteyen dileyen herkesi evlad sahibi yapsın.

çok üzüldüm cnm ne söylesem bilmiyorum ama şunu kendimden iyi biliyorumki bizler güçlüyüz bu sınavımızı atlatıcaz pes etme tekrar dene rabbim emeğini boş çevirmez buna inan..

süper tebrik ederim canım..rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tebrikler canim, seninle transfer gunumuz ayni. Benimde iki tane transfer edildi. Ne guzel cikmis sonucun. Ben gidip test yaptirmaya korkuyorum, idrar testi bile yapmak istemiyorum, kotu bi haberse bir gun daha benimle olduklarina inanmak istiyorum.. İnsallah ben de senin gibi guzel haberler alirim

canım çok sevindim Allah tamamına erdirir inşallah

Transferimin 12. gunu kan testi yaptırdım ve negatif. Cok üzgünüm. Rabbim isteyen dileyen herkesi evlad sahibi yapsın.

sende üzülme canım yine denersin. ama denemeden önce olmamasının sebeplerini iyice araştır olur mu

Canim cok sevindim senin adina Rabbim tamamina erdirsin insallah

Canim senin adinada cok uzuldum ama rabbim hayirlisini versin insallah bundada vardir bir hayir sakin uzulup kendini yipratma daha onunde guzen gunler olacak ve gelecekteki bebeklerin icin hazirlikli olmalisin Rabbimden isteyelim hep hayirlisiyla olacaktir....

bence hemen bir hastaneye git ve kan ver hatta idrar testi yap .... Inş.güzel haberlerini bekliyoum..öptüm

kızlar bende progestanı iğnesini kullanıyordum ağrı oluyor diye hapına gectık bugün başladım günde 3 kere alıcam...

fena uyku yapıyor ya gözlerimi hiç açamıyorummmm oyüzden sordum

kızlar bende progestanı iğnesini kullanıyordum ağrı oluyor diye hapına gectık bugün başladım günde 3 kere alıcam...

ahh ahhh keşke bende uyuyabilsem ben hamileliklerimde uyuyamıuyorum ((

ewet çok uyku ve sersemlik yapıyor..konsantre olamıyorsun ...bende çok kullandım..calışıtığımdan sabah 1 akşam 2 tane içiyordum...akşamları deliksiz uykular..

senin adına çok sevindim rabim yoklunu bidaha yaşatmasın sana

arkadaşlar çok moralim bozuk .1 hafta önce transferimin 12. günü değerim 91 çıktı ve doktorum gebesin dedi çok sevinmiştik . fakat sonra değerim 153-254-263 şeklinde yükseldi . doktorum gerektiği gibi yükselmiyor ya dış gebelik yada içerdeyse bile sağlıksız bir gebelik dedi ilaçları bırak düşmesini bekliyelim dedi . şimdi ne olacak bilmiyorum . böyle bi durum yaşayan varmı? tedaviye başladığımızda sorunun eşimden kaynaklı olduğunu söylemişlerdi bende hiçbir sorun yoktu tetkiklere göre. peki şimdi neden böyle oldu. bende bir problem yoktuda neden böyle oldu. yoksa embriyonun kalitesi iyi değildide ondanmı böyle oldu düşünmekten kafayı yiycem henüz 24 yaşındayım , yaşın daha genç olur diyorlar ama ya hiç olmazsa diye düşününce bayılacak gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…