Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

herkese iyi akşamlar...yarın 10.gün ve kan testini yaptırdıktan sonra geleceğim işe...hayırlısı bakalım

çooook sevindim cnm hatta gözlerim dolu dolu oldu.
rabbim bu sefer kucağına almayı nasip etsin inş.
dualarında bizi de unutma inş. :)

benim negatif sonucumda 2. gün embriyosuydu ve iki taneydi.

OLEYYYYY canım benim çok sevindim kendim hamile kalmış gibi ya işte bu azmin, inancın sonu zaferdir. İnşallah Allah kucağına almak nasip etsin

Canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah, gözün aydın. Cok duygulandım. Sayı, gün falan, bunlar bi yere kadar, kısmetinde olucak. Hep umutlu olmak lazım :)

herkese iyi akşamlar...yarın 10.gün ve kan testini yaptırdıktan sonra geleceğim işe...hayırlısı bakalım

güzel haberlerle geliceksin bebeğin seninle cnm ...........

Canım çok sevindim allah tamamına erdirir inşallah

hayırlı olsun canım.rabbim kucağına almayı nasip etsin

aminnnn kızlar çok saolun rabbim kucağımda göstersin inşallah ve bu yolda yürüyen tüm arkadaşlarımada nasip etsin...

TEST GÜNÜM YARINDI DAYANAMADIM HİÇ BELİRTİM YOK DİYE SABAH GİDİP KAN VERDİM VE SONUÇ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

ççokkkk sevindimm..Rabbm sonunda yüzünü güldürmüşş.. inş. sağlıkla kucağına aldığın günüde görürsün :)

cnm yumurta toplama saatinden sonra mı ne demişsin tam anlayamadım açıklayabilir misin ?? saatini ona göre ayarlayın kan için gibi birşeyler yazmışsın ya.. teşekkürler.

cnm yumurta toplama saatinden sonra mı ne demişsin tam anlayamadım açıklayabilir misin ?? saatini ona göre ayarlayın kan için gibi birşeyler yazmışsın ya.. teşekkürler.
Çok saol cnm
ççokkkk sevindimm..Rabbm sonunda yüzünü güldürmüşş.. inş. sağlıkla kucağına aldığın günüde görürsün :)

Evet cnm yumurtalar toplanınca 1 saat kadar işlem sürüyor yani yumurta toplama saatinden 1 saat sonra döllenme olsa her 24 saatte bir bölünüyorlar betada 24 saatte bir doğru otantılı yükseliyor kısacası saat 11 yumuartan toplandı test gününde kanı 12 de verirsen tam net sonuç alınıyor sen yaptınmı dersen yok belleyemedim umudum olmadı için biran önce bitsin bekleme demiştim:)

bebeği olacağını öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum epinize ayırlı evlat olsun bebişleriniz inşallah bu arada hamile olanın duası kabul olurmuş derler bizler içinde duanızı eksik etmeyin inşallah allah bizlerede yaşatır bu mutluluğu belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar varmış biraz içimi raatlattı çünkü hiç hamilelik belirtisi yaşamıyordum ve umutsuzluğa kapılmıştım bu seferde olmadı diye ama yazılanları okuyunca biraz su serpildi yüreğime....

Canım ben 4 gebeliğimde yaşadığım belirtileri yaşamadım hiç beklemiyordum olucanı şok oldum sonucumu görünce belirtiler illa olmuyormuş her gebelik bsşksymış bunu gördüm içini ferah tut rabbim ol desin yeter

TEST GÜNÜM YARINDI DAYANAMADIM HİÇ BELİRTİM YOK DİYE SABAH GİDİP KAN VERDİM VE SONUÇ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Cooooookkkk tebriklerrr. Hayirli olsun canim. Ben Cumartesi yi nasil bekliycem bilmiyorum. Erken gidip moral bozmak istemiyorum. Korkuyoruuuuummmm
Degerin kac? Deger dusuk olunca mi tekrar baktiriyorlar??

kızlar aranızda tüp bebek tedavisinde hamile kalanlar embrio transferinden test gününe kadar hiç bir belirti yaşamayıp hamile olan varmı aranızda şişkinlik yada başdönmesi yaşamadan...:44::44:

canım o kişiden kişiye değişiyor.. ben şu anda ikizlerime hamileyim ama ne baş donmesi ne de bulantım var ikizlerde bu belirtiler daha çok olur falan derler ama bende hiç biri yok sadece akşam erken uyuyorum o kadar.. yani kişiye göre değişiyor

Cooooookkkk tebriklerrr. Hayirli olsun canim. Ben Cumartesi yi nasil bekliycem bilmiyorum. Erken gidip moral bozmak istemiyorum. Korkuyoruuuuummmm
Degerin kac? Deger dusuk olunca mi tekrar baktiriyorlar??

çok saol cnm inşallah cumaretesi sendende güzel haberler alıcaz ben erken yaptırdım bu yüzden doktorum katlamasını görelim dedi.hiçççç korkma rabbim ol demiştir inşallah.

benimde hiç bi belirtim olmadı.. sen kaçıncı gun tahlil yaptırmıştın ve değerlerin neydi canım

slm kızlar bana dua edin lütfen yarın kan vericem yarın 11.günüm.idrar testi negetif ama belki kanda çıkar, yeni hamile arkadaşlar allah kucanıza alıcanız günleride yaşatsın sizlere inşllah

mavielle canım tebrik ederim çoook sevindim.rabbim hayırlısı ile kucağına da almayı nasib etsin.ne güzel haberler bunlar böyle rabbim korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…